Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Azért az új BMW reklám se piskóta :))
(vótmá BMW topicban, de hátha nem látta itt valaki)
Úgy illik a Volvo presztízséhez!
:D
Honda Ridgeline "Meets - Chuck Norris"
The cog
Honda element series
és még rengeteg a relatedben..
de a kedvencem ez :DDD
Ez a prius reklám viszont nem rossz :)
és a folytatása :D
amúgy a konklúzió szerintem legyen az hogy a tengerentúlra szánt reklámok nagyjából mindegyike szellemes és jó. De amiket itt nyomnak EU-ban az szánalom. Pl. a fócvágen 'megyünk a szerpentinen minden csillog és tökéletes' aztán a végén Das Auto felirattól ráz a hideg :S
Az Opel C'Mon reklámja is már idegesít..
Nekem pl az Audi reklámok tetszenek, mármint ameikeket láttam, itt-ott, youtube-on tv-ben...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
human touch
ilyen lochnessi szörnyes
i like him
ezt meg már láttátok, rav4es
respect to the man in the ice cream van
De a többi márka valóban nem fektet túl sok hangsúlyt az ilyesmire.
Nemtom kihogyvan vele, de az audi-nak vannak a legjobb reklámai szvsz, naon 5letes általában mind, és jó...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1.6-ban volt, ami ahhoz képest jó vétel hogy ennél drágábban akartak rámverni 3 darabból összehegesztett trágyadombokat pár kereskedésben.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
mennyit kóstált?ha nem vagyok indiszkrét...
respect to the man in the ice cream van

Az Accord simán megy 200 fölött, de azzal se szívesen. Szal ez nem szempont :)
Hajtom má 2 éve, mégse akar elfáradni. :DD
Btw. egy motorcserénél mit kell még cserélni?? Motor+váltó kombón kívül?
Gondolom elsõ futómûvet keményebbre.. Kipufogót végig..