Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
de en nem talonnal maszkalok..csak 1-2 szer maszkaltunk talonnal... de nekunk egy regebbi (97es) dodge stratus van
Kit--Kat
pedig kívülról negyxon bejövõs a Talon

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
:) azt nem is de azert batrabban allitanek a dizsi ele mint ezzel a szurke dodgeunalommal:)
CSOCSO
.... ugy konnyu:) de nekunk meg nincs zoldkarika...
de auto az kene.. hasznaltat nemigazan akarunk mert a mostanit is csak szervizelni kell egyfolytaban.. ja amugy most a motor akar kiesni a helyerol..szal minden kis tarto csavart meg bakot ki kell cserelni.. rulah.. egy szaros 97 es autorol beszelgetunk....
Kit--Kat
Megtörnéd a Ferrari-Lambo-Porsche-Merci unalmat a Scionnal:D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Tesóm, ahogy megkapta a zöldkártyát kb. 2 héttel ezelött, rögtön ment autót venni kp.ból :D
CSOCSO
hat kokemeny csajozas lenne belole:)
CSOCSO
es most magyarorszagrol beszelsz?? ugye nem akarod osszehasonlitani???
ha lenne zoldkartyank meg kurvajo kreditunk nekunk se lenne ennyi..
Kit--Kat
ehhe majd akarsz menni vele csajozni az Ocea Beach-re, mi??:)

DanielT
Ez valóban bûzhödt sok! Újautóra nem tudnék mondani helyet ahol 7-8% felett van a THM, a 0 sem ritka.
CSOCSO
22.000 kb

a felni az 2 ezer.. a szarny 500... a trd suspension az 1000 es a bodykit is 1000 es elektromos tukrok 300
I.C.ram
Mennyibe kerülne, ha egyszerre fizetnétek?
CSOCSO
hja.. amugy en is ugy voltam vele hogy spoilerek nem kellenek ra. szal nekem is alap kellett volna alapbol.. de most ez igy mindennel egyutt uber...

5500 at kel llerakni hozza.. es 5 evig 430 at kell fizetni havonta...
es 15% kamat
soknak tunik de itt elo ismeros aszonta nem rossz "hozzank" kepest
CSOCSO
azert eleg keves maszkal belole.. 350z bol tobb auto maszkal itt.. s szerintem az az auto sem kultuszauto:) bar az import tuner majmolo csaveszoknal lehet hogy az de most ne menjunk bele...
CSOCSO
van nagyobb is.. email cim?
robotnyk
ez valahogy egy rohadt jól eltalált autó, kb mint az új mustang (tudom, tudom, szar a belseje, de akkor is)
I.C.ram
Nagy kultuszautó lesz ebbõl, már érzem :) Tesóm is imádja az övét, ábr õ nem szereti ezeket az optikai tuningokat.
[Walaki]D`Lair
WOÁW CSOCSESZ EZ KIBASZOTT SZÉP!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

robotnyk
alsó képbõl 1024*768as nincs? :)
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

DanielT
Pont ilyesmire gondoltam! :)

CSOCSO
en is igy vagyok vele...
mondjuk egy olyat csapatni mint a mostani nfsu2 supramra.. ilyen lilas cuccost:)))))

megyek telefonalunk nekik ;)
robotnyk
elrontanád? :O
ez így cép!
Kata
nem akarok belekontárkodni, de szerintem egy grafitszürke színû megfelelõ minimal-design jól állna neki

[/cserf][/fülünyúl]

DanielT
Nevetséges dolgnak tartom a matricázást, de ez kíván valamit ami ellensúlyozza a fehér színét.

Jól néz ki, go, get it! :)
CSOCSO
igy vagyok vele en is ha eloben latom... GYONYORUUUUUUUUUUUUUU
robotnyk
arrrghö!
Kata
köszike! <#puszi>

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
oks meg fogom kerdezni!
CSOCSO
19 colos felnik, TRD rugok, BodyKit, hatso szarny
Kata
de :D
Az mé nem ér? :)

Más.
Megkérhetlek, hogy a priviben beszélt téma ügyében nézz utána a postaköltségeknek? Jó a hajó is, 1 hónapos szállítási idõvel, nem gond.

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
nah.. itt a kis scion:

CSOCSO
de te csak bele lettel fosoppozva. .nem?:)
Punker
1 km? platón vitték mindenhova? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

I.C.ram
Én sem fõleg, hogy tiszta buhere az egész. Nem gyári festés, nem gyári kormány, nem gyári felni, csak szívás lehet vele.
szerintem ilyet nem lehet behozni...

Kata
én is? :D

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Mindenesetre én meg nem venném...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
dehogy

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Megugye Merci :P
[Walaki]D`Lair
Fakormány+rövidváltó+lángosszõnyeg->cigó

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BránerMaister
?????

Utálok mindenkit!

BránerMaister

Utálok mindenkit!

CSOCSO
:)
CSOCSO
I.C.ram
kurvasok!!!
BránerMaister
Hello! Egy 81'-es 4000ccm feletti eu.-i gyártmányú autónak mennyi lehet kb. a vámja ( reg. adóval együtt ) . EU tagállamból behozva.

Utálok mindenkit!

DJ Bee18
Szerintem is végtelen gyorsan, mert akkor lesz az egyenes pálya érintõje a körpálya ívének, ha a kormány az egyenes egy pontján egybõl áll be abba a bizonyos fix pontba, és ez a pont lesz az érintési pont is. A valóságban ilyet lehetetlen megcsinálni, hiszen apró úthiba és szél mindig van.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

kz
igen, egy jó ábrával sokkal könnyebb

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

pff, ez már tömény geometria.
Ha végtelen gyorsan forgatnád a kormányt, akkor lenne szabályos körív a jármû kerekeinek pályája. A kiinduló és a bezáró egyenes is érintõje lenne a körívnek, a különbség az adott sebességgel forgatott kormány esetében annyi, hogy az ív nem (na, mi erre a jó kifejezés, ilyenkor persze nem jut eszembe...) végig azonos középpontú, hanem középpontjának távolsága folyamatosan változik, a kanyar középpontjáig folyamatosan csökken, a középponttól pedig folyamatosan növekszik. Ha találok valahol egy AutoCADes gépet, kiszerkesztem...