Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem pl tetszik a Touareg. Egy V10 TDI-t nem bottal bökködném az biztos, ha adnának ingyen egyet :)
De hogy pénzt nem adnék VW-ért az biztos. Amennyi pofátlan összeget elkérnek értük, sokkal elegánsabb, stílusosabb autót lehet venni. A VW-re sem az elegáns, sem a sportos, sem semmilyen stílusjelzõ nem illik igazán.
Akárhogy is vesszük, a VW a német autógyártás alja. Amolyan "möchtegernAudi", hogy az osztrákokat idézzem. Nincs velük semmi baj, biztonságosan és takarékosan elvisznek A-ból B-be, de itt vége is. Nincs vezetési élmény.
És tudom mirõl beszélek, van egy 2 éves 130LE TDI Passat, és egy 12 éves Civic a háznál. Ha rámszakadna a lottó, egy percig nem gondolkodnék, hogy melyik márkát is válasszam.
Én a "designszemét" helyett úgy fogalmaznék hogy nem kötõdik egy határoztt jelzõ és nehéz is általában egy bizonyosat kötni a nagyobb típusaihoz (pl. BMW, AUDI = sportos, Merci = elegáns, satöbbi), nem annyira markáns semmiben, inkább mindenbõl van benne egy kicsi. Van akinek ez jön be, de a többség hiányolja a meglétét. Személy szerint nem nevezném designtalannak õket, de tényleg hiányzik valami belõlük. Mint anno 5-10 éve az AUDI-kból is, de ott mára már változtattak a dolgon. Szerintem jót tenne a VW-nek is lépni valamerre.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mafiahq
A Phaeton pl. miért designszemét? Azt elismerem hogy az V. golf nem lett nagy szám, de a phaeton még mindig álom autó számomra.!

oneal1
nagyon szép!!!

!Forza Ferrari!

[Walaki]D`Lair
Hunakamo DH1 Teaser

Hunakamo Promo 1

Hunakamo - DAVID

Hunakamo - Walaki

Na ezek még jók és mindegyiken mi vagyunk...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ja hogy ilyen szakaszosan fordul a kerék? az csak az online módban ilyen, single playerben teljesen folyamatos, csak így kevesebb adatot kell átküldeni, így nem lagol...

na minnyá megkeresem a másik videót is...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dobd be az elsõ linkjét is neki ha elérhetõ, az hosszabb meg szvsz még látványosabb mint a második. Viszont az a "kerékugrálás" elég gáz, nem tervezik javítani?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
illetve www.liveforspeed.hu

[Walaki]D`Lair
Köszi:))

a játék nevét már tudod, a zene címe: Move - Dogfight

(amúgy a bordó autóval én megyek, ha a rendszámból nem lett volna egyértelmû...:))))))

Asszem '66-os Oldsmobile Toronado-t.

Acura CL
fifi
Halálos árnyék címû filmben milyen kocsit kúpol emberünk?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Ehh :) Mellényúltál, Passatja van :PPP

A VW egy designszemét, akkoris ha fáj. A Golf II óta nincs igazán stílusos autójuk.
mafiahq
Na igen, te dumálsz akinek gondolom Trabantnál jobbra nem futja.
Az ám az egyedi dizájn.. ahogy látom neked a mai "luxus" autók is "szemetek" .. lásd: Phaeton, S Merci stb.

DanielT
www.liveforspeed.net

2 Verzió van, az S1 már megjelent és 12 Font (4250Ft)
Az S2 hamarosan meg fog, az is 12 Font, illetve a kettõ együtt értelemszerûen 24 Font. Neten lehet megvenni.
Caby
és nem tudja valaki honnan lehetne letölteni vagy hozzájutni a játékhoz?

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

DanielT
Az.
Csupa nagybetûvel írjuk a nevét! Egyébként az.:)

DanielT
Live For Speed a játék, a zenét nemtom, mert ahol vagyok nincs hangszóró :)
fifi
ez Nardo?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Caby
Nem tudja valaki hogy a #30318 as hozzászólásban szereplõ Drift videó milyen játékból van és milyen zene megy alatta mert letöltöttem már egy órája és azóta vagy 40szer megnéztem :DD istencsászár lett ez a videó... Szóval csak egy játéknévre és egy zeneszám elõadó és címre lennék kíváncsi elõre is köszi :) <#worship>

Akkor itt egy ritkaság:

A sorozatgyártását nem tervezték, pedig a leggyorsabb lehetett volna akkoriban, megdöntötte (lehet hogy tartja is) a 24 órás gyorsasági rekordot is. Gondolom sejtették hogy hiába az autó, ezzel a névvel nem lehet csak úgy berobbanni a piacra.:)

És azok is tucatdizájnok...
Caby
én csak Touareg és Phaeton-t ismerek <#szomoru1><#buck><#vigyor3>

robotnyk
mindkettõ igazán egyedi darab :)
mafiahq
Na, ne szidd te a Vw-ent vannak olyan autói amelyek igen is stílusosak és szépek is. (Tuareg,Phateon!)

Vadi
Azért ez sértõ, hogy "fritzeknek", szerintem is inkább a csõlátásúaknak tetszik, de mindegy. A legnagyobbat az V-ös Golfban csalódtam.

Kit--Kat
mivel a hátulja és az egész motorja hiányzik...
arra jó, hogy szétszereljék és az alkatrészeit berakják más Modenába

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A VW sosem a kirívó stílusról volt híres. Begyepesedett üzletembereknek, meg csõlátású fritzeknek csinálnak autót. Õk vagy márkahûségbõl veszik, vagy pont azért mert ilyen semleges dizájn.
Vadi
Az a bajm hogy nem halok el az új Passattól. Olyan, mintha AutoCadbe bemásolták volna a VW Phaeton-t, majd kicsit módosítottak volna rajta, és azt mondták: Íme az új Passat. Kicsit Phaetonos, kicsit szép is, nyomassuk!! Nem tudom. Szerintem a csomagtartóba integrált spoiler, vagy nem tom mi ez, egész egyszerûen ronda. Pedig én szeretem a német autókat. De ez...nem jött be. Viszont a Ferrari, amit belinkeltem, elég kemény, nem tudom mi történt a hátsó részével, de szerintem totálkár :)))

CSOCSO
greenpeacesek nem birtak nezni hogy mennyi olajat eget el ez a mecsbox
Valaki legalább figyel :-) (egyébként tényleg, tévedtem)

I.C.ram
Egyébként rajta is van a rendszámon hogy 38-as :)
I.C.ram
Hát ez nem 64-es :9 64-ben már kocka ablakú volt.
[Walaki]D`Lair
szar, régi MX5 koppintásnak tûnik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Na a 2. 2.0 TDI szerintem már CR lesz, gondolom ez az, amit az Auditól vesznek át. Legalább nekik már van CR dizeljük a VW konszernben.

De szerintem az elsõ kettõ nem új motor. A 1.9-es TDIvel szerelik most a passatot, 3 verzióban. Amit leirtál az a legkisebb, aztán van piros DI 130LE (az enyém), és a végig piros TDI 150LE-vel. Töltöttségi fokon variálnak asszem a turbóval.

A 2.0 TDI meg az auditól származik, de szerintem (ebbõl a leirásból) ez még nem a CR-es.
GregSB
Each of the three TDIs on offer is being used for the first time in this series. They deliver 77kW / 105hp, 103kW / 140hp and 125kW / 170hp. The Passat TDI will also be available with a diesel particulate filter. The most powerful TDI features the innovative Piezo high-pressure unit injector system.

GregSB
Ezekkel a Dízel motorokkal lehet majd megvenni (elvileg mindegyik új...)

1.9 TDI delivering 77kW: The economic and high-torque world of the TDI engines starts at 77kW / 105hp and 250 Newton-metres. The Passat 1.9 TDI reaches a top speed of 188km/h, accelerates to 100 km/h in 12.3 seconds and consumes 5.6 litres of diesel every 100 kilometres on average.

2.0 TDI delivering 103kW: At 103kW / 140hp, the Passat 2.0 TDI is 209km/h fast. The four-cylinder engine develops a maximum 320 Newton-metres at just 1,800rpm and allows an impressive 9.8 seconds for the 0-100km/h sprint. Average consumption: 5.9 litres.

2.0 TDI delivering 125kW: The second 2.0 TDI with a highly innovative Piezo high-pressure unit injector system and a balancer shaft is an all-new development. The very quiet four-valve TDI delivers 125kW / 170hp, develops 350 Newton-metres of torque and accelerates the saloon to 100km/h in just 8.6 seconds. The top speed is 223 km/h. The average consumption is also just 6.1 litres for every 100 kilometres.

Mert mennek mint az állat! :D
GregSB
Emlékeztek még az óriás CAT dömperre, amit belinkeltem 1-2 hónapja?

:D

És lesz ebbe valami új motor is? Felhagyhatnának végre a kormos PD-TDI-vel, amikor már minden más gyártónak van CR dízelje.
DJ Bee18
Vajon miért szeretik a VW-nél, hogy mindegyik autó körbe alul feketén van hagyva. Biztos azért, hogy ne sérüljön, de akkoris olyan ronda szerintem. A fotón meg biztos nem alapfelszereltséges van. Az 5-ös Golf hátsó lökhárítójának az alsó fele és szerintem ronda. Félreértés ne essék, ha most hozzámvágnák ezt a Passatot a fotóról, elfogadnám :)))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
hol a rendszamtabla???
most viccen kivul.. oke hogy kiegett a hatso resze.. nahde miert szakadt le???? felrobbant?? vagy mivan?
Tolatni akart biztos :D
Új Fiat Croma is lesz. A régivel vannak jó emlékeim, bár az új csöppet sem emlékeztet rá...

GregSB
Új Passat:

Még ha orrmotoros-elsõkerekes lenne akkor mondhatná hogy "én csak kilõttem a keresztezõdésnél, a hátulja meg nem tudta tartani a tempót".:)

Tulaj: "bocsika, pukiztam..."
:-)))