Magyarkártyajátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ingyenes online kártyajátékok. Pasziánsz, kanaszta, römi, makaó és még sok más. Játssz a legnagyobb játékos közösségben valódi ellenfelekkel!
online-kartyajatekok.info
online-kartyajatekok.info
((("Az alap, amikor két játékos játszik az a hatvanhat. A három illetve négy játékos változata a snapszer."
Ez igy nem igaz. Igy is nevezik meg ugy is. Es nem attol fugg, hogy hany jatekos jatsza...)))
Szerintem Rincewind