Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ennek örülök, bár régen azért emlékszem olyanra, hogy belekötöttek itt egyesek a VW-pártiakba, többek között belém is, de nyilván ez már megváltozott.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Harly18
Bárcsak mindenki ezen a véleményen lenne!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DanielT
Természetesen nem. Mindenki arról beszél amirõl csak kedve tartja, ha nem érdekel a téma nem szólok bele.
Taranov
Na de te sem gondolod, hogy csak arról lehet szó, ami téged érdekel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Harly18
Hi!!! Én vagyok az arc 😊 Azért nyitottam a VW topicot, hogy mindent ami a VW-vel kapcsolatos (hirek, események, képek) ott legyenek, s az sem érdekel ha senki sem nézi meg, magamnak jó, hogy össze vannak gyûjtve egy helyen. Itt különben is mindenki csak fujjóg a VW-re............Ha zavar, akkor az nem az én bajom 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DanielT
Ahogy csak mondod.
Taranov
Számotokra felfoghatatlan, hogy valakit érdekel a VW.

CSOCSO
elfogadnam...
Magnumrolcsi
És mi lesz akkor ha így marad??
Nem teljesen mindegy neked??

Lteebee
Ja.
Legsikeresebb topic.
Egy arc mindent belinkel, ami vw.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

bertino
melyik Alfás ? 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Taranov
Így van ez jól, mert azelõtt a VW-t itt meg sem szabadott említeni, most meg az övé az egyik legsikeresebb topik 😄
Mondjuk nekem már mindegy, Alfás vagyok, de azért a helyén kezelem ezt a topikot 😊

GregSB
Tuti nem ez a végleges, elsõ + hátsó lámpák maszkolva vannak.

DJ Bee18
meg alul a fekete mûanyag körbe 😄D tiszta Golf V hátsó lökhárító feeling 😄DD, csak nem végleges

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
+ a Gallardo felni 😄

bertino
tiszta Audi TT... pfuj

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Bee18
Én is csak reménykedek hogy ez nem a széria még 😄DD

DanielT
Nnnnnannneeeeeeeeeeeeee... Oldalról és hátulról kapásból nem tudnék rondábbat mondani..
DJ Bee18
R8 álca nélkül:

nekem nem tetszik...

desigo
Én is bár én inkább csak nézelõdök😊
DJ Bee18
nem tudom, miért hagyják ezt a modik???

MikX
szintén!!
Bár benézekk mindenhova, de itt vannak a legjobb flémek 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

robotnyk
100 postos topicok ftw!
ChevyG work
én maradok!<#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CSOCSO
a mercisek odajarnak. a muscle carosok amoda.. a tuningosok is meg mindenki mashova.. szal sux
CSOCSO
fogalmam sincs... de tenyleg teljesen szar ez igy...
I.C.ram
Teljesen behalt ez a topik, mióta van minden márkának saját topikja. Mi lesz a nagymúltú topikunkkal?
heheee<#crazya>
ChevyG work
joi, akkor legközelebb, megállitom, kiszedem a kocsibol a lámpát is meg az ürgét is<#nevetes1>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
télleg ezt mindig elfelejtem megnézni.

CSOCSO
nekem a csucstermes south beach volt... a tobbin kivul 7 lambo!!!
DJ Bee18
😄DDDD

GregSB
Jah

<#vigyor2>

Super DANTE
Jah biztos az európai top 100 milliomosok klubjának volt a havi összejövetele egy kis francia vörös pezsgõre meg kaviárra... egy luxus jachton...vagy kettõn..:-D

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DJ Bee18
ja sajnos meg akartunk állni de parkoló nem volt 😞

DJ Bee18
azért mindenütt nem 😊, pl. Smart rengeteg, kell is, rohadt szûk utcák

DJ Bee18
tavaly voltam, de csak átutazóban spanyolba, 1 órát voltam. 😊 A termés: Vanquish, Bentley coupé, felmatricázott 550 Maranello, 3 (!) Royce Phantom, Quattroporte + biztos volt még, de sokfelé kellett volna nézni 😊. Mindezt egy óra alatt, valmi összejövetel lehetett a kikötõben 😄DD

Sland
cselzíí-negyedben viszont volt 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Super DANTE
Ehhh Monte Carloban lehet még szép autókat látni...nah majd egyszer csak kijutok oda...minden üzlet és étterem elõtt Ferrari, Mercedes, Porsche és Maserati...

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DJ Bee18
Ott is függ lakhelytõl. Cincinnati ben nem volt semmi érdekes

Sland
Ámériká yo hely. Autó paradicsom...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CSOCSO
ma mit lattunk bazzeg.....
megyunk megyunk es az egyik ilyen szerelo garazs elott 4 azaz négy db lamborghini allt!!!!!!!!!! ebbol 3 diablo volt!!!!!!!! es 1 murcielago... bazzeg ubernyonyoruek voltak!!!

ezekutan egy regi shelbi cobra tipusu autot de nem lattam pontosan mert en keresztezodesben alltam es csak elhaladt elottem jobbrol balra... de teljesen olyan volt mint a regi shelbi cobra
DanielT
ChevyG
RENAULT 19, 1,9 diesel-röl mi a vélemény?
DJ Bee18
és az M gomb, meg a rajtprogram bekapcsolva 😄DDDD

Joey_The_Man
Szerintem egy 507 Le-s M5 lehetett.. :-)

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

szmájli hegyek ennyit nem akartam<#buck>
megnyugatlak lány vagyok <#integet2>
az nekem kevés hogy csak láttad attól még nem lesz lámpám<#dumcsi><#email><#dumcsi><#szomoru2>
nagyon el vannak szállva az árak ilyen audi lámpa téren vagy lehet lány vagyok így gondolják nem értek hozzá<#mf1>
DJ Bee18
Várjatok, azt nem mondta, melyik évjárat 😄D lehetett egy lepusztult '85-ös is 😄DD