Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
de nekem a kelike jobban tetszik mint a hummer stilus
(gyk: nem az autokkal van abajom hanem a sportossag jobban bejon a suvnal)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szavazzunk? 😄DDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Az új ML volt benne, a saját szememmel láttam, a videót én készítettem.
A tesztet olvastam, egy 2005-ös konstrukció versenyez az 1999-essel(amit persze javítgattak) 😊 Ahogyan a srácok is írták, meglássuk mi lesz, ha jön az új Bömbi 😊 Az én szempontjaim szerint (külsõ, menetdinamika) még mindig a BMW-t választanám.
Mindezek mellett riszpekt az új ML-nek, sokkal komolyabb mint elõdje, szebb, igényesebb.
http://totalcar.hu/tesztek/x5ml06/
Ennek hiszek. Pedig õk mindig a BMW-t tartják jobb választásnak (valószínû szeretik a sportosabb autókat), de az X5 - ML tesztben nyert a Merci.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A legközekebbi autó kiállítás, tuning show, dragverseny, vagy valami hasonló autós dolog mikor lesz és hol? Van valami oldal, ahol ezeknek a rendezvényknek a helye, ideje le van írva?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ennyi lepukkant trabit meg ladát rég láttam 😄
a legjobb verdák egy EvoVIII, MX8 és M3 E36 voltak.
a bmw-t jól megküldték többször is, nem normálisak 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu