69
Abit alaplapot vagy Asus alaplapot
-
#13 Az MSI az eggyik legjobban tuningolható alaplap, nem tudom erre szükséged van e?ezek közűl is az MSI KT3 Ultra! Nézd meg a linket és kérdezz ha van valami gond!
egy kis link hozzá: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=11&MODEL=MS-6380E -
crx #12 Azt hiszem nekem is valami hasonlot ajánlotak A7V333 Raid!!!!!Tudnál segiteni Egy AMD Xp procit szeretnék egy jo alaplapal. de nem tudom eldonteni mijet. Edig ugy néz ki hogy nyert az asus. De most egy ujab bogár az MSI ez mijen eről tulzotan még nem halottam? -
#11 Az újabb alaplapok hangkártyája mind inegrálva van! Miért okozhatna problémát? :) -
#10 Ha ASUS-t veszel, akkor az A7V333-at(dehát te tudod)! Abitot nem javaslok, habár sokan elégedettek vele, nem túl jó a statisztikája! Szerintem még az MSI-t próbáld meg, azok közűl is a KT3 Ultrát! Ha akarsz RAID-et és/vagy USB 2.0-t, akkor MSI KT3 Ultra-ARU. Ha AMD, akkor VIA chipset legyen, ha Intel, akkor
Intel legyen a chipset is, esetleg SiS
-
#9 ASUS
3 abit-om ment tőnnkre!
Sir Ams -
crx #8 Ma azt halotam hogy az abitokal sok gondjuk van a szervizeseknek. Egy szervizben halotam!!!
Szerintetek? -
crx #7 Az asus hangártyát is integrál rá ez nem okozhat problémát? -
crx #6 Ma voltam pesten kőrulnézni és ott mindenki asust ajánlot de én csak azért vagyok bizonytalan mert edig meg voltam igen is elégedve az őszes abit alaplapommal. Ja meg azt halotam régebben hogy az integrált alaplapok nem igazán jok. Az asus meg mást nem is akar nagyon gyártani -
#5 ASUS -
#4 Talán Abit bár mostanában nem nézegettem az új alaplapokat nekem ASUS TUSL2-C van. -
crx #3 Elsősorban AMD hez mert most szeretnék venni egyet És a tapasztalat azt bizonyitja nálam hogy video konvertálásban az amd győz jobban tud valamelyest számolni. -
#2 ASUS
AMD-hez vagy INTEL-hez? -
Fat-R #1 ASUS