Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
#95592 imádni való a '65 Riviera...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
respect to the man in the ice cream van
Egyszer utaztam egy ilyen vacaknak a hatso ulesen cirka 30 kilometert...booooven eleg is volt.
Pattog is,billeg is...<#sir>#sir> Mondjuk amig el nem indultunk,addig tetszett <#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Leborulok az érveid elõtt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
El vagy tévedve.
Nem azt írja, hogy csak az autóba mehet, amit megtermelnek vele.
Azt írja, hogy a létesített telepek termelnek majd annyit a hálózatra éves szinten, amennyit az eladott autók elhasználnak.
24millió + ÁFA-ért ma kulcsrakészen kapsz 40kW napelem telepet inverterrel, kétirányú villanyórával.
216nm napelem olyanból, aminek értelme is van, mondjuk egy Kyocera az inkább 25-30 millió Ft, plusz inverterek, plusz telepítés...és akkor máris 30 milliárd az 1000 autó...ugye világosodik a fej?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Ha naponta ennyit autózik ki belõle az átlag tulaj, akkor ez éves szinten 31,025MWh.
Ehhez Magyarországon ~27kW solar plant kell.
~216négyzetméter alapterület, ~13,5 millió Ft.
Ez akkor kell, ha naponta kiautózzák a tulajok a többszáz kilómétert az autóból, ami vélhetõen nem valósul meg az év 365 napján, sõt.
Az államokban pedig, ahogy Magyarország kivételével szinte bárhol a világon, van állami támogatás megújuló energia termelésére.
Melyik része elképesztõ?
Per Aspera Ad Inferi.
Szerintem meg ha nem lenne igaz amit leírnak akkor már rég ízekre szedte volna õket valamelyik orgánum.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ez mind baromság. Elképesztõ méretû napelem farm kellene, hogy az eladott autók energiaszükségleténél többet állítsanak elõ. Persze, tök jó, hogy van meg biztos sokat is táplál rá a hálózatra, de a többi az mind marketing hülyeség 😄 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Valószínûleg megendeghetnék maguknak, hogy bekamuzzanak egy ilyen dolgot, amikor most a világ rajtuk csámcsog egyébként is más ügyek miatt 😄

.jpg)