Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Bárcsak igaz lenne.

Next PC upgrade: 2022

Taranov
Akkor bajvan 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

báttyó02
vagy forditva? mert akkor <#mf3>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
háromhó 15-ödike?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Taranov
p
e
c
h
😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
ezek a drájvörösök köcsögök, most meg 03/15/2005 ezt írja a Gamespot<#duma>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
itt az egyik letölthetõ i-Guide-os videóban ezt a missziót mutatják be.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hiba
Impress Lomaz, ShootUp the bar-t hogy a fenebe kell megcsinalni?
Mar 1 hete ezzel szivok, szetlovom a bart, kinyirom az urgeket, kimegyek allok a kocsi mellet, es nem hajlando beszallni, letelik a ido, jonnek a zsaruk, lomaz escaped...
Ilyenkor mivan? Milyert nem szall be?

Kit--Kat
jelenjen csak meg mert odabasz az autók fizikája

Taranov
Ehh, akkor az nálam sem fogja megközelíteni a GTA Vice City-t sem, nemhogy a San Andreast. Akkor már meg se jelenjen PC-re 😊

Kit--Kat
hát ha jól tudom azok+még néhány más trükkös játék van ami a DRIVER-ben is volt

Taranov
Mivel lehet foglalkozni a játékban a lövöldözésen és missziókon kívül?
(Úgy értem, mint a GTA-ban: buszozás, taxizás, mentõzés, tûzoltózás, rendõrözés 😊

Csuhai G
Szerintem minden nagyon jó a játékban, de ez a gyalogos közlekedés...huuhhh...nagyon pocsék! (Bár én csak 10-20 percet játszottam vele)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jaja naon gáz lett a driv3r..nekem egyáltalán nem tetszett.

zaki
nem is arra panaszkodtam. a grafika, a város nekem is tetszik (1 órát játszottam csak), autós résszel semmi baj, de a gyalogos rész... döbbenetesen szar

Kit--Kat
nekem nagyon is tetszett az autós rész, az újságírok se azért húzták le mert az szar, hanem a bugok meg az akciórész miatt.
Miamit meg Nizzát gyönyörûen modellezték le szal szerintem a várossal sincs gon, éd ez a gém lényege

Robogo
De jó lenne már ha PC-re is kiadnák!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

zaki
nálam a gta a tökély 😊

borzalmas a gyalogos-lövöldözõs rész. san andreasban olyan egyszerû kezelni, pedig ugyanazzal a joyyal irányítom 😛

ja, és látnád, milyen ugrás van, hát az kabaré, komolyan mondom. na mind1

Taranov
GTA se egy tökély, de ezek alapján, amiket leírtál, ez még rosszabb. Mondjuk valahogy éreztem a Driver2 után, hogy kamu lesz a bokor és villanyoszlop feeling 😊
A városon meg az elõzetes utcatérképekbõl látszott, hogy kicsi, de nem tudom miért nem valami kitalált van akkor, de nagy.

zaki
ja, és a városban kevés embert láttam. ezt a játékot nem is lehet összehasonlítani a gtahoz, max annyiban hasonlít egymásra, hgoy autós, meg lövöldözõs

zaki
kezdem má megérteni, mé nem akarják kiadni a játékot pc-re. nyomtam most egy 3/4-1 órát kb (ps2), tapasztalataim a következõk voltak: grafika szép. este nagyon is. ezzel nincs gond. fizika szódával elmegy. az nagyon lol, hogy nekimész a villanyoszlopnak, és mintha falnak mentél volna. gyalogos rész katasztrófa. olyan béna az irányítás, hogy nagyon. mindnet lehet, csak célozni nem.pc-re mondjuk ez megoldható lenne. vicces a hõsünk mozgása is, mintha mozgássérült lenne, vagy nem tudom. a videók faszák a küldetések között. menü is nagyon fsza, kár hogy a játék nem az 😛
verdák szépen törnek nagyon. azzal nincs is gond. a város, ahol kezdtem (Miami) nem vmi nagy. nincs akkora szvsz, mint vice city a gta-ban. pedig hgoy mondták, hgoy mekkora pályák lesznek, gta-ban látott pályák náluk az 1ik sarokban elférne, lol 😛 nem is csodálom, hogy így lehúzták a játékot majdnem minden helyen. 576-nál is citromdíjas a gém, nem is csoda. szal jöjjön inkább õsszel a játék, 1 évre a konzolra, de javítsák a hibákat, mert ez így egy nagyon erõs közepes. bugokról nem is beszélek. egész autón keresztül átmegy a bokor, beleakadtam pár vicces helyre (jó, ilyen a gtaban is van), stb... na nyomom még egy kicsit, hátha megváltozik késõbb a véleményem

<#wow2><#eljen>

<#eplus2><#nyes><#idiota>

Taranov
Jó, én is 😄

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

na megyek játszani <#buck>

Taranov
Ja, a hiperreleasetutigames.com-on írták

negyvenharmadikánban? <#idiota><#nyes>

Taranov
A józsi!!!!!!!!!4444 osztálytársam, apja rendõr és beperel, ha beszólsz!!!!!!!44

zaki
ki!

Taranov
Egy haverom 2 üres cd-ért megszerzi PC-re!!!!!!!!!4444444

zaki
kira, ezt a gémet is mexereztem, holnaptól gém ezerrel 😄 <#ravasz1><#alien><#buck>

Taranov
Maradjunk a 43-ánban 😄

1034. 16. hó. 43.-án

mikor jelenik meg PC-re????????????????
kojotomi
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!

kojotomi
És mikor?<#idiota>

kojotomi
Sajnos...

még nem.

MikX
Hello!
Csak most nézem, hogy van topic, talán megjelent a game?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ok 😊
majd te azt kapsz 😊

kojotomi
Ja...
Inkább egy Doge Viper 😄

off: egy piros ferrari? 😊

kojotomi
én nem... de nekem úgy se tetszett volna... "szerintem"...

nem baj, no off

ö tuggya mi volt az.

kojotomi
az egy X!

az ferrari te vak 😄D
<#whatever>

Kit--Kat
1 Camarot????
Na jó ajándék lónak...😊
THX<#wave>
neked is Boldog Karácsonyt!!!!

boldog Karácsonyt,

Kit-Kat vettem neked egy -it 😄DD

Kit--Kat
nemtom, nekem is csak mondták

Taranov
Nem. Miért volt? Még vasárnap ok, mert akkor van a best of, de hétfõn? Ilyen óra akkor volt utoljára, mikor Cserháti meghalt. Mondjuk akkor nem demjénóra volt, hanem cserháti 😄

Kit--Kat
aha, hétfõn volt este 1 Demjénóra slágeren, hallgattad?