Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
szerintem hagyd rájuk,aki intelligens az mielõtt beszél úgyis utánaolvas
én pl. 17 évig gázautóztam,nekem aztán magyarázhatják a sok hülyeséget

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

fifi
mit basz szét és milyen hatása miatt?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
meg a lágszóró...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Coral Springs
És egy gázüzemû autó mennyire biztonságos egy balesetnél ? Például a #95869 egy ütközésnél szerintem egybõl robban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

cement
én is ezen a véleményen vagyok. a kapartatási képesség egy autóban nekem nagyon fontos

respect to the man in the ice cream van

Bercy
En nitrot rakattam bele es azota kurvajo a kapartatasa 😊
jólvan megértem a kis fiatotok nem megy elég jól, és azt gondoljátok raktok bele egy kis gázt hátha megtátosodik tõle mint a mágneses fogyasztáscsökkentõtõl, de nincs mese, olasz autó nem fog menni jól, ha BMW-tek lenne, eszetekbe se jutna a gáz.

Nem a végzettség hiánya ciki, hanem ha nem tudod befizetni a villanyszámlát

desigo
na megjött az elsõ gázos!

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Bercy
Magam elott latok egy kepet amint egy RPG jatekban autokat gyujthetsz es amikor raviszed az egeret, megjelennek a tulajdonsagia es ott van egy mezo: 'kapartatasi kepsesseg'

Sirok 😊))) Fledobtad a napom 😄DD
gázmeghajtás megöli a nyomatékot.
az autók benzin és dízel üzemüek csak.
benzinesek jók a versenypályára, és kapartatni, a dízelek autópáyára ahol nyomatékból kell kigyorsítani.
tehát: benzin: +jó szag, +dinamikus, +kapartatás
hátrányok: -kevés nyomaték
dízel: +nagy nyomaték vonóerõ
hátrányok: -büdös szag, -kicsi kapartatási képesség

tehát a benzin gyõzõtt eddig, a gáz is olyan mint a dízel de annak csak hátrányai vannak mivel elveszti a nyaomtékot is!
tehát GÁZOSOK!!!!- csak hátrányotok van amit a dízelnél már felsoroltam, egyedül az olcsóság az ami miatt beteszik.

S2000
Volt már hosszabb távon gázos, nem tapasztaltunk semmi rendellenességet, élettartalmilag pont úgy teljesített mint egy benzines...
Érdekességként, két közel azonos futásteljesítmény/állapot stb. motor: gáz / benzin

desigo
"FÕGÁZ CNG ár: 345 Ft/kg"

A gáztartály mérete változó (15-40 kg tároló kapacitás)
totalcaros cikk
Lteebee
És mennyibe kerül egy töltés?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

desigo
Pár ismerõs most éppen Olaszországból hoz be földgázas üzemre átalakított autókat.R Mercit,E classt,stb.

"Minden más üzemanyagon van jövedéki adó, csupán a földgázon nincs."
Egy töltéssel 300-400 kmt lehet megtenni.
CNG kút viszont csak pár darab van az országban,míg mondjuk az osztrákoknál 200 felett van a számuk.
cement
csak az elozo hsz-re valaszoltam ugyanabban a formaban, ne aggodj annyira cimbora

GregSB
Mégpedig?

Kazinczy forog a sírjában <#rinya>

cement
mégpedig szétbassza.

fifi
" hosszú távon nem tesz jót a motornak"

mégpedig?

Coral Springs
Kész vagyok ettõl a brigádtól. Komoly szinten adnak minõségileg a marketing videókra, egyszerre reklámoz és szórakoztat. Most Európa. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Csabesz6
Nem akarok okoskodni, de én hallottam olyan 4AGE-rõl, amely gázosítás után eléggé, khm beteges lett. Aztán lehet mégsem attól volt 😊
Jocókám? Csinos motorra gondolok, fogod-e? <#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
csak magyarországon büdös mert itt ugyanúgy szagosítják mint a palackost
olaszországban pl.szinte semmi szaga mert alig tesznek bele merkaptánt,a bután gáz amúgy szagtalan

az 'árt a motornak" sem igaz

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

cement
hát pedig még mindenhova ki van írva, nem mintha valaha bárki is ellenõrizte volna, hogy azzal hajtasz-e be vagy sem 😊

cement
büdös, hosszú távon nem tesz jót a motornak, és tilos vele mélygarázsokba behajtani <#vigyor>

R0zs0máK
Biztos törõdik a környezettel és nem érdekli annyira az a mínusz pár lóerõ...mi a bajotok a gázos kocsikkal?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

cement
<#gonosz2>

Bercy
Why????
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Adaaam
jóféle <#eljen>

everything's better with music

Nem mondom, hogy tetszik ez a szín, de egyedibb lett vele az autó, mint ezüstben, ez tény 😊
Magnumrolcsi
nem 😄

Szabi
gondolom akkor a matricákat se láttad még 😄

Magnumrolcsi
Tudom ezüst volt, most arany. Rendszámot sosem figyeltem, hogy CS4B4. : )

Szabi
mi újdonság van a rendszámon ? 😄

Magnumrolcsi
rendszám : )

Szabi
<#vigyor3><#eljen>

pajti
<#eljen>

Coral Springs
Ezt az arany színt rosszabbnak gondoltam, de végül is megvan az összkép. <#eljen>

CSOCSO
valaki felfedez vmi ujdonsagot?😄

desigo
R0zs0máK
És egyébként pedig S30 Fairlady Z, mivel japánban nem Datsun 240Z/260Z volt a neve és a képen egy jobb kormányos verzió található meg 😊

R0zs0máK
260Z. A 280Z(X) már púpos hátú 2+2 üléses okádék volt...

Szabi
STAR ROAD S30 FAIRLADY Z

broman191
Nissan Fairlady 280Z aka hangyász Datsun 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RatBaG
nem tudom kivenni pontosan, de (nissan) 280z-nek tûnik, az logo alapján. ha nem, akkor 260z.

Per Aspera Ad Inferi.

Coral Springs
A verda nem jön be, ettõl függetlenül ez egy nagyon jól eltalált kép. <#eljen>