6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#6842 én is így vagyok vele...., mint mindennapi tömegközlekedő arra jutottam, hogy ezt a szétbarmolást csak azok támogathajták akik nem tömegközlekednek és nincsenek rászorulva, aki használja az sztem úgy is érezte h sokkal jobb lett és nyugatiasabb. Félreértés ne essék, nem vagyok oda a fideszért, nagyon nem, de ezzel az egy dologgal mélyen egyetértettem és sajnálom, hogy ez lett belőle. hozzáteszem nem vagyok se közgazdász, se közlekedésmérnök (térségfejlesztési mérnöknek tanulok), csupán az alapján ítéltem meg h sokat utazok a városban nap mint nap tömegközlekedéssel (volán,máv,bkk), nem pedig az alapján amit írnak vagy mondanak, persze nyilván elolvastam a cikkeket mind2 oldalról.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2014.11.26. 16:23:22 -
#6841 Basszus, most hallom, hogy szét akarják barmolni a BKK-t. Basszák meg a kurvajóédes anyjukat azt. Az útóbbi 25 évből kb. ez az egy dolog, ami rendens működik és előremutató ebben a kurva országban.... -
#6840 Egy kicsit később:
innen -
Freeda Krueger #6839
Bajcsy-Zsilinszky út -
Freeda Krueger #6837
Hungária Thököly sarok -
#6836 Tessék kapaszkodni, igen durva időutazás következik.
-
Freeda Krueger #6835
ikarus -
#6834 Atyaisten, nem is emlékeztem arra, hogy ez így nézettki. Egy rakás régi videó van fent a csatornán, lehet nosztalgiázni.
A taxisblokádoás videón látható az, amit még februárban linkeltem, a BME-nél a Duna-parton ott van valami taxiállomás vagy benzinkútszerű izé. -
Freeda Krueger #6833
Thököly út,Amerikai út -
#6832 Egy busz vezetőfülkéjének hátuján találkoztam (azzal tapétázta ki valaki belülről) egy füzetkével, ahol az első csuklós kialakításáról volt szó, amit még a 60-asból faragtak.
-
Freeda Krueger #6831 felujitott Ikarus cikk
Érdemes meglesni -
karajjj #6830 Élőben követhetjük a BKV járműveit -
Freeda Krueger #6829
Mester utca -
Freeda Krueger #6828
kis off,de tán elnézhető :) -
Freeda Krueger #6827
Városliget -
Freeda Krueger #6826 Jók lesznek.... :) -
#6825 Körülnézek .. ;-)
Addig is pár régi nyugatis fotó, amikor a Westendnek még a gondolata sem volt meg ..
[center]
-
karajjj #6824 szerintem jöhetnek...
esetleg régi kőbánya-felső? -
Fotó: Nagy Imre -
#6822 Régi MÁV-os fotók is játszhatnak? Ferencváros, Nyugati, Keleti, Déli, Rákosrendező és még sorolhatnám -
Freeda Krueger #6821
Baross utca -
karajjj #6820 ami szintén sosem lesz kész -
#6819 Még be sincs fejezve, de már fel kell újítani. Röhej mi? 30 év alatt sem sikerült befejezni, de azért épült egy új... Hányok... -
karajjj #6818 szegény hármas metró... minden lesz belőle, kampány, pályázat meg minden, csak pont metró nem -
Freeda Krueger #6817
Baross tér -
Freeda Krueger #6816 Nem derül ki sajnos :) -
#6815 Ezt szegényt mi lelte? Menet közben váltottak alatta és szétszaladtak a kerekei? -
Freeda Krueger #6814
Mester utca -
Freeda Krueger #6813
Deák tér környéke -
Freeda Krueger #6812
Őrs vezér -
Freeda Krueger #6811
Erzsébet Híd -
karajjj #6810 Teljesen mindegy mit állít a bkk, veszed a szöges ellentettjét és máris tudod mi a veke véleménye, ennyire egyszerű -
#6809 A VEKE azóta képtelen bármiféle BKK döntéssel egyetérteni, amióta Vitézy a BKK igazgatója és Dorner Lajos meg semmiféle pozíciót nem kapott... -
#6808 A VEKE szerint a biciklislobbi miatt gázolt a BKV-busz -
#6807 Börtönben a helye a buszsofőrnek. Hát ilyen nincs bazmeg. Óriási szerencséje volt az ürgének, hogy nem került a kerekek alá... -
#6806 -
Freeda Krueger #6805
Blaha Lujza tér -
Freeda Krueger #6804
Moszkva tér -
Freeda Krueger #6803
7c busz -
#6802 Azt a környéket egyáltalán nem ismerem :) így nehéz is lett volna...