Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kövezzetek meg, de tetszik 😛
A Winklerék egyébként hülyék, minden Caddys cikkben azt mondják Opel Omega (elõzõ) koppintás a CTS meg STS, pedig ez a formavilág az Escalade-en jelent meg elõször, jóval az omega elõtt...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aztán a megbízhatóságuk még mindig más kérdés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Citroen C6
Volvo S80
Honda Legend
Lexus GS
Ezekhez képest a BMW mûszerfala szvsz teljesen rendben van, nekem joban is tetszik.
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Mint amit te szoktál? <#rolleyes>#rolleyes>
Egyszerûen az a mûszerfal dizájn méltatlan egy 2006-os, 16 millás alapárú autóhoz.
amúgy mind2 mûszerfal szép, max a honda kormányon lehet zavaró a sok tûzgomb 😊
Teljesen lényegtelen mibe kerül és hány éves, az a lényeg hogy bármikor sikerül belõled kihoznom, hogy DE AKKORIS A HONDA SZEBB, JOBB 😄DDD Bárminél.
És ez a célom! Hogy jót röhögjek 😄DDDDDDDDDDDD
Ami ugye még a töredékébe sem kerül a 335i coupenak. És mégis jobban néz ki a belseje. (már annak aki egyátalán szereti a faberakást)
TÉRDRE GECIK! 😄DD

Látod ezért kell neked Civic, ott még a lóerõkkel is elbírsz, nem úgy mint a cikk írója ezzel a géppel.
Hölgyeim és uraim, egy ocsmány, gagyi, együgyû autóbelsõ 😄

Ez szvsz ehhez a topikhoz nem méltó hozzáállás.. <#idiota>#idiota>
Külsõleg még csak elmegy (szódával..), de ez a mûszerfal valami hihetetlen, hogy ennyire nem bírnak túllépni a gagyi mûanyagokon, meg az együgyü dizájnon...

És miért adtátok el, ha nem titok?
a 7es bömit meg mindenki megjegyzi mert az eleje mindig elég érdekesre sikerül