A TI új technológiákkal gyártja az UltraSparc chipeket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mir
vagy lehet, hogy m$ programozó😊

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

Pheel
Szerintem õ már a XXI. század informatikusainak elõfutára ;-)))))))
mir
lehet, hogy ért hozzá, csak vicces kedvében van... remélem, hogy ez az igazság, mert a másik elég szomorú lenne...

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

Sub
A legnagyobb baj az hogy amihez nem ért minek szól hozzá? Na mind1 én nem szivatok senkit!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

mir
tudod a többi témában lévõ hozzászólásai alapján kezdem úgygondolni, hogy teljesen komolyan gondolja...

Ugyan már! Ne vegyétek el kedves belax barátunk kedvét az irogatástól. Jó hogy a fórumban van egy ilyen bátor ember, különben nem tudnánk ilyen jóízûeket röhögni.:-DDDDD

Sub
ok ok értelek.

Sub
jaja e(n)mberek vagyunk 😊 Persze én is szoktam elírni meg mindenki más... De a GHZ-t zc-vel írni elég súlyos...

Sub
enber helyett ember, nem? helyesírás hanyas?
A Nov meg Now

mir
belax: most teljesen komolyan kérdezem tõled, hogy te az ultrasparc3 processzort 1 intel pentium4el akarod összehasonlítani? ezt te teljesen komolyan gondolod? ez már nekem kínos...

mir
😊
US rulez.

"szilíciumostya" : ilyen magyar szó nincs.
Tessék már megtanulni, hogy magyarul szilícium szeletnek hivjuk. Ne terjesszünk helytelen szakszavakat. (egyszer mar szóltam ezért)