Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
carfaxon fizethettem azert az infoert most 20 dodot hogy megtudjam hogy 29.000 merfoldig semmi nem nem tortent.. de az utcso masfelben nemtom mi volt vele.. mindegy.. lementem meglestem.. semmi kulonbseget nem lattam.. a festek is ugyanugy nez ki. tehat meg az sincs hogy mas festekkel fujtak le hasonlo siznure vagy nemtom.
az illeszkedessel sincs semmi baj..
desigo
Nah akkor meséljetek egy-két érdekes történetet!
fifi
semmit nem jelent, hogy nagy hálózattól vetted, sõt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
"Van barátom hivatalos márkakereskedésnél"

bár barátok nem vagyunk, de én is ilyen helyen melózom, hát mit mondjak, izgi dolgok vannak... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

szvsz az a különbség, hogyha az USAban átvágnak valakit, és lebuknak, akkor az összes exügyfél beperli õket...
akkor meg vége a boltnak...

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Naja. Van barátom hivatalos márkakereskedésnél... úristen miket mesél...

Saját tapasztalatom is akad bõven... úristen miket mesélhetnék 😄
MO-n is a legnagyobb kereskedések vernek át a legjobb pókerfésszel.
DanielT
Ok, én nem akarlak idegesíteni(1millió példát hozhatnék miért nem jelentenek ezek a dolgok szinte semmit), csak megemlítettem, hogy az én szememnek gyanús.
CSOCSO
amerikaban nem igy megy hogy az csak fent... marmint igen.. a kis dealereknel.. amcsiban van egy olyan dolog amit ugy hivnak hogy VIN number meg CARFAX.com

ezt a kettot osszeteszed es megtod mi tortent eddig az autoddal.

viszont ezt az autot amerika legnagyobb dealer lanculatatol vettuk ( maroone).
nem akarok hazudni de az osszes kereskedes az ovek😄

az en keruletemben 37 maroone kereskedes van!!😄
desigo
Meg kellene nézni élõben😊
DanielT
Azonos síkon... elég érdekesen törik az a fény... Egyébként ez az alap dealer fedõszöveg 😄 "Csak a fény..." Az.. meg a f*szom 😄
desigo
A fény törik meg rajta...
DanielT
Lehet, hogy benézek, lehet, hogy nem. (Az elõbb elírtam, nyilván nem a lökhárító)

CSOCSO
ööööö.. mirol beszelsz? valamit benezel
DanielT
Milyen hentes fényezte ezt újra a totálkár után? 😄D (Elsõ képen jobb elsõ lökhárító)
CSOCSO
CSOCSO
MINDENT!
mivel ha nem keszpenzbe fizetsz akkor full biztositast kell kotnod.. ez testi serelmekre is biztosit meg mindenre.
DJ Bee18
megvetted? grat hozzá 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
dehogy, hitler 3x ellorában járkált ez egy 170-es Merci a a háború idejébõl, annyi az extra hogy alulról volt egy 4mm-es páncéllemez.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SötétBarom
Az egyesült államok fegyverkezési költségeit. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
Szép verda
grat hozzá!
hykao
Ez mit fedez ez a 400 ezres biztosítás? Csak ha te törsz össze valakit, annak a kárát?
Joey_The_Man
jó képek.. te is Csaba vagy ? 😄

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

CSOCSO
CSOCSO
komoly! es errol mit kell tudni? ilyennel maszkalt hitler vagy valami hasonlo?
Punker
ebben ültem ma<#vigyor2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ér valamit - régebbi autókon. De még azokon se egy apexi kit értékét 😊
400e? Ennyiért valszeg itthon is elengednék a mûszakit 😄D
CSOCSO
hat hja.. ne felejtsd hogy nem en vettem.. en tuti nem vettem volna ilyen biszbaszt ra ( grounding kit) bar lehet hogy vki ezt javasolta z elozo tulajnak es az is lehet hogy talan er is valamit. az meg hogy ez itt marka neked meg sufni tuning...
CSOCSO
a biztositas ra 1 evre 400 ezer ft atszamolva
CSOCSO
ja.. akkor nalunk is ez van!
CSOCSO
en se tudom mivan.. autot vizsgaztatni nem kell aszem.. legalabbis se a celicankkal.. se a dodgeunkkal nem kellett meg soha semmi ilyenre menni....

