25
-
-
#25 Hát nemtom' nekem nem vett le semmi 10%-ot Xp alatt. Sőt. -
#24 nekem senki nem segít?:((((( -
Willy #23 Kapcsold ki a tüzfalat és szerintem sikerülni fog. -
#22 Sziasztok!
Ide írok hátha tud egy hozzáértő nekem segíteni.
Van egy belső hálózat ami proxy és gondolom tűzfallal csatlakozik a netre.
1. Hogyan tudják letiltani az internet felé irányuló (de a lan-on is) multiplayer játékok csatlakozását, joinolást egymáshoz. Semilyen multi game nem látja a neten levő szervereket.
2. A tűzfal miatt van? Hogyan lehet ezt a problémát megkerülni, áthidalni.
Ha van megoldás bármilyen ötlet, tanács érdekelne. Köszönöm. -
#21 senki? -
#20 érdekes, ez nálam nem is volt fent, de most hogy feltelepítettem, még most sem látszik a QOS csomagütemez, miért?:(
Kapcsolat nélküli fájlok
Hálozati Kapcsolatok
ez a kettő van a Hálozatnál -
Mathias #19 Köszi megpróbálom! -
#18 én megcsináltam, de még nem tudtam kiprobálni.
szerintem az első. foglalható sávszéleség korlátozása. itt engedélyez és levenni 0%ra -
Mathias #17 Na hol vagytok? Még mindíg áll a #15ös hozzászólásom. Mindent át kell állítani, amit a QOS packet schedulerben, és alkönyvtáraiban találok? -
tusi #16 Nekem ezt a gpedit.msc-t nem is találja a Windows XP Home. Hogy lehet ez? -
Mathias #15 Jajaj elakadtam. Odáig meg vagyok, hogy QOS packet scheduler. De ebbe még van 3 könyvtár meg még 3 izé melyiket kell átírni? -
#12 Pontosan, ahogyan mondod! Bocsi a többieknek, hogy nem válaszoltam, de afféle "szabadságon" voltam egy hétig, és nem voltam netközelben. -
#11 Szerintem az a 4% nem más mint a 10MBb/ss-es hálókártyádnak hány %-t használja ki. Nálam szemre 4.1%-on stagnál. ADSL-em van. És akkor az ADSL 384kbitje körübelül 4%-a a 10Mbp/s.
Szerintem ennyi az egész, hogy a hálókártya kihasználtsága ,mennyi. -
#10 Beállítottam, aztán meglássuk :) -
#9 Run-Futtatás : gpedit.msc
Felügyeleti sablonok - Administrative Templates
Hálozat - Network
QOS csomagütemez? - QOS packet scheduler
duplaklikk rá, és 0%-ra állítani, és enabled-re
(a disabled nem jó, mert az a default értéket állítja be)
reboot, és örül neki.
ez egy a vindóz által streamingre és ilyesmikre előre félretett sávmennyiség, amire az átlag júzernek úgyse nagyon van szüksége. -
Dodi #8 Az nem elég, ha csak letiltom a szolgáltatásoknál a QoS RSVP-t? Vagy az más? -
nortol #7 Ebben a QoS témában szívesen vennék én is egy kis segítséget. Kösz. -
#6 Hol is lehet ezt egészen pontosan kikapcsolni? -
#5 én hülye vagyok ehhez ezért bocs a hülye kérdésért de mi az a QoS ??
és mit kell rajta kikapcsolni ??? -
#4 Nem hülyeség, 3x is kipróbáltuk a kollégáimmal, és mind a 3x ugyanarra jutottunk: uganazon szerverről ugyanazon file 10%-kal gyorsabban jött le, ha a QoS le volt szedve manuálisan. És semmiféle Microsoftos update, vagy letöltés nem ment a háttérben!
Ja, egyébként egy informatikai folyóirat (vagy a Chip, vagy a Byte, vagy a PC World, már nem emléxem) is írt erről a múlt havi számában, és ez csak megerősítette a "kísérletünk" eredményét... -
Borg #3 Ez egy hülyeség a QOS packet sheduler csak akkor foglal le a sávból fix értéket, ha windowsupdatelsz vagy ilyesmi...
A letöltési sebességed meg attól is függ honnan töltesz le. Ha a szerver nem tud 40k-nál többet küldeni, akkor neked hiába van akár 2Gbites elérésed... -
#2 Ha Windows XP-t használsz, az levesz 10%-ot a sávszélességből a Microsoftos letöltéseknek, akár töltesz akár nem, állandóan lenyúlja, ezt ki lehet kapsolni, mégpedig a QoS-nél. -
Garrett #1 Nos lenne egy kérdésem most éppen letöltök 40.5 k val jönnek le a dolgok... nézem a feladatkezelőben a hálózat kihasználtásgát és 4 % on van a mutató.
A szolgáltató faszsága miatt nem használja nagyobb % on ( chello) vagy mi lehet a gond? hogy lehetne többet kihozni ebből a rakás szerencsdétlenségből?