Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Hehehe...a smartban meg 1.5 baros turbó van...😄D Az mennyit nyomhat akkor...kiváncsi vagyok anélkül milyen lenne a motor...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
CSOCSO írta, hogy annyit dob rajta kb. Volvo480ban is valami 0.1-0.2 báros turbo van asszem, és kb 10-15 lovat dob a gyári 1.7es motoron.
[Walaki]D`Lair
0.06 bar?? hát abból nem lesz neked 5-6 lovad se...😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Hát ezt mondom, hogy annak nem kell átalakítani a motort, és +5-6 LE nem rossz azért, azt már lehet érezni.
[Walaki]D`Lair
az 0.06 bar....LOL az fittyfasz...😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

JGTC
lol 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
na végre,
I.C.Ram, azért ennyi bõven vállalható, ha pénzt akarsz spórolni. És így az a 100.000 Ft 20-30 tankolás alatt biztos megtérül...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
fura, a belsõtér képrõl még furább 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Lteebee
Navégre valami konkrétum!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DanielT
Nekem volt Peugeot 605-ösöm 2,000-res motorral+gázzal. Gázzal gyengébben ment kb 15-20%-kal és kb 1 literrel fogyasztott többet.
Lteebee
Mondjuk eszerint még több, ~30% a difi.
De még akkor is 200Ft-ba kerül ugyanannyi energia, szal...

CSOCSO
Ilyet vezettem az elobb:

Nyah... ez a Toyota FJ Cruiser...

igazabol nem szeressem' a SUV okat de ez az auto megfogott... arad belole a szabadsag, a jokedv, a fiatalsag nomeg a funky 😄

beultem kenyelmes, nem tull traktoros az ules ugyhogy tetszik.. 240 lovas.. v6... jol megy bar mit kell egy ilyen autotol elvarni?? nem versenyauto de azert allatul megy.

szal.. szerelmes lettem!!!
CSOCSO
ahh... akkor en neztem el.. nem bar hanem PSI...
I.C.ram
Most akkor beismered, hogy tévedtél vagy sem? 😄 ISMERD BE! 😄
JGTC
Nem veszed túl komolyan a dolgot??? Makacsságról annyit, hogy nem engem nem lehet sokszor meggyõzni arról amit a másik mond. Láttam, hogy voltak már ilyen ehhez hasonló hülyeségekben vitáid itt másokkal is, szóval kössz de én nem kérek belõle.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

I.C.ram
Na tessék:

[/img]

Van még kérdés?
I.C.ram
Arról nem tehetek, hogy nem vagy hajlandó elhinni a tényeket. Ez már nem a meggyõzésrõl szól, hanem makacsságról a részedrõl. Nyisd ki a kémiakönyvedet, vagy mittomén, hívd fel a KFKI-t és kérdezd meg tõlük.
I.C.ram
"Konkrétumok helyett azonban nézzük a következõ adatokat: mivel a benzinnek kb. 1,24-szer magasabb az energiatartalma, mint a PB-gáznak, ezért elméletileg 20-25% fogyasztásnövekedéssel kellene számolni"
JGTC
na jó ejtsük a témát mert Te sem tudsz meggyõzni, meg én sem téged...

I.C.ram
Kevered a dízellel...
I.C.ram
Rossz embertõl érdeklõdtél utána. Gáznak kb 20-25%kkal rosszab az egési energiája.
JGTC
én meg utánakérdeztem most, a gáznak jobb az égésfoka mint a benyának, kevesebb károsanyagkibocsájtás, nagyobb teljesítmény

I.C.ram
Ja nem bocsánat... 15ezer km után van ott, hogy egálban van. 30ezernél jön vissza az a 100ezer forint... 30ezret azért nem raksz egy kocsiba pár nap alatt.
JGTC
és én nem ezt mondtam "hosszútávon"

na mind1 nem lesz gázos autóm szóval nem is izgat az egész

I.C.ram
Annak is csak kb 15ezer km után jön vissza az ára.
JGTC
most ez komoly, tényleg számolgatni akarsz??? 275-280 FT 95-ös assem

I.C.ram
Mennyi most a benzinár? 260 ugye? Mennyi a pbgáz literje?
Tufa
errõl van szó..

JGTC
nem feltétlenül hülyeség sztem, mert a papa aki a nyugdíjából tankolgat és nem édekli hogy mennyi alatt van 100on a kis kadettje annak lehet megéri hosszútávon

I.C.ram
Hogy lenne már jobb? Mit gondolsz miért dolgoznak nagyobb hatásfokkal a kõolaj erõmûvek, mint a gázerõmûvek?
I.C.ram
Utánajártam. Pontosan 70%-80%a a gáz enrgiája a benzinének. Jó kicsit túloztam, de akkor is sokkal többet fogyaszt. Mindenki döntse el, hogy széakarja gányolni a kocsiját 100ezerforintért (kb ennyiért alakítják át), megszabadulva a teljes csomagtértõl, vagy inkább marad a gyári állapotnál...
JGTC
lényeg h én pont az ellenkezõjét hallottam

Tufa
ez fasság...
Haver 4literes explorere eszik gázból 12 litert...

JGTC
nekem sosem volt dolgom ilyen autóval, de úgyhallottam h a gáz jobban ég, ezáltal jobban is megy az autó egy 10%-al, az hogy mennyit eszik az meg megint egy másik dolog
azért nem alakítja át senki mert nálunk nem támogatja az állambácsi, nem úgy mint külföldön, zsebbõl meg nem olcsó játék

I.C.ram
Ha ugyannyi lenne az égéskor felszabadult energia, mint a benzinnél, és még olcsóbb is, akkor miért nem minden autót gázosmotorral szerelnek? Baromira kisebb a hatásfoka a gáznak. Kurvanagy tartály kell, ami elfoglalja az egész csomagtartót, és még így is csak kb 150 kmet tudsz vele megtenni.
Lteebee
Érdekelne, hogy mennyivel.

Na nem, mintha a Twingoba gazdaságos lenne beépíteni 😄DDD

JGTC
én ezt nem így tudom, de az viszont valszínû, hogy többet eszik

I.C.ram
Hát nem ugyanannyit eszik a gázból mint benzinbõl... Gáznak sokkal kisebb az energiája, ezért ugyanahhoz a teljesítményhez jóval többet eszik.
Tufa
szép lenne 😄

Lteebee
És a pénztárcára?
270ft helyett 150-nel lehet számolni kb.

I.C.ram
Gáz is ugyanúgy szennyezi a környezetet, sõt, míg benzinbõl elfüstölsz 10 lityót 100on, addig gázból kb 40et....
BiG G
és a környezetszennyezésre nem gondolsz? <#idiota>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

I.C.ram
pff le is törném a kezét annak, aki így megerõszakol egy autót.
lpg= gázüzem

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

I.C.ram
Áz! 205 1.9 GTi
ChevyG work
ez a pözsó?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

I.C.ram
Fasza... juszt se úgy rakta be... Na mindegy, talán jobb így.
I.C.ram

Bocsi, hogy így raktam be, de csak így élvezhetõ 😊 Szerintem faszán néz ki belül.
I.C.ram
lpg?
I.C.ram
Nem sajnos. 2 GTi van. Van az 1.6os az 115 lóerõs, és van aaz 1.9es, ami 130 lóerõ. De szvsz ennél nem kell több. 😄 Az a 8 sec gyorsulás egy 90-es autótól nem rossz 😄 Arról nem is beszélve, hogy simán kilehet facsarni abból a motorból +20 lovat. Csomó GTit látok, amik ilyen 160 lóra vannak húzva.