Fájdalomcsillapítás csigaméreggel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjobb! Akkor csak az asszony eszik 😉))
#5: nem fog fejfájásra panaszkodni...
Ha jól emlékszem, az adott csiga mérge bõségesen elég több 10 ember végleges 'fájdalommentesítéséhez'...
Elviszem az asszonyt, hogy egyunk ilyen csigat... utana merje mondani nekem, hogy faj a feje 😉))
Csak kell annak vagy 5-10 ev mire a boltokban kapni lehet. De ahogy a penzehes nagyvallalatokat ismerem, iszonyu aron lehet majd hozzajutni.

Hat nem aranyos pofon ez a termeszettol? Pont ott talaljuk meg a fajdalom ellenszeret, ahol az utobbi 20-30evben felbecsulhetetlen karokat okoztunk...
assunk nagy godrot az alfoldon...ontsunk bele sos vizet es termeljunk csigat...vonjuk ki a merget... 😊))
Laci73
"Senki sem talált még olyan igazán erõs fájdalomcsillapítót, ami ne okozott volna függõséget" - csakhogy ezek az anyagok a kúposcsiga mérgével ellentétben nem kimondottan az idegrendszer bénítására szolgáló vegyületek. Értem ezalatt hogy a mákgubó nem azért fejleszti az ópiát anyagokat, hogy azzal más lények idegrendszerét támadja. Az ACV1 viszont igen, éppen ezért lehet nagy sikere.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket