Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
anno a simsonom indexén volt ilyesmi lámpaburkolat, könyörgöm...
respect to the man in the ice cream van
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én azoknak az oldalán vagyok, akiknek nagyon tetszik.
Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Kínai hibridek
"Az autó a Mercedes E-osztály kategóriájában versenyez majd, viszont 15000 és 25000 dollár közötti árával (kb. 2,8-4,5 millió Ft) lényegesen olcsóbb lesz annál. A lelkes vállalkozó szerint a siker titka az amerikai ízlésnek is megfelelõ dizájn és kivitel, és ígérete szerint ezek a kocsik már jóval civilizáltabbak lesznek, mint a korábbi Chery modellek."
Egyetlen kérdés : és az E osztálynál jobb is lesz ? (pl minõség)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Mercibõl és Audiból egyaránt az elõzõ széria a bejövõs, ezek már nem igazán.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vagy igen?
Mercedes SLS
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!
amugy ma elkezdett ciceregni a motor... HURRRA A 3 EVES JAPAN AUTOOOO!!!! szerdan viszem a dilerhez
igaz, hogy ekkora motorból ki lehet hozni sokkal több erõt is, de azon is érdemes elgondolkodni hogy az említett japán márkák motorjaival szemben pl az amcsi bigblokkok, stb mennyivel strapabíróbbak.
az pedig, hogy mennyire kezelhetetlenek,azt szerintem jól mutatja az hogy pl a le mans-i versenyen hányszor használta több csapat ezeket a kocsikat.
emellett pedig nekem is nagyon tetszett a régi és újabb design is.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
es az uj 2008 as mar 8.4 es movical jon..600 loero!!
(corvettel vannal nagy loero harcban)
Top Gear - Dodge Viper SRT-10 review
(kifejezetten mókás amikor elkezd égni a kipufogó <#idiota>#idiota>

Másrészt kétlem, hogy a Viper egy kalap szar lenne.. Nem a technika csúcsa, de könyörgöm ne hasonlítsuk egy turbo civichez..
A netes videooldalak is tele vannak videokkal, ahol sima turbos civicek verik el a vipereket, holott kevesebb LE van bennük. Meg mondjuk kisebb tömeg is.
dehat az amcsi gépek erre jok... mondjuk télleg nem az a muveszet h v12-t csinalunk ami eszik 30litert... a muveszet pl a lancerevo, 2literbol 285bhp, ha megneznenk a viperhez merve a ccm-bhp aranyt hat vicces lenne :)
respect to the man in the ice cream van
Amúgy a Dodge RAm motorját fúrták fel hozzá.
Sok hengert, meg nagy köbcentit nem mûvészet építeni, fõleg ahány LE-t ez kihoz a köbcentijeibõl.
Mindamellett meg szinte kezelhetetlen az ereje, megfelelõ elektronika, futómû meg súlyelosztás, stb híján, pályán bármilyen fele olyan erõs japán elveri.
bár a kutyákat nem tudom beletenni...:)
http://gaborszantai.co.uk/
es meg eleg erosnek is kinez.. mindenki megnezi es amugy megy mint atom.