Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
merci powa 😉

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DanielT
Naja.. nem akartam mondani, de városban(Bp) bedurrant 12 litert simán, és a leírt körülmények között a 9.5-10 a reális.
DJ Bee18
és 7,5 liter? az az 1,6-os? pedig az a VW 1,6-os nem éppen a fogyasztásáról híres 😊, egy elõzõ Passatban 10 körül zabál, ilyen körülmények között...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Amíg ez Kínában marad addig jót tesz a világnak... kicsit megfogyatkoznak legalább 😄
SötétBarom
9.000.000 = túlélés
900.000 = halál

pénz beszél ;DDD

Landwin kívülrõl ;D

ez a kínai verda? újonnan 900 000 Ft nem? =D

egy kis kontraszt 😛

SötétBarom
Landwin Crash test

Ilyennel nem akartok járni 😉

[Walaki]D`Lair
Brabus 😊

Egy sima smart eljár 4 literrel is városban, a dízelrõl nem is beszélve...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

desigo
Nem is arról van itt szó.
Csak nekem kicsit soknak tûnt a Smart fogyasztása...
DanielT
Totálisan mindegy. Nem mérvadó így sem. Sehogy nem. Saját kocsival lazán 6 literes fogyasztáskülönbséget produkálok 2 tankolás között használattól függõen.
desigo
Hm
Budapesten,Siófokon,2 órás dugó,autópályán 150 utazó 180 elõzõ sebesség,augusztusban,klíma ment,2-en ültünk benne,lakott területen kívûl a táv fele(ez nem autópálya tehát kb 100 km/h),elõzés volt jó sok😊

Nem katalógus adat hanem 2x fullra tankoltuk majd kiautóztuk...
[Walaki]D`Lair
Még nincs, csinálják hozzá a szívócsõ T elágazóját...de elvileg a héten kész lesz 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
kártérítést követelnék, micsoda dolog ez? menjenek a fenébe

DanielT
Már megint semmi értelme a hasonlítgatásnak. Mennyi város? Melyik város? Mekkora dugó? Milyen sebességgel? Autópályán milyen sebességgel? Melyik évszakban? Volt bekapcsolva légkondi? Hányan ültek az autóban? Országúton hány lilóméter? Elõzés volt -e sok?

Mégegyszer mondom baromság az egész, így kijelenteni, hogy mennyit fogyaszt. Katalógusadat. Kész.

CSOCSO
az lesz
Punker
lehet hülye vagyok de ez tetszik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
az túlzás,hogy liter
7 decis😊)))
Rajta van már a lefújószelep?
[Walaki]D`Lair
Ki ne cseréltesd...dobd ki a picsába a grounding kitet azt csókolom...

[Walaki]D`Lair
0.7liter 75ló turbó 😊

CSOCSO
😄
pont az USA-ban, ahol ha büffögsz a kertedben beperel a szomszéd?

szerintem fenyegesd meg õket és követelj mondjuk egy 350Z-t helyette 😉

CSOCSO
ja es szarny sincs rajta...
es semmit nem akarnak kicserelni nekem....
CSOCSO
helyette adnak egy olyan sciont ami kicsit fiatalabb es nem kapok hozza se cold air intaket.. se dvd playert.. se megan racing headert se nippon racing felniket se falken gumikat se ulteto rugokat.. kerdes??? 😞
desigo
Verd ki a balhét és cseréltesd ki egy drágábbra vagy perelj tõlük jó sok kártérítést😊
CSOCSO
nincs idom atszamolgatni... scionnal 14.5 gallonos tankbol 13 at fogyasztottam ki ez ezalatt mentem 355 merfoldet.. ha jol emelxem ez 27 mile per gallon.. es utcso cseppig olyan 390 merfoldet mentem volna.. nah aki akar szamolhatja a literes fogyasztast.. mennem kell.. ja amugy holnap reggel eldol hogy vissza adom sciont... megcsinaljak vagy kapok helyette masikat. mert a grounding kit bebasz es leall az auto non stop... nahbye
desigo
Elég sokat fogyaszt nem?
Én jóval kevesebbre gondolnék.
Az 1.6-os A3-as fogyaszt 7.5-et amiben volt minden(dugó,pest,autópálya stb...

jah és ez több mint 1 tonna😊
fifi
én azért olyan 10sört meg 3-4 deci szilvát gond nélkül /be/fogyasztok 😊
néha egy kis Uni, de nem sok, mert olyankor mindig verekedés van ;P

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Count Adyn
anyám nem vezet melettem
én meg nem figyeltem még mennyit fogyasztok😄<#vigyor4>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[Walaki]D`Lair
Bizony ez így van!

Ha anyám vezet->5.5-6 liter
ha én-> 6-6.5
ha apám akkor 8 😄😄😄😄

Ja, a smartról van szó😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
jajó...<#alien>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Azt se tudom hol van 😊 (nem vagyok rá büszke) Csak most valahogy ez ugrott be 😊
fifi
OFF:
Tán ismerõs vagy Mezõtúron?

DanielT
Így van.

A másik: "Hö bazeg az enyém városban 7 et fogyaszt!"

Jah... Mezõtúron bazeg. Mennyit fogyasztana Pesten... Pesten is hol? Rendszeres körúti dugóban? Stb stb... A gyári adatok tökéletesen elegendõek tájékoztatás szinten, utána annyi tényezõ van jelen, hogy lehetetlen objektíven mérni.
fifi
én egy kurv@ bagy csattanás óta tatásan vezetek, már kifejtettem korábban is 😊

még a feleséged is sportosabb mint te? 😛

fifi
<#eljen>
a fogyasztás relatív

pl ha én vezetem a a kocsimat:5
ha feleségem akkor:7.5
katalógusadat: 6.2

akkor mennyit eszik az autó? 😄DD

DanielT
Rakjanak be egy 1 hetes jogsival rendelkezõ habzószájú vadállatot hegynek felfelé amikor a fogyasztási adatokat mérik, vagy hogy képzeled? Az rendben, hogy kritizálod õket, de akkor mondd meg hogy lenne a jó.
DJ Bee18
és az a bökkenõ, hogy a 6 hengeresre ezt írják:

Üzemanyagfogyasztás átlag l/100 km
10,5

csak másfél liter a diffi? 😄DD És már ez is a lehetetlen kategória 😊

DJ Bee18
de tojok rá 😊, mit izgat minket, hogy ott mennyit zabál? 😊. Ne értsd félre, az összes autógyárt kritizálom emiatt a steril környezetben mért fogyikkal

I.C.ram
SSK? 😄 Bár azt nem hiszem.
SötétBarom
Jól lehet vele szántani.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DanielT
Olyan körümények között ahogy a gyártók mérnek simán hihetõ. Fõleg, ha nem felejtjük el, hogy valszeg csak 6 henger dolgozik átalános igénybevételnél ahogy ez megszokott a 12 hengereseknél. Márpedig város (50km/h) országút (90km/h) autópálya (130km/h) vegyes üzemmódban semmi baj nincs ezzel a megadott értékkel.
DJ Bee18
de ne állítsunk baromságokat 😊, hogy hihetetle, milyen keveset fogyaszt 😊

szerinted, aki ilyet vesz, annak az az elsõ kérdése a szalonban, hogy mennyit fogyaszt?😊

http://gaborszantai.co.uk/

DJ Bee18

A hiteles forrásból származó információk szerint ugyanis bemutatni készülnek minden idõk legerõsebb, személyautóba szerelt dízelmotorját.

A szuperdízelt a Q7-be szerelve mutatják be, értékei pedig valóban döbbenetesek. A részben az R10 versenyautótól eredeztethetõ hatliteres, V12-es erõforrás legnagyobb teljesítménye 500 lóerõ, maximális nyomatéka pedig 1000 Newtonméter, utóbbi értéket ráadásul 1750 és 3000 közötti fordulatszám-tartományban végig rendelkezésre áll. A hatalmas teljesítmény mellett a motor meglepõen környezetbarát, ugyanis már most teljesíti a 2010-ben életbe lépõ Euro 5 károsanyag-kibocsátási normát, fogyasztása pedig kifejezetten kevés: vegyes használatban a gyártó szerint mindössze 11,9 liter gázolaj kell neki száz kilométerenként.

Aha, persze, 11,9 liter....

Punker
ááááá

a lényeget nem is mondom, tegnap láttam egy piros merci kabriót, valamikor a 30-as 40-es években épülhetett, álom szép volt 😊

Private Gold?

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Jóvan. Nézze mindenki azt amit akar.