Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hmm... ma volt szerencsém összefutni egy ilyennel a VI. kerületben parkolt. Volt rajta minimum 22colos olyan krómfelni, hogy a hajam eldobtam. A rendszáma Florida Gators volt, ezzel a logóval

Csináltam róla fotót a telefonnal, de nincs itt a laptopom, úgyhogy nem tudom infrán feltenni, majd pótolom.
Kata
ja, te kis te! :D

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
te kussolj...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
mindenki személyeskediik

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata
mást nem tud, mert <#kocsog>

Az ilyentõl nem tudom, miért vártok bármi többet is. :) Ennyit tud.

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Már megint ez az állandó személyeskedés...<#wow3><#wow3><#wow3>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Oltcit is....<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
szal 1szava se lehet senkinek:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Sõt, még Viper is :)
Kit--Kat
nem tudom ki jött a totalcarral, de volt már benne Corvett meg Ferrari is:)

GregSB
Azis van, de ez most 5th Gear volt. <#bee1>

fifi
a kép az átlagfogyasztásmérõ MEGLÉTÉRÕL készült amit te itt nagy pofával kétségbe vontál és most bebuktad gyökér!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
Ugye-ugye deszar ha kétségbevonják az ember szavát...

Loál János
Sry, nem indexeltem. :C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

megelõztél

Ja, és Trepiunonak hívják, és valószínûleg nem 500 kcm-s kéthengeres, léghûtésû fog dolgozni benne.

Loál János
Trepiuno! :O

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[Walaki]D`Lair
Az Top Gear teee....:DDDD

Ez nagyon tetszik:

Ez a Fiat 500-as utódja, hasonlóan bájos formavilággal. Az eredeti érzést, a minimálautós feelinget nem fogja visszaadni, kb. mint az új Beetle, de akkor is tetszik. Bár, ha választanom kellene új és régi között, lehet, hogy a régit választanám :-)

No tényleg utoljára:
A 4,2-4,5 normális forgalomban való használat mellett értendõ, leírtam a 6,2-6,7 körülményeit is, ha nem érted a lényeget akkor semmi keresnivalód autós fórumon. A 6-ot meg azért nem ismerem be mert nem felel meg a valóságnak, nem túloztam, csak jelen pillanatban nincsennek meg a körülményei annak hogy azonnal bizonyítsam. De nem fogom ellógni, nyugodtam számonkérheted rajtam. Majd akkor folytathatjuk, jelenleg ezen értelmetlen vitázni. Hiába tudom hogy igazam van, téged jelenleg nem foglak tudni meggyõzni.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

én már egy kicsit, azért kezdek el képeket linkelgetni olyan típusú autóról, amelyet minden héten látok, mert helybéli a tulaja...

GregSB
2005 Pagai Zonda F

Nem túl sokat változtattak rajta... mondjuk a jón minek? :)

GregSB
Nem unjátok még?

DJ Bee18
De nem 6,7 literrõl pofáztál, hanem 4,2-rõl, úgyhogy szépen ügyeskedtél, hogy eltereld a témát a hidegbe, szerintem a kocsid mindig 6 litert fogyaszt, de miért nem ismered be, hogy csak túloztál, nem tudom ezt megérteni.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Arról volt szó hogy a gyorsításhoz relative kevés üzemanyagot fogyaszt, ezt tartom is, bármi mást akarsz mellémagyarázni. Egyébként érdekes hogy most hirtelen csend lett a kijelzéssel kapcsolatban, de továbbra is kötekedsz más irányban, miközben állítólag elmentél (újabb hazugság!).:)
De tényleg befejeztem mára, majd folytathatjuk ha lesz mérvadó kép a tényleges fogyasztásról.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DJ Bee18
Te nem látod a fától az erdõt, nem esik le neked, hogy te is azzal jöttél, hogy mivel 4 mp-ig gyorsítasz a LADA meg 20 mp-ig, abból következtettél, hogy kevesebbet fogyaszt. Nem az átlagsebességen volt a hangsúly te állat, azért volt zárójelben. (nyelvtant nem tanultál?) Az idõn. De hagyjuk már ezt az egészet, te is folyamatosan kötözködsz, meg idiótának nézel, tõlem egyszerûen nem bírsz elszakadni, mert ez az egész azzal kezdõdött, hogy az Octaviáról beszélgettünk másokkal, nem veled, erre közbeszóltál egy hihetetlen Golf történettel, úgyhogy ezt neked kéne végre befejezned és eltûnni.

