Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
mivel a 159-bõl még nem láttam SW-t, ezért számomra a Mazda6 Sportkombi az etalon, Megane-ból is Grandtourom van, idõs vagyok már a szedánokhoz, kell a kutyáknak, majdani kölyöknek a hely😊

http://gaborszantai.co.uk/

I.C.ram
Hát most erre azt tudom mondani pl, hogy unokatesóm vadonatúj 530XD -je beszart bõ két hónap alatt úgy, hogy kb 3 hétig szerelték mire újra beletudott ülni. Aztán kiderült, hogy szériahibás. Olyan pitiáner baja is volt, hogy beszart a központizár. Szóval ennyit a nagy német ipari remekrõl, ami már rég elhagyta a csúcsminõség jelzõt.

Japánok tudnak már egyedül megbízható autókat gyártani, de én inkább szenvednék egy olasz csõdörrel, akivel sok a baj, de mégis élvezet vele menni, ránézni stb, mint egy japán robotoló szakmunkással.
az Alfa 159 nekem is nagyon tetszik (156, 147 is tetszett), de a FIAT konszern hajlamos a túlárazásra - talán ezért is kerül évrõl-évre csõdközelbe...

a Peugeot 407 is szép autó, de más mint a 159 - de volt önkritikájuk a franciáknak és árban nem szálltak el...
a 156-nak "franciásan" sok hibája volt, gondolom a 159 sem kivétel, így nem mertem volna árban közelébe lõni az Audinak, Passatnak, kis BMW-nek, de még a Mazda6-nak sem...

I.C.ram
Nekem az Alfa a jelenlegi legszebb dizájn(-tervekkel) elõálló autógyár. Elegánsan sportos. Szóba sem jöhet nálam egy japán design mint legszebb.

DanielT meg szeret ezzel baszkurálni, hogy Alfa(+olasz autó)-mániás vagyok.
Azt az Alfa-t a következõkkel kell hasonlítani:

407, Laguna, C5/C6, A4/A6, BMW 3/1, Passat, Superb, C-klasse, Mazda6, Accord, Avensis, Vectra, Mondeo, Primera, Galant...

innen lehet ellenfelet nézni a 159-nek, csak nagyon ne égjen le szegényke😊

(ebbõl a szegmensbõl megújulás vár a Primera-ra, Laguna-ra, Superb-re, Vectra-re, és Galant-ra...)

DanielT
És miben a legjobb az Alfa? A designban(ami a világ legszubjektívebb dolga)? Nekem kifejezetten nem tetszenek. Nagy pina a porszívó-orron nem a stílusom.
I.C.ram
Hát tudod ez olyan, hogyha valamiben valami a legjobb, akkor sem lehet més kedvéért valami mást beállítani a legjobbnak. Ha egy versenyen elsõ három helyezettet nézzük, akkor sem lehet a 2. 3.at gyõztesnek nevezni.
DanielT
Jéééééé, hát nem megint egy Alfa aláz? 😄D De meglepõ! <#rolleyes>
valamit kellett az olaszoktól, mert a Punto és a 147 kisebb autó...

szerinted miért hagytam ki?

talán mert az a Galant kategóriája és 1,5-2× többe kerül, mint a lent említett autók...

I.C.ram
Ja és a Stilo nem gondolod, hogy kicsit régebbi design, mint ez? Csupán 5-6 évvel...
I.C.ram
Kihagytad pl az Alfa 159-est.

Ezerszer letisztultabb, és férfiasabb, sõt inkább érettebb. Ez a "Micsubicsi" totál gyermeteg. Olyna mint egy gyerek, aki mindenáron egy felnõttre akar hasonlítani.
nézzük mi is van ebben a szegmensben Európában:

- a "hihetetlen izgalmas" Octavia
- a púpos seggû Megane (nekem ebbõl van GT)
- az eléggé nõies 307
- a kétarcú C4
- a jelentéktelen Golf
- a megbukott Stilo
- formás, de nõies Cordoba/Leon

bocs, ha kihagytam valamit, de nem értem, hogy ebbe az eléggé agyongömbölyített (kivéve Megane/Stilo, az elég szögletes) mezõnybe miért nem férne bele egy ennyire férfias autó?

I.C.ram
Áhh semmirõl, hagyjál békén...
DanielT
"Kicsit erõltetett.. Látszi, hogy a japánok nagyon akarnak Európához hasonlítani, de valahogy izzadtságszagú még mindig."

Öööö... mi a f*szról beszélsz?
I.C.ram
Kicsit erõltetett.. Látszi, hogy a japánok nagyon akarnak Európához hasonlítani, de valahogy izzadtságszagú még mindig.

4. FnF elkészítéséért már önmagában is börtönbüntetésnek kéne járnia, a jövõ generáció megrontásáért.
Amerikában kezd az új Lancer

Ezt a gyönyörû formát asszem a 4. Fast&Furious-ban látnunk kell😊

CSOCSO
kerdes: rx8 nal vagy mx5 nel van valami racing start lehetoseg? marmint arra gondolok hogy el lehet e indulni faszan valami gomb/pedal gombinaciok beallitsaval?

