A TI új technológiákkal gyártja az UltraSparc chipeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy lehet, hogy m$ programozó😊
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
lehet, hogy ért hozzá, csak vicces kedvében van... remélem, hogy ez az igazság, mert a másik elég szomorú lenne...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
A legnagyobb baj az hogy amihez nem ért minek szól hozzá? Na mind1 én nem szivatok senkit!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
tudod a többi témában lévõ hozzászólásai alapján kezdem úgygondolni, hogy teljesen komolyan gondolja...
Ugyan már! Ne vegyétek el kedves belax barátunk kedvét az irogatástól. Jó hogy a fórumban van egy ilyen bátor ember, különben nem tudnánk ilyen jóízûeket röhögni.:-DDDDD
jaja e(n)mberek vagyunk 😊 Persze én is szoktam elírni meg mindenki más... De a GHZ-t zc-vel írni elég súlyos...
enber helyett ember, nem? helyesírás hanyas?
A Nov meg Now
A Nov meg Now
belax: most teljesen komolyan kérdezem tõled, hogy te az ultrasparc3 processzort 1 intel pentium4el akarod összehasonlítani? ezt te teljesen komolyan gondolod? ez már nekem kínos...
"szilíciumostya" : ilyen magyar szó nincs.
Tessék már megtanulni, hogy magyarul szilícium szeletnek hivjuk. Ne terjesszünk helytelen szakszavakat. (egyszer mar szóltam ezért)
Tessék már megtanulni, hogy magyarul szilícium szeletnek hivjuk. Ne terjesszünk helytelen szakszavakat. (egyszer mar szóltam ezért)