A képnek arról kell árulkodnia hogy jelzi az átlafogyasztást. Csak és kizárólag e célból készült. Ennek meg tökéletesen eleget is tesz. Még mit kellene mutatnia szerinted?

GregSB
Most néztem meg azt a 5th Gear részt, amiben az SLR mercit testelik. Nagyon brutál autó, még így felvételrõl is büntet a hangja.

A totalcarosok vajon mikor lesznek olyan helyzetben, hogy olyen autókat teszteljenek, mint amiket a 5th Gearben / Top Gearben? :D

Na valami ilyet láttam:

GregSB
Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II

kz
sebesség: (kb) 0 km/h
fordulatszám: 0 rpm
sokatmondó kép...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Pedig itt a kép:

Még mielõtt valaki megjegyezné: lejjebb 6,2-õt írtam, azóta röfögtettem helyben hogy le ne hûljön, így lett a 6,7.
Még 2 dolog a végére:
- a korodat azért hoztam fel, mert azzal kapcsolatban is hazudoztál. Kell azért pofa most hüledezni mikor nyilvánvalóan lebuktál vele.
- a 29924-esben igazad van, ha csak azt nézzük. De elõtte a gyorsításról volt szó, akkor hogyan jön ide az átlagsebesség? Hagyjuk már ezeket az ide-oda vagdalkozásokat, vagy maradj a témánál, vagy hallgass, de ne hozzál bele mást, az nem igazol.

Fúúú most láttam egy Range Rovert az eggyel ezelõtti szériából! Még mindig keresik az államat...

GregSB
<#vigyor>

DJ Bee18
Mostmár írhatsz mert lelépek, visszaolvasni meg nem fogok

DJ Bee18
Bocsi, törlés #29932

DJ Bee18
Miért, van benne??? Mert gondolom azt fotóznád le, mert mással nehéz bizonyítani

DJ Bee18
szerinted a 18 mit jelent a nevembem???? Nehéz kitalálni mi, a profilomban meg láthatod hogy mikor regisztráltam, és láthatod hogy kos vagyok, vagyis tavasszal születtem, akkor leszek 19, ez bizonyítható. Mutasd azt a képet, na?

[Walaki]D`Lair
Autó, motor, Golf....<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

[Walaki]D`Lair
A 19 az én vagyok...:)))

GregSB
Javaslom egy moderátor írja át erre a topic alcímét:

"Autók, motor, flame minden mennyiségben"

DJ Bee18
Nem beteg egy kicsit a srác? Mert akkor ne bántsuk, nem tehetnek a cukorbetegek se róla, hogy betegek.

A flémet mindenesetre abbahagyom, mert megint értelmetlen. Persze ha nincs aki kijavítson akkor megint mondhatsz olyan okosakat mint a "nincs benne átlagfogyasztás kijelzés" meg hasonlók. Komolyan mondom az ilyen stílus elég gáz ilyen idõsen. Persze nem tudjuk hány éves vagy, volt már 25, 19, lehet hogy ki kellene vonni õket egymásból a valósághoz.

[Walaki]D`Lair
Cvd: Ugye milyen szar érzés lehetett Katának is amikor leugattátok, hogy egy golf nem törhet úgy össze, biztos csak hazudik? <#nezze>

DJ Bee18
Ez a #29919 hozzászólás gyorsítási fogyasztás is baromság. Ezek szerint, ha fél óra alatt teszel meg 100 km-t (200km-es átlag!) akkor sokkal kevesebbet fogyasztasz mintha egy óra alatt tennéf meg (100km-es átlag!)??? Nem érzed hogy ez baromság, de én ezt unom már, mindjárt lépek.

DJ Bee18
Ne hemzsegj már farokgyerek, inkább húzzál már el

DJ Bee18
CVD Nézz le, újabb híres idézeted keletkezett :))))

DE van, de van, de van!!!!!:)
És már napokkal ezelõtt (sõt többször is) leírtam hogy VOLT I. Golfom, ami azt jelenti hogy MÁR NINCS, MÁS VAN HELYETTE!!! Konkrétan egy III-as 1.9TDI, de van egy III-as 1,6-os benzines is.
Ennyibõl egy ovodás is felfogná, habár az már a régebbiekbõl is.:)
Komolyan ennyire kretén vagy vagy rájátszol?:))))

kz
lehet, hogy csak a márkát nézte el...
Ezen jármû harmadik generációjába is szereltek gyárilag asszem '85-tõl.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.