14
Cdrwin 3.8F help me
-
#14 Ugye mondtam, hogy az jó lesz... -
#13 Megvan végre a 3.9-es cdrwin és ez megy is. -
#12 Szal, beszereztem egy 4.0-as cdrwint is de ezzel szintén kiirja, hogy "No CDROM recording device was found on the SCSI or IDE bus!!" .A 4.0-ás ráadásul megsem kérdezi hogy akarok-e ASPI-t telepiteni, igy azt külön kellett feltenni.
-
#11 Szívesen! -
#10 köszike :)) -
#9 www.goldenhawk.com
én 4.0beta-t használok, de elvileg a 3.9 lett a végleges, nem a 4.0. -
#8 Megtudnád mondani honnan tudom leszedni? Én csak 3.8-akat és 4.0A beta verziót találok. -
#7 köszike, megprobálom -
#6 Szerintem a legegyszerűbb letölteni a legújab 3.9a változatot, és azzal megpróbálni, az támogatja az újabb írókat is. -
#5 A Devices and Settings-en belül a Readers fülnél ki is tudom az irot választani. Alul a speednél meg jelzi, hogy a cd-t max 12X-en irhatom.A gépem és a Cdrwin is HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B 1.04-nek ismeri fel az LG irót. -
#4 bennt a cd és az XP automatikusan nyitná is de a cdrwin ugyanazt a hibát irja ki. -
#3 Nézd meg hogy tényleg bent van e a CD -
#2 Segitsen valaki lécci!!
Volt egy Mitsumi 4x-es iróm amivel használtam a Cdrwin 3.8F-et.Most lecseréltem az irót egy LG 32X10X40-esre. Néroval és clone cdvel tudok irni,de a Cdrwin egyszerüen nem müködik.A progit elinditja,de mikor load cueshettelni akarok, akkor ezt irja hibaként:No CDROM recording device was found on the SCSI or IDE bus!!
Ha visszateszem a 4X-es irot akkor megy a cdrwin, de az LG-vel nem. Mit tegyek? -
#1 De ha már gondod van, akkor miért nem írod le?