CSOCSO
ja es september 10 en megyunk ugyan ilyen akciora csak mazda mx5 el meg rx8 al es cx7 essel.😄😄😄
CSOCSO
nah megleshettem vegre.. 90 indulobol 23, birtam lenni a versenyen (18-24 eves korig bezarolag) osszesitettben tobb szazan voltak es 130 korul voltam.
CSOCSO
amugy most jottem miamibol a Rev It Up "atrakciorol"

ilyeneket nyuztam:

a cobaltal 5 kort mentem.. a corvettevel csak 1 et tudtam 😞

tul ekson mentunk ki es meg lehetett volna menni meg negyet de mar nem tudtunk.

Bar azert tanulsagos egy elmeny volt.
Volt egy teszt palya... supercharged Cobaltal mentem ( manualis) 33. valamennyi idot futottam. Sztan a haver plusz fel mp vel lemaradt. majd elmentunk corvettezni ( mas palya es amugyse tudom az idot) majd visszamentunk cobaltot gyilkolni..ezekutan nagyon megkuldtem es sikeralt 31 et mennem😄

majd atmentunk a competition re. ahol ranglistara kerulunk. ott sajna egy automata sima cobalt al mentunk.
elso korre 31.7 et mentem ha jol emlexem.
van benne egy kurvanagy visszafordulo 2 slalom es ket S kanyar.
viszont masodszorra 29.8 at mentem! A rekord pedig 26 valamennyi.
Sajna itt csak ket kort mehettunk de meg par kor es siman lemegyek 27-28 koze!
A corvette alladek volt. neha majd kitort a segge. Cobaltnal meg az egyik futamon nagyon jol erzekelheto volt hogy FWD SUX!😄 alul kormanyzott volt neha de meg tudtam fogni ugy hogy halal keskeny a palya.

Gokartoztunk is... fasza volt csak a baj ott volt hogy oval palya volt.. szal csak bal kanyarok voltak😄😄😄 es 5 perc alatt a segglikam is leizadt a kormany tartasatol...
CSOCSO
mérföld/órával meg egy óra alatt... ez mar olyan atlagsebessegesnek hangzik😄
MikX
mié'?
Hány mérföld/órával meg egy óra alatt :SDSASDAS XD 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
mph/h😄:😄D😄😄 lol
mph= mile per hour
I.C.ram
Te vagy az reinkarnálódva. Ugyanolyan GYP-s volt mint te.
Magnumrolcsi
Ki a f!szom az a lokista? <#lama>
És ne mond azt, hogy Én, mert NEM igaz!

"Pff... no commant" <#kocsog>

I.C.ram
Pff... no commant... Szép volt Lokista.
Magnumrolcsi
*237 mph/h

Magnumrolcsi
237 mph jóval több mint 262 km/h !!!

Joey_The_Man
Ezt a rekordot egy Koenigsegg CCR tartja, ha jól tudom.. Texas-ban vagy valamelyik amerikai államban 237 mph-val fogták be.. 😛PPP 😄D

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Sztem rátolatott 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

MikX
Utólag is üdvözletem a szerveknek! 😛

(najó, nem én voltam, de jól jött ki 😄)

Szerk: tekintva, hogy 180-nál megáll, mint délben a nap 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

desigo
Most láttam a híradóban,hogy telerakják trafipaxal az M3-ast Mogyoródig.
Kérdezték a rendõrt,hogy mennyi volt eddig a rekord?
262 Km/h <#wow1>
DanielT
Ezek a japán autók már nem a rizsrakéta, hanem a valóban komoly verdák csoportja 😊
I.C.ram
Nem ide. bocs
I.C.ram
Kb 4-5 kmre délre Tatabányától egész pontosan.
I.C.ram
Hát a világ vezetõ fékgyártó cége. Nem csak Európában. Dodge Viperen is Brembo fék van gyárilag, akkor a japán rizsrakéták közül is a legtöbbön Brembo van. Pl Infiniti G35, Acura TL, Nissan 350Z, Nissan Sentra, Subaru Impreza WRX STI, Mitsubishi Lancer Evolution.

Szóval ennyit errõl. Kár vitázni ezen. Vezetõ cég a szakmában, és akkor még nem is soroltam fel, hogy hány versenycsapat használ Brembot.
Azért ilyen felelõtlen kijelentéseket ne tegyük. Attól hogy európát a brembo fossa tele "tuningfékekkel", még korántsem csak õk léteznek... bár, egy darab acéltárcsán sokmindent nem lehet elbaszni ugye, kevés az elektronika rajta 😄DD
I.C.ram
Brembo a világ legjobb fékrendszer gyára 😛 A te kis tuning Hondaid alatt is az van...
Ezen mit kell nézni? Felengedték a két alfást a dobogóra verseny elõtt, hogy kipróbálhassák milyen lenne?😄D
És? Brembo is csak olasz 😛
CSOCSO
nem versz at!! 😄
I.C.ram
Hopp-hopp

I.C.ram
Brembo van a Ferrarikon mókusvirág 😛
Kit--Kat
Elmondhatom, hogy nem, nekem van errõl 1 képem, másik irányból.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

franc0
most ez a 2 legszebb autó a honlapon szvsz

M3

Corvette

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

CSOCSO
szep
CSOCSO
de azt is mondhatnank ra hogyha megnezitek a van kereket akkor rajottok hogy FAKE
😄
DanielT
LOL! 5 perce volt szerencsém végighallgatni egy óriási csattanást és látni a végeredményt ami egy szénnétört Mercedes CLK Cabrio volt, ami belerombolt egy Corollába 😄

"igy jar az akinek szar fek van az autojan!!!!!!"

😄DDD