Asus-ba C.O.P?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Silent: nekem is asus a7v333 van hol lehet a biosba beálitani mikor kapcsoljon le??
The World is Yours
Hát, akkor godolkozz.
Ha csak kikapcsolod a hûtést, akkor még a borda elvezeti a termelt hõ nagy részét.
Viszont borda leoldódás, hibás rögzités, egyéb technikai probléma esetén, ha nincs ami elvezesse a hõt, simán nem fog kikapcsolni, egész egyszerûen azért mert a COP nem a belsõ hõmérõjére reagál az AMD procinak (amire ha lehetne, akkor sokkal gyorsabb lenne).
Ha csak kikapcsolod a hûtést, akkor még a borda elvezeti a termelt hõ nagy részét.
Viszont borda leoldódás, hibás rögzités, egyéb technikai probléma esetén, ha nincs ami elvezesse a hõt, simán nem fog kikapcsolni, egész egyszerûen azért mert a COP nem a belsõ hõmérõjére reagál az AMD procinak (amire ha lehetne, akkor sokkal gyorsabb lenne).
vazze ez nem igaz!
miért halna meg???
mondtam hogy lekaolcsja automatice ha eléri azt a bizonyos hõfokot!!!
ha te beállítod 70 fokra akkor, akkor fog kikapcsolni!!!
nem értem mi különbség van hogy leveszem a bordát vagy hogy kihuzom és nincs hûtés? szvsz semmi
de ma kiprobálom hogy leveszem!
egyébként ha nem manuálisan állítod be akkor 95 foknál kapcsolja ki!
miért halna meg???
mondtam hogy lekaolcsja automatice ha eléri azt a bizonyos hõfokot!!!
ha te beállítod 70 fokra akkor, akkor fog kikapcsolni!!!
nem értem mi különbség van hogy leveszem a bordát vagy hogy kihuzom és nincs hûtés? szvsz semmi
de ma kiprobálom hogy leveszem!
egyébként ha nem manuálisan állítod be akkor 95 foknál kapcsolja ki!
Pl ha elurik a bordát tartó pöcök akkor a hûtés nélkül maradt AMD proci halott, lehet akármilyen védelem. Szerintem ezt venti leállásra,lesarkazott borda felrakásra ,stb találták ki.Az enyém jól müködik.
most nem értelek ne haragudj.
nem szedtem le a hûtést csak kihuztam a ventit, beállítottam 75 fokra és elinditottam, mikor elérte akkor rögtön kikapcsolt!
ezt nem értem hogy nem elég gyors!
magyarázd meg légyszíves
nem szedtem le a hûtést csak kihuztam a ventit, beállítottam 75 fokra és elinditottam, mikor elérte akkor rögtön kikapcsolt!
ezt nem értem hogy nem elég gyors!
magyarázd meg légyszíves
Anee, itt nem arról van szó, hogy kikapcsolja e a gépet bizonyos hõfokon vagy sem...
Hanem arról, hogy IDÕBEN nem tudja kikapcsolni a gépet, ha meghibásodás miatt GYORSAN emelkedik a hõfok... márpedig egy akármilyen AMD processzornál 60W felett meglehetõsen gyorsan növekszik a hõmérséklet.
Gondolom nem úgy próbáltad ki, hogy leszedted a hûtést róla, vagy ehhez hasonló gond akadt...
Biztos h lekapcsolja a gépet adott hõfokon, csak mivel ezt nem a belsõ proci hõmérõje alapján teszi, nem elég gyors...
Hanem arról, hogy IDÕBEN nem tudja kikapcsolni a gépet, ha meghibásodás miatt GYORSAN emelkedik a hõfok... márpedig egy akármilyen AMD processzornál 60W felett meglehetõsen gyorsan növekszik a hõmérséklet.
Gondolom nem úgy próbáltad ki, hogy leszedted a hûtést róla, vagy ehhez hasonló gond akadt...
Biztos h lekapcsolja a gépet adott hõfokon, csak mivel ezt nem a belsõ proci hõmérõje alapján teszi, nem elég gyors...
na ez félig igaz!
Az Atlon XP-t tökéletesen kezeli, én kiprobáltma beállítottam 75 fok-ra hogy kapcsoljon ki és rögtön lekapcsolta agépet ahogy elérte a 75 fokot!
mintha kihuztad volna hálózatbol.
ugyhogy müxik a C.O.P de csak XP processzorral!!!
Az Atlon XP-t tökéletesen kezeli, én kiprobáltma beállítottam 75 fok-ra hogy kapcsoljon ki és rögtön lekapcsolta agépet ahogy elérte a 75 fokot!
mintha kihuztad volna hálózatbol.
ugyhogy müxik a C.O.P de csak XP processzorral!!!
Az esetek 80%ban lelövi a gépet......a COP a duálba nem mûködött annyira ebben már megy
de nekem az is elég volt mikor sípolt hogy kezd meleg lenni lelõttem azonnal úgy hogy nem lett baja...
de nekem az is elég volt mikor sípolt hogy kezd meleg lenni lelõttem azonnal úgy hogy nem lett baja...
Na ez egy jó érv😊
Ha ennyire biztos vagy benne, teszteld már le légyszi😊
Ha ennyire biztos vagy benne, teszteld már le légyszi😊
De itt a cop nem egyenlõ a többi alaplapbeli bios beállitással, hogy a Biosban beállitott értéken felül leövi a lapot, mert az télleg sz*rt sem ér, a COP az egy hardveres megoldás. Az ASUS honlapján van rola video, ondjuk persze az egy dolog, de szerintem valóban mûxik. Márcsak azért is mert ASUS

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Ok, én nem állitottam hogy ne mûködne jól...
Nekem mostantol már van ijen asus a7v333 de nagyon meg vagyok vele elégedve.Ugyan a feszultségekkel voltak problémák de manuálisan beálitottam és mostmár nagyon is jol mükszik.
Hát az ASUS csaknem hülyeségbõl rak be ilyesmit, bár elképzelhetõ hogy mindössze marketing fogás.
Mindenesetre amit leirtam az tény...
Mindenesetre amit leirtam az tény...
Magyarul aki azert valasztott ilyen alaplapot, mert ez van, az csakkidobta a penzet? (nekem nem ilyen van)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az a COP max azért nem ér semmit, mivel az Athlon beépitett hõmérõjére nem tud reagálni egy a piacon lévõ alaplap sem, igy csupán a proci alatti hõdióda adatai alapján kapcsolja le max a gépet.
Viszont mire ez bekövetkezik, rendszerint kis füstjelekkel már közli a processzor hogy <...>
Viszont mire ez bekövetkezik, rendszerint kis füstjelekkel már közli a processzor hogy <...>