Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
szerintem mostansag semmi szemet nincsen.. sosincs szemet a flameokon kivul.. de neha az is kell.. igaz??? mint pl hogy ez a szurke regi szar tiszta alfas...

<#idiota>
CSOCSO
nekem nem tetszenek annyira.. anyam egy suvban tudna elkepzelni ( felt es a suv biztonsagos meg a ket meter magassaghoz meg a keves sulyomhoz kepest inkabb hummer valo nem kelika😄

de nekem a kelike jobban tetszik mint a hummer stilus

(gyk: nem az autokkal van abajom hanem a sportossag jobban bejon a suvnal)
Kit--Kat
Szerintem így jó ahogy van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
valaki nem akar házigazda lenni?? (én nem 😄) Néha szemetet kéne takarítani...
Szavazzunk? 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DanielT
Az az értelme, hogy ha ilyenre vágysz megveheted. Ennyi bõven elég.
DJ Bee18
Menj a fenébe...

DJ Bee18
Még én sem értem, hogy nagy ültetett terepjáró külsejû, peres gumijú autónak mi az értelme. 😄D

DanielT
Jah, mert te minden újnak csípõbõl ellentmondasz. A többiek úgy néz ki helyre tudták tenni magukban a dolgot.
I.C.ram
Simon Templár, hö!

cleartuningos 😄

I.C.ram
emlékszem pár éve mindenki ellenezte a SUVokat, most meg mindenki csorgatja a nyálát rájuk... hát csak én maradtam kitartó?
GregSB
Persze hogy nyert, a cikkben is írják hogy az X5 gyakorlatilag 7 éve van (kissebb ráncfelvarrások és motorpaletta változásokat leszámítva) kint változatlanul. Az ML tavaly frissült, szép is lenne ha nem lenne jobb. Majd a jövõre megjelenõ új X5 el lesz érdemes összehasonlítani SZVSZ.

DanielT
Jah, én linkeltem, hogy férhetett ehhez kétséged? 😄
Az új ML volt benne, a saját szememmel láttam, a videót én készítettem.

A tesztet olvastam, egy 2005-ös konstrukció versenyez az 1999-essel(amit persze javítgattak) 😊 Ahogyan a srácok is írták, meglássuk mi lesz, ha jön az új Bömbi 😊 Az én szempontjaim szerint (külsõ, menetdinamika) még mindig a BMW-t választanám.

Mindezek mellett riszpekt az új ML-nek, sokkal komolyabb mint elõdje, szebb, igényesebb.
PyRex
Régebben belinkelt valaki (tán DanielT?) videókat, amiben az ML merci kipörgött jégen. Nos, akkor nem sikerült letöltenem és nem tudom, hogy a régi vagy az új ML volt benne, de a lényeg:

http://totalcar.hu/tesztek/x5ml06/

Ennek hiszek. Pedig õk mindig a BMW-t tartják jobb választásnak (valószínû szeretik a sportosabb autókat), de az X5 - ML tesztben nyert a Merci.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

DJ Bee18
TechArt Cayman

Taranov
Autópályán néha jön egy-egy, de nem jellemzõ. 5-8 éve még jobban száguldoztak 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
Érdekes spinnerek:
PimpStar

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

desigo
<#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps>
DanielT
Az amelyik letol a belsõ sávból 😛
robotnyk
menzeszközi ^^
Taranov
Én sajnos nem 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
Budapest Menzetközi Wásár

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
<#gonosz1>

Sland
úgyértettem hogy valami BMW showról találkozóról nem tudtok?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Taranov
Mi az a BMW? Bocs, tájékozatlan vagyok :-)

Sland
Valami BMW nem? 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Taranov
Ápr. 1-én Esztergomban lesz Alfa találkozó 😊

Sland
Én is ezt akartam mondani...

A legközekebbi autó kiállítás, tuning show, dragverseny, vagy valami hasonló autós dolog mikor lesz és hol? Van valami oldal, ahol ezeknek a rendezvényknek a helye, ideje le van írva?

desigo
egy pár nappal elõbb is berakhattad volna...
Falconer
Na mégegyszer:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nem is azok 😄 Biztos ismered a www.bmwpower.hu-t...

franc0
ott nem, ellenben most jövök a mûegyetem rakpartról a "slalomparty"-ról.
ennyi lepukkant trabit meg ladát rég láttam 😄

a legjobb verdák egy EvoVIII, MX8 és M3 E36 voltak.
a bmw-t jól megküldték többször is, nem normálisak 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Falconer
Na meghajtottam a Q7et (3.0TDI) Ugy megy mint a rakéta 140ig, utána jött a forgalom😞, a tiptronic válto viszont elég lassu. Ha odalépek akkor várakozik egy két mp-et, és akkor vált vissza, meg a gyorsulás közbeni váltások is elég lassuak. Egyébként meg jo a rugozása, jol fordul, a féke nagyon kemény. Belülröl a fapad meg elég tréül néz ki, szoval ha valaki elegáns kocsit szeretne, az plusz jo pár extra.

fifi
jajj egyszer vmi autókiállításra ment az egész banda Békéscsabára, és az itteni egyik benzinkúton álltak meg "pihenni", meg jampizni. A gyöngyházfehér BMW-n kívül az összes maradék olyan szinten igénytelen autó volt, hogy elképesztõ... Húúú nagyon trógerül voltak megcsinálva. Nemtom azóta változott-e a helyzet, de akkor messze lerítt azokról az autókról a sufni tunning hangulat...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
Mi is mentünk volna driftelni, csak nem tájékoztattak a részletekrõl, így maradt nekik az IMI Team...😄DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sland
nah volt kint valaki a szegedi tuning shown?

RelakSfromhome
Fényszórókról, ha valakit érdekel

A végén lévõ összetett reflektor nemsemmi sztem

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
deszemét 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
Hát ezt így nem nagyon lehet tudtommal, mert akkor alkatrésznek hozhatod csak be, és azt forgalomba helyezni baromi macerás, és szerintem drágább is mintha egyben hoznád be, és úgy a regisztrációs adó.
DJ Bee18
nagyon jó helyen van kérdésed <#eljen>. Bár én ebben nem tudok segíteni, de valaki biztos 😊

Sajnos a megfelelõ topikban nincs forgalom így itt tenném fel a kérdésemet...:Autót szeretnék behozni külföldrõl. Mi van akkor ha két részletben hozom be a gépet???? mondjuk elöszõr a kasznit...kiv pl a motor,váltó ilyenek...utánna jönne a többi? akár már másnap...fõleg pl ha az egyik fuvar pl egy ismerõsöm zavarja le...ehez mit szóltok?
DJ Bee18
félre ne érts, jó kis városi autó, de nem baszik az sehova 😄DDDD

ChevyG work
az felnit látom, de hol az autó???<#mf1>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Smart...broáf

I.C.ram
Jujj de izgi! 😄

Ne fenyegetõzzél, mert jönnek a Pinzgauer/Haflinger képek 😛
[Walaki]D`Lair
Majd vasárnap teszek be egy csomó smartos képet, lesz ugyanis Smartklub találkozó 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Smart felnivel nincs bajom, arra illik, de a Deloreanra nem illik az a felni sehogysem!
I.C.ram
Azt vágom 😄
I.C.ram
Jóvanna' 😛 Passzmek! 😄
CSOCSO
en is neked beszelek😄