Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ne lásson bele olyat - csak azért mert BMW - amint nem tud. Ez az autó ugyanis messze van egy vérbeli roadstertõl, súlyban, futómûben, motorban is. Ilyen formában pedig aki az élményt keresi, annak van jobb választás is. Persze aki csak a BMW márkával összeköthetõ presztízst akarja a segge alatt tudni, az vegye ezt. De õt meg akkor jogosan hívjuk sznobnak.
Magyar-mentalitás rulez megintcsak.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ezzz jóó. ;D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Én úgy szoktam, hogy a levágottcsövû shotgun száját épphogy jelzés szinten kivillantom a leeresztett ablakon, miközben a sportdobot is túlhörgõ pitbullom az anyósülés felõl riogatja a 90 éves néniket....némelyik szívrohamot is kap....
Néha egy-két labdáért szaladó gyereken átmegyek, sõt, ha van idõm, vissza is tolatok, aztán padlóegyben szétkapartatom a beleit a sárvédõmön....
Elõzni nem szoktak meg engem, mer nem lehetséges.
Egyszer egy tájper erõsködött, de dobtam ki pár aknát, aztán nem jól szlalomozott 170-nél....
Utálok mindenkit, mert BMW-m van. Tõlem még Csak Norisz is fél.
Csak Norris BMW-s pólóban alszik, mióta megtudta, hogy BMW-m van.
Mindenkit utálok, de fõleg a nem BMW-seket.....mégha nagy melle is van, meg jól nézki egy nõ, akkor is utálom, ha nem BMW-je van....mert agresszív vagyok.
Azelõtt, mielõtt nem volt BMW-m, nem voltam agresszív.
GreenPísz aktivista voltam, s szívószállal ittam föl a tengerekre kiömlött olajat, hogy így mentsem a halakat. Öreg nénik cicájáért másztam fákra, meg bevásároltam a gyermekváros lakóinak. Decemberben Mikulásnak öltöztem.
Mióta BMW-m van, utálom a mikulást is. A macskákról nem is beszélve. Azóta már a halakat is utálom, s a meggyilkolt nem BMW-autók motorolajával szennyezem az óceánokat.
Mert BMW-m van....."
Az ember mindig talál rá okot, hogy valakit utálhasson, ha úgy érzi, hogy valamiben jobb nála vagy több van neki. Természetes emberi reakció. Csak bizonyos intelligenciaszint felett már képesek felülemelkedni ezeken a dolgokon. Te még nem jutottál el ide, de majd idõvel!
Csak remélni tudom, hogy sok ilyen ember van. Ilyen van, ilyen van. Kész. Ettõl se rosszabb se jobb ember nem leszek.
Józsi megy a kis suzukijával, útközben rádudál egy bmw hogy menjen már. Hazaérvén beül a sarokba.
Az asszony kérdezi:
-Józsi - hát mi a bajod???
-Semmi, semmi - és közbe Józsi arra gondol hogy hol szúrta el.. miér' nincs szép bmw-je vagy mercije.
Lotus, aston martin? Kell a francnak, a béemvétõl majd felnéz rá a szomszéd Margitka, és hajalndó elmenni egy körre a mekdonácba! Feleség, gyerekek? kit érdekel, hajt a vadászösztön!
Ezeket az embereket csak sajnálni tudom, persze drukkolok nekik hogy egyszer eljutnak a mennyországba és lízingelnek egy 15 éves példányt a jó öreg "hárombetûsbõl".
Ezek lehet hogy tényleg felnéznek egy bmw tulajra, de akinek egy kicsit is rendbevan az önbizalma szarik rá hogy milyen autód van hidd el!
Ez a Z4 csak a komplexusos gyökerek autója szöveg annyira szánalmas, hogy iszonyat.. Jó is szép is.
(Halkan megjegyzem az izmosnak is volt egy, õ pedig nem a száni kategóra, sem pedig a gyökér <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>)
Aki engem a BMW miatt utál és köcsög sznobnak néz az egy nagyon-nagyon okos, mûvelt és kicsit sem komplexusos ember ám.
De újfent, mûszakilag az S2000 a csúcsabb, mégha igencsak barátságtalan is a futómûve sokak szerint...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Erre jössz te aki képtelen megérteni hogy vkinek nem az az életcélja hogy buta sznobnak nézzék meg utálják, és ezért nem képes áldozni +2 millával többet egy autóra, mikor álmai gépét kevesebbért is megkapja.
Így van. Mint mindennel az életben. Ezen kellene felülemelkedni és meglátni az esetleges valódi okait amikor valaki nem egy tahó paraszt és valamiért mégis BMW-t vesz.
Mustang képek múlt héten tõlem a Tuning Topikban #7368
Tegyük fel van 10 millió forint a kezemben, és úgy döntök elmegyek autót venni.
Ha én nem BMW szalonba megyek, akkor a következõ lehet az oka:
- szeretek különcködni (mivel Mo.-on jelenleg státusz-szimbólum téren a BMW a vezetõ sztem)
- értek az autókhoz, más vezetési élményt keresek, mint amit egy BMW ad
csak közben néhányan elfeledkeznek arról, hogy ez visszafelé nem ekvivalens.
zárjuk le a témát! Különbözõ emberek különbözõ ízléssel. Ez teljesen normális.
350Z viszont favorit (y)
mondjuk én egy drága stock autótól nem esek hasra. pénzt kézbe vesz, bemegy szalonba, megvesz. akinek van léje meg tudja csinálni 😄 najó, a Gallardo azért felkelti az érdeklõdésemet 😊
viszont ha egy igényesen customizált autót látok, arra ráizgulok azért.
jameg a sárga M3-asokra 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyenkor persze rögtön helyeselsz hogy dedede van sok más szép autó is, közben pedig az tesz szánalmassá hogy valójában számodra csak egy létezik.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Többségében így van. Vmelyik nap pl. Sopron legszûkebb utcájában jön vmi csoró egy 13 éves 5-ös bmw-vel, amit 1 milláért vett meg és 2 évig spórolt a gyárban, jött vele szembe vmi spanja és leálltak pofázni úgy hogy közben állt a forgalom.
Ezek után megvárta amíg mindenki bepöccen és dudál, ekkor úgy gondolta az lesz a legjobb ha padlógázt ad egy intés helyett, majdnem nekicsúszott a szembeforgalomnak..Gondolom a hátsó-kereket sem nagyon érzi a ladákon felnõtt jóember..
Limuzinnak egy Honda Accord, sportkocsinak egy Honda S2000, off-roadnak meg egy honda CRV!
Meg is vannak egy BMW árából 😄D
[jöhet a kõzápor<#banplz>#banplz> ]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!