12
slam jr. - tuz
-
EndyG #12 Sziasztok. Valakinek imába foglalnám a nevét aki felveszi a kapcsolatot velem [email protected], felteszi nekem és küldi a linkeket:
Tüz
Xtra1 - 2
Elöre is köszönöm. -
jabadabadu #11 Hali
Kell még az Xtra2 ? -
aradibalazs #10 hello lante!
nem tudom, miért nem enged a rendszer privatot küldeni, holott reggelve vagyok. remélem, megkapod így is.
régóta keresem slam jr. xtra 1-2 cd-ket. ezek az albumok meghatározóak voltak nekem, és évek óta kutatom őket. valahogy el tudnád juttatni jó minőségű mp3-ba, vagy cd-n?
minden megoldás érdekel. címem: [email protected]
várom válaszod! -
Lantee #9 Tűz nagyon bejön!!!! Ajánlom mindenki figyelmébe a promóban kiadott SLAM Jr. - XTRA és XTRA 2 cimű albumokat! Na azok nagyon kellemes kis mixek!!
Slam Jr. a magyar DJ-k közül az egyik legjobb!
A Trance Symphony egy kicsit slágeresre sikerült, de valahogy neki is be kellett futnia!
Szóval XTRA 1-2!!! A legjobb mixek!!! -
#7 http://kalmanka.uw.hu
Ezen belül letöltések/mp3 albumok -
#6 Az biztos.Egyébbként nem gáz ha művészi, csak ne legyen nagyon elszállós, relax muzsika.A populártól viszont soxor hányok!..Lényeg hogy nem akarok nagyot csalódni az albumban...Bár ettől asszem nem kell tartanom, Zsazsa tudja mit csinál.Utóljára az 5 éves Strictly partyn hallottam a Homeba.Amit ott művelt, huh!!!Járt a lábam rendesen:) -
#5 Én már meghallgattam,de hát senki ne várjon populáris zenét,kicsit már-már művészinek érzem az albumot...A zene speciel nekem nem jön be(túl nyugis),ráadásul nagyon marketingszagú az egész...Nekünk küldtek egy példányt,valami levéllel,ami ecsetelte a lemez és a Tűz közötti kapcsolatot(fellobban,lobog,majd szép csendben elalszik..evvel utalva a mixre),ami nagyon szép meg jó,de ugyanakkor full kényelmetlen,hogy épp emiatt a lemez 3 részre van osztva,tehát 3-4 számonként van trackelve....Mindenesetre van mögötte munka az biztos(mint Zsazsa összes albumánál)...
Nekem(is) még mindíg a Trance Symphony a csúcs...
Na majd decemberben a Best of Strictly(live) megtáncoltat.... -
#4 Az állat lenne!Majd kiötlünk valamit!Egyébbként szerintem is a TS volt a nyrő album! -
Homaly #3 Én egy fizetős FTP-ről fogom lehúzni, de nem várok tőle sokat az AQUARIUM + CSXXL után!! :((
Trance Symphony sokkal jobben bejött, bár ez szubjektív!!
Sajnos csak azt a fizetős FTP-t tudom!! De ha mondtok valami helyet, jövő héten fel tudom rakni!! -
#2 Ez engem is érdekelne!Ha esetleg valaki tud valami linket ami megbízható kéretik megosztani velünk.Előre is hálás köszönet!:) -
#1 tud rola valaki valamit,hol lehet letolteni?