22
Carmageddon 2 és 3 kiegészítések
-
Klub #22 nem -
Man19 #21 Ismeri valaki a Carma2 life-ot? -
#20 Sosem hitem volna hogy a kettövel játszani fogok még. És főleg nem hogy win 7-en. De jó egy kicsit újra játszani vele, kár hogy a grafikai tuning projekt befucsolt:( -
high life #19 Itt van Carmageddon 1 része full müködöképes verzio DOS box mellékelve enjoy!
carm 1 -
#18 Itt azt írja, támogatva van. -
#17 Ilyen kevesen írnak az egyik legjobb játékhoz??
A kérdésem az lenne, hogy a Carmageddon 1 működne-e pedállal és kormánnyal? Vagy csak billentyűzettel megy? -
Szanto #16 Szevasztok!
Tudom, hogy hirtelen zúdítom ezt rátok, de nagyon kíváncsi lennék hogyan lehetne beinstallálni az új kocsikat a Carmageddon 2-be. Az új kocsikat és pályákat megtaláltam, de nagyon felidegesített az, hogy nem tudom őket berakni a játékba.
A Carstockalypse-t megtaláltam, de ha kitömörítem hibát észlel, márpedig ezt írja ki:a data/opponent.txt érvénytelen elérési utat mutat. Legyetek szívesek, ha nem zavarlak és untatlak ezzel titeket, írjatok róla léci.
Előre is köszönöm.
-
#15 aha:)
a nice2 megoldás meg nem felejtődött el, pár darabka már felkúszott:)) -
#14 ez a kettő, jól látom ugye?:D -
#13 hahaha rulez:D -
#12 ^^
Skoda 120L -
#11 naaaAAAaaaAAAaaaAAAaaaAAA -
#10 VALAKI!!! -
#9 Egy kis segitség kéne:
Carma2 Jáccanánk lanon de nem látják a servert a gépek, má minden kombinációt próbáltunk és semmi. Swich, DHCP, IPX/SPX telepitve, xp, A gépekről lehet egymásra másolni TCMD -vel.
Előre is THX. -
c115 #8 valaki meg tudja nekem mondani honnan lehet leszedni a CARMA 1-2-3 at???
HELP! -
Cobra11 #7 ja. most látom, hogy magyar oldalt. azt nem tudok. az külföldire visz amit az előbb írtam. jó már nekem külföldi a 3-hoz csak legyen már. szóval aki tud segítsen. előre is kösz. -
Cobra11 #6 elmész a www.hwsw.hu fórumára. majd az autószimulátorok ott kb. a 3dik beszólás (a carmageddon2 autók topicba visz át) ott már az első beszólásnál van egy link. na ott vannak az 1-hez is kocsik. a 3-hoz én nem tudtam letölteni a cuccokat. ha te le tudod akkor megtennéd, hogy leszeded a lamborghini diablot és felteszed valahova? előre is köszi. jah. a 2-höz már nem kellenek kocsik. találtam 85 megányit. -
#5 És te nem tudsz egy magyar oldalt, ahonnan a sima Carmageddon-t (az 1-et) le lehetne szedni????
PyRex -
Cobra11 #4 az is lehet
Te sem tudsz? -
Cobra11 #2 Milyen sok a segítőkész emberke :( -
Cobra11 #1 Nem tud valaki egy magyar oldalt ahonnan Carmageddon 2 és Carmageddon TDR 2000 kiegészítéseket tudnék letölteni?