szimulalo szarsag van... de ha semmi effekt nincs csak a check engine lampa elalszik akkor lehet nem forg erdekelni
[Walaki]D`Lair
shíííííííííít...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Na most azt nem tudom, hogy CSOCSÓéknál Floridában mi a helyzet, de vannak olyan államok, ahol nincs se zöldkártyához, se pedig vizsgáztatáshoz hasonló dolog. Megveszi a madár a verdát, biztosítást köt rá, és addig használja az autót, amíg megy. Amikor beszarik, nem ritka, hogy egyszerûen otthagyják valahol...
Az amerikai filmekben nem véletlenül az unalomig visszaköszönõ téma, hogy lerohad az autó... 😊))
[Walaki]D`Lair
02-es...gyönyörûûû

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Egyik legszebb BMW. Használtautón is van egy eladó, bár elég gány állapotban.
apexi grounding kit 😄DD lol mekkora marketing.

Ilyen az én autómban is van amúgy, csak piros. A régi eltöredezett réz testkábeleket cseréltem le, csavart réz erõsítõkábelekre. Volt vagy 500ft-omban az egész mûvelet...

De arra azért kiváncsi lennék, hogy leömlõt hogyan érzékel need az ECU. Mert ugye Civiceken is szoktak leömlõt cserélni, integráéra stb, de az csak egy darab csõrendszer a kipuffhoz... kurvára nincs ott semmi, amit az ecu érzékelne, HACSAK ki nem vágták alul a katalizátort is, ami miatt nincs lambda szonda, és akkor meg ZK-n nem lehet majd kötélen se átrángatni az autót... gondolom a "szimuláló szarság" is egy dummy lambdaszondát takar.. ami szép meg jó, csak azzal majd vizsgáztasd le az autót... bár nemtom hogy megy ez odakint.
Super DANTE
Király verda, nekem is tetszenek ezek a Scionok, asszem ebbõl az egyik Sema vagy valami autóhifi showra épített, ha jól emlékszem az Alpine egy demó autót, marha nagy lcd tv-t raktak a hátába és zöldre festették!

Jól látom, te amerikában tengeted a mindennapjaidat?<#eljen>

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

CSOCSO
rajottem mi az a sok kabel az aksin.. APEXi Grounding Kit.

ez felelos azert hogy faszan kapjon a motor aramot

PLUSZ:
az air intaken a kabelek azok a levego szenzor kabelei.

es vegre tudom hogy azert vilagit a check engine felirat mert verseny leomlo van a tc-ben😄😄 venni kell hozza valami szimulalo szarsagot es megszunik a problema.
valami 10 dodo
CSOCSO
ma kiprobaltam az autopalyan.. hat.. hosszu tavon fejfajast okozhat ez a hang.. az tuti!
Count Adyn
uhuhuu de gyönyörû hang<#szeret>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

...hogy aztán 50mph-val döcögjek a 12 sávos autópályán😊))

CSOCSO
az a jo ebben a scionban hogy 4 en be tudunk ugy ulni hogy MINDENKI halal jol elfer!!tobb hely van mint a dodgeomban
CSOCSO
Supra sokkal jobban tetszik of korsz.. soot majdnem ugy volt hogy veszek jovore mert addig gyujtok... hat.. ma pedig anyamek veglegesen lebeszeltek rola hiszen uj auto lett belole.. azaz majdnem uj..

ja supraval aza baj hogy tobb mint 10 eves... sok sok merfold es a biztositast HORRIBILIS amerikaban ha 24 ev alatt vagy es sport autod van..szal.. talan mire 30 leszek veszek magamnak egy hetvegi izom suprat.. valami abflug bodykittel es 800 loval😄
Barney Tech
Hm szép auto !!
Sztem nálunk egy ilyen kb 6 milla.
Sztem pörgesd fel jobban a motort és akkor haljuk igazán aa hangját 😄

JGTC
scion tc <#eljen> grat

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

[Walaki]D`Lair
Gondolom biztosítás miatt...

[Walaki]D`Lair
Csocso, gratula hozzá, istenkirály gyönyörûség hangja van...nagyon tetszik...

Tufa
hogyhogy nem supra lett?