Memória
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem a gépbe 2x512 ddr400as kingston dual-t, azt beleraktam a gépbe, s játékközben újraindult a gép, s kékhalál. xp telepítésnél is újraindul a gép.Tettem egy 256ost a gépbe, így már feltuttam rakni az xp-t Sztetek az alaplapnak nem tetszik? (abit an7) vagy a vinyónak? 40gb maxtor..a rendszer..
sztetek cseréljem le a kingston ramokat 2x512 geil ramra?
Küldjetek be ti is eredményt: http://eliteclockers.extra.hu
itt valami elírás van
a CSX OC is 5-5-5-16 gyárilag de rávan irva újabban 4-4-4-12-et is megy
és 1200Mhz-t is
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Néztem egy alaplapot (Gigabyte GA-MA790X-DS4) és az lenne a kérdésem, hogy csak azokat a memóriákat lehet beletenni, ami a gyártó oldalán a support listben van, vagy teljesen mindegy milyen márka és azon belül milyen tipus. Tehát, hogy csak azokkal megy, vagy csak útmutatás? Én ilyen memóriát néztem hozzá: CSX 2GB DDR2 800Mhz (CL4es) itt néztem ->
http://www.ipon.hu/?product_id=23458
Az alaplapot meg itt találjátok meg -> http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2695
Elõre is kössz a segítséget!
Küldjetek be ti is eredményt: http://eliteclockers.extra.hu
ゾルターン
Mekkora kulonbseg van ket PATRIOT 1066 memoria kozott ha az idozitesuk eltero. 5-5-5-9 vs. 4-4-4-12
Koszi
ゾルターン
Saor Alba
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Állítgattam a biosban már mindent
Lehet ez a baj. Egyébként meg az AsRock lapok tipikusan kényesek a memóriákra, csak azt nem tudom miért. Max a fosul megírt BIOS-okra tudok gondolni, dehát mit várjon az ember egy Asus leányvállalattól...
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
a ram 2x1 giga Geil ultra,800Mhz-es,4-4-4-8-as latencyvel
most vagy én értelmezem rosszul ezt a táblázatot,vagy rendesen be kéne állítanom a biosban a dolgokat 😊
még annyi,hogy a Memory lapon a dram frequencyre is 400Mhz-et ír!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Simán tudna olyan op.rendszert kiadni a "kedves" készítõ, hogy 2GB-al villámgyors legyen, csak a giccs meg a hülyeség (mozgó háttérkép, 3d nézetû ablakok) a fontos. Szvsz az "átlagfelhasználó" simán el lesz 4Gigával egy ideig (sõt 2-vel), ha lehet hinni a híreknek a köv. windows (windows 7) már kissé "csupaszított" lesz, kihagynak belõle egy rakás baromságot szerencsére (nem lesz benne IE pl.).
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
www.smart-bus.hu
"A Hynix bejelentette 1 gigabit kapacitású DDR2 chipjét, amely a 800 MHz-es effektív órajelet és a standard idõzítési értékeket mindössze 1,2 voltos üzemfeszültségen éri el a szabványos DDR2 memóriákra eddig jellemzõ 1,8 volt helyett. A Hynix elsõsorban mobil eszközökbe szánja ( <#mf2>#mf2> ) kis fogyasztású, 66 nm csíkszélességû lapkáját.
Az energiatakarékos DDR2 memória ötlete nem a koreai vállalattól származik, még ha az elsõk között is jelenik meg a piacon ezzel a termékével. A memóriaszabványok gondozásáért felelõs testületnél, a JEDEC-nél már hosszabb ideje elõkészületben van az LPDDR2 (Low-Power DDR2) szabvány, amely a korábbi DDR2-vel órajelek és protokollok tekintetében kompatibilis lesz, azonban a feszültség csökkentése kisebb fogyasztást eredményez, a gyártástechnológiai fejlesztésektõl pedig a továbbiakban az LPDDR2 chipek teljesítményének (órajelének) növekedését is várják."
Nah, jöhetnek az ilyen desktop memók, de akkor a ddr3-nak befellegzett (?).
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Az lenne a gondom, hogy van 2 giga Kingmax DDR2 800 MHz-s Ramom...vettem még kettõ ugyanolyat. Az alaplapom bírná meg minden, csak az új ram egy oldalas O_O A régi meg kettõ, izé az újnak az egyik oldala tök sima, szal nicns rajta ilyen fekete izé...^^"
Ezzel nem lesz gond? Kékhalál vagy ilyesmi? Lécci segítsetek 😞
ahogy nézem nem létezik ennél jobb vétel
😄
Deutchland Power 😄
Saor Alba
és EURO-s is 😄
Saor Alba
Corsair DDRII 4096MB 800Mhz CL4 TWIN2X DHX
Fogalmam sincs mi lehet az, de ha így volna közölném veled hidd el.. 😊
Saor Alba
Ráadásul a 32 bites programok gond nélkül futnak (mind az xp mind a vista esetén).
Saor Alba
Valami hibája csak van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saor Alba
Használtam 64bites xp-t, most 64 bites vistát, nem találkoztam olyannal hogy valami "nem menne rajta".
Ha (szerinted) az emberek nagy része meg nem használja és nincs elterjedve az meg kitérdekel.
Saor Alba
Azért, mert csomó dolog nem megy rajta.
Az emberek 95%-a 32 bites Wint használ.
64 bitnek még semmi értelme, mert nincs elterjedve.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
64 bites látja, de az meg nem ajánlott.