572
-
#531 Kölcsönkaptam egy könyvet Anthony Kiedisről Scar Tissue Chili a sebre a címe és nem bírom letenni :D -
syberia2 #530 na majd a többi számot is kérjük ide:) -
#529 Meghallgatható a Red Hot Chili Peppers új száma! -
syberia2 #528 nemrossz:) -
#527 Íme az első maxi, a The Adventures Of Raindance Maggie borítója -
#526 interjú Flea-vel az új album kapcsán (is) -
#525 Bazz én is ezt néztem, hogy hogy tudnám összeegyeztetni az egyetemmel. -
#524 Népszerűsítsétek Budapestet :D -
#523 hát nagyon remélem...ez a 200 km simán beleférne nekik és nem csalódnának a közönségben sem szerintem :D
mennék én is szívesen Bécsbe, de így jelentősen megnőnének a kiadások + és dec 7. pont szerdára esik a szorgalmi időszak utsó hetében :S
Ha itt lennének Bp-en simán ott lennék, de így nem valószínű :S -
syberia2 #522 #512 mégsem voltam olyan hülye:) -
#521 ha szerencsénk van, akár Budapestre is jöhetnek, hetedike környékén azért van pár napnyi rés :) -
syberia2 #520 Na ez az amiért elmegyek addig bécsbe
-
#519 December 7 - bécsi koncert! -
#518 Már izzítottam a torrentet azt hittem lehet lopni a kislemezt :D
Elég khmm... érdekes számcímek, remélem jók lesznek. -
#517 Kikerült az új lemez, az I'm With You számlistája. -
#516 A Red Hot Chili Peppers 10. lemezének címe I'm With You, megjelenés 2011. augusztus 30. Az első kislemez címe The Adventures of Raindance Maggie, megjelenés 2011. július 18! -
#515 Ideje is már egy vérfrissített Chili albumnak. -
#514 Megvan, hogy az új lemez munkacíme Dr. Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head, és Anthony szerint nyár végén fog megjelenni? -
#513 Igen :) Eddig csak két koncertdátum van lefixálva, egy japán meg egy brazil. -
syberia2 #512 Rosszul emlékszem, hogy 2011 nyárra ígértek egy közép-európai turnét?! -
#511 -
#510 Chad azt ígérte, hogy június. -
#509 Idén mikorra ígérik az új albumot? -
syberia2 #508 http://www.youtube.com/watch?v=f6I6uBK8rUw&feature=related -
#507 Fityeg? xD Há' mé' nem rakták rá jobban? :D -
#506 Santana új albumján ott fityeg az Under The Bridge feldolgozás. Bitang jó lett, hallotta valaki? :) -
#505 google.hu, thepiratebay.org, isohunt.com?
vagy lemezboltok, webshopok honlapjai... -
syberia2 #504 Honnan tudok RHCP albumot letölteni? Még kazin vettük meg, de fejlődik a technika, szeretném CDre átrakni.:o)
Valami link? -
#503 Jövő nyáron biztos lesz RHCP koncert, és lehet már tavasszal megjelenik az új lemez. -
#502 Egy kis információhalom.
Stúdióba vonul az együttes, erről beszélt Chad egy interjúban Chad, van fordítás is. Megjelent a második Omar & John lemez is, ez is ingyenesen letölthető. John ingyenessé tette a Here, Air című számát, ami a The Empyrean c. album utolsó bónusz track-je. 2011-ben érkezik a következő RHCP lemez, de legalább már van egy kép a próbateremről. És egy kis múltidézés, ma hajnalban egy német adó leadta a 2004-es Rock Am Ring koncertet, ahol játszották a Mini-Epic című számot is, végre rendes minőség van belőle. Jah, és Flea meg Josh szeretnek himnuszt játszani. -
#501 kösz a tippet! most kezdtem el hallgatni, különleges zene az biztos, eddig bejön :) -
#500 Megjelent az első Omar Rodriguez Lopez & John Frusciante közös album, ami ráadásul ingyen letölthető! -
#499 Mikor lesz új lemez mikor lesz új lemez mikor lesz új lemez?????????:D:D:D -
#498 nah, örülök hogy josh meghagyta az "autentikus" gitár hangzást amit john hozott...
őszíntén szólva roszabbra számítottam!:) a vokálra kíváncsi leszek! -
#497 Van videó a MusiCares fellépésből! Rémes a minőség, de akkor is ez két és fél éve az első videó.
-
#496 Igen,csakhát Earlből sok lehet.:D -
#495 tehát ugy mint earl?:D -
#494 Az uccsó képen Anthony úgy néz ki,mint a My name is Earl be a a csávó. -
#493 Azért Flea-n már látszik, hogy vénül :D Nagyon kíváncsi vagyok mit játszanak, milyen lesz. Csak eltelt két és fél év, új gitáros, soksok mellékprojekt, új hatások, áááá, várom már nagyon. -
#492 bazz ezek nem öregszenek:)
a srácra meg kíváncsi vagyok...de azthiszem lezárult egy chili korszak (mint anno frusciante is új hangzást hozott a chilibe)...