Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
<érdemes figyelni az elhaladó forgalom összetételét, fõleg a 2. részben 😊>érdemes figyelni az elhaladó forgalom összetételét, fõleg a 2. részben 😊>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
rég elfuserálták már azt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Pl gumiadó... minden frissen felrakott gumiabroncs után a gumi felületének negyzetcentiméterenként kell majd adózni...

oszt ha elveszik a cucc utkozben akkor kaparhatod az arcod mer max en kapom vissza a 100 dollaromat 😄😄😄😄😄😄 amugy meg innen csak akkor jobb rendelni ha otthon nincs vagy tenyleg pofatlanul olcso.
Amúgy nem hallottam hogy túl sok gond lenne a civic-hez készült verziókkal, vagy te milyen információkkal rendelkezel?
"tehát ugyanott vagyok majdnem, mint itthonról"
Ez akkor mégis azt jelenti hogy kint olcsóbbak a cuccok, és ez még mindig nem amerika hanem németországról volt szó (igaz nem annyival)
Itthon lehet kapni mindkét fajtát, az egyszerûbb megvan 44-ért (kéz alól), a jobbik meg 65-70 körül.
Ezzel szemben lehet kapni németországban egy harmadik fajtát, ami még jobban néz ki, és 200 EUR (~54k).
Amerikában pedig az egyszerûbbik 200$ (~40k), a jobbik meg 280$ (56k). + shipping (saccra min 10k), tehát ugyanott vagyok majdnem, mint itthonról. És amit itthon veszek, az legalább garos, és nem zsákbamacska.
Aztán pl H&R lowering springs 210$. Az durván 42k + shipping még egy tizes tutira. Itthon ez újonnan 65-70k, kéz alól 50.
Magyarán AKKORA különbséget nem látok sehol, hogy megérje kintrõl kockáztatni.
Lehet hogy most kiröhögtök, de mondok egy példát:
pl civic-hez 2 féle angel-eyes lámpát lehet kapni az egyiknél 2 nagy karika van (a tompítotton és a refin), a másiknál egy nagy és egy kicsi karika van (tompított és index) ezért az olcsóbb. Namost nálunk az alacsonyabb kategóriájú kerül annyiba mint kint a durvább verzió, ezért tûnhet úgy hogy ugyanannyi az áruk..
Nézegettem cardomain-en a civic-eket, és szinte az összes stage 3 építmény kis 16 éves pöcsöké, akik ott pózolnak a 200ezres felnivel felszerelt bodykit-es civic-jük mellett k*rvanagy VANS csukában.
Elmegy dolgozni pár hétre diákként a mekibe és összeszedi a pénzt? vagy karácsonyra veszik meg neki a szülei azt amire én fél évig spórolok? Meséld már el CSOCSO hogy miként van ez nálatok mert elég idegesítõ <#zavart1>#zavart1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hogy jon ide a 40 ezer 200???? tudom jol hogy ketszaz.. es 200 dodoert raktak fel a gumikat.. maga a gumi 400 dodo volt...
amugy odahaza sem keresnek meg a mekiben 5 ezret hidd el itt se keresnek meg 100 dodot😄