Internet mikrohullámon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát kiváncsi leszek, mert még senkit nem irta hogy nála mûxik😞
Ez jó😊))
De hát ez borzasztó... Internet a töredékére kicsinyített holttestemen (mikrohullám)???
Ugye a "puding próbája az evés" .Majd írj tapasztalati véleményt , hogy mások is tudjanak dönteni , ha nem lesz más alternatívájuk .
Ha meg amúgysem vagy nagy online játékos , akkor tuti nem fogsz csalódni benne ... már ha igazak , amiket írnak a honlapjukon .
Ha meg amúgysem vagy nagy online játékos , akkor tuti nem fogsz csalódni benne ... már ha igazak , amiket írnak a honlapjukon .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Olvastam ... csak remélem , hogy választasz más alternatívát is és nem csak "lelépsz" a netrõl egy jobb idõ eljöveteléig??? . 😊
Csak azzal vigyázz, hogy ezek online játékra nem alkalmasak.
Hiába nagy a sávszélesség, az átjátszó állomások távolsága miatt 400 alá nemigen megy a ping...
Nameg ehhez akkor nem kell egy sima telefonos kapcsolat, hogy fel tudj csatlakozni rá?
Hiába nagy a sávszélesség, az átjátszó állomások távolsága miatt 400 alá nemigen megy a ping...
Nameg ehhez akkor nem kell egy sima telefonos kapcsolat, hogy fel tudj csatlakozni rá?
És mégvalami ... nekem a chello elõtt Broadband volt , ami max 32-33 kB ( 256-264 kbit ) sebességû letöltést biztosított és én nagyon is elégedett voltam vele ( óránként 120 MB-nyi anyagot simán le lehetett vele rántani ) , csak ne lett volna rajta az a fránya adatforgalmi korlát .
Szóval nyugodtan ugorj bele , mert szerintem megéri az árát .
Szóval nyugodtan ugorj bele , mert szerintem megéri az árát .
Ha stabil a sebesség , akkor nyugodtan ugorj bele .
Persze csak akkor , ha tényleg nincs rá lehetõséged , hogy ADSL-t köttessél be a közeljövõben .
A matáv konstrukcióinál csak jobb lehet ... és sokkal olcsóbb .
Ami a lényeg , hogyha folyamatosan stabil a sebesség , akkor nagyon is jó az a 256 kbit .Egy 33,6-os modem sebességéhez mérten pedig "fénysebesség" lesz neked .
Ha én lennék a helyedbe és nem lenne más alternatíva , akkor azonnal belépnék .
Remélem nem csökken veled is az internetzõk tábora és a következõ hónapban már a mikróról írsz ide .
Persze csak akkor , ha tényleg nincs rá lehetõséged , hogy ADSL-t köttessél be a közeljövõben .
A matáv konstrukcióinál csak jobb lehet ... és sokkal olcsóbb .
Ami a lényeg , hogyha folyamatosan stabil a sebesség , akkor nagyon is jó az a 256 kbit .Egy 33,6-os modem sebességéhez mérten pedig "fénysebesség" lesz neked .
Ha én lennék a helyedbe és nem lenne más alternatíva , akkor azonnal belépnék .
Remélem nem csökken veled is az internetzõk tábora és a következõ hónapban már a mikróról írsz ide .

jóvan most néztem meg!
ez gagy 256 KBIT???
ááááá felejts el, hacsaknem télleg nincs dsl, vagy cablenet!
ez gagy 256 KBIT???
ááááá felejts el, hacsaknem télleg nincs dsl, vagy cablenet!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
milyen a speed? engem ez érdekel a STABIL speed!!!!
speed speed jah?

speed speed jah?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Eddig modemet használtam a netezésre, de a MATÁV-tól besokaltam. Ma augusztus 1-i hatállyal lemondtam az internet elõfizetésemet, és most a telefon kikapcsolása következik. Egyenlõre úgy tûnik, hogy lesz lehetõségem a Systel (www.systel.hu) mikrohullámú internetszolgáltatására elõfizetni, ami mondhatni minõségi ugrás lenne az eddigi 33.6-os szédületes sebességrõl, amiért közel 10.000,- Ft-ot fizettem havonta. A mikrohullámú elõfizetés 24 hónapos hûségnyilatkozattal brutto 11.875,- Ft.
Érdekelne, hogy aki ezt használja, milyen tapasztalatokkal bír. Stabilitás, sebesség stb.
Érdekelne, hogy aki ezt használja, milyen tapasztalatokkal bír. Stabilitás, sebesség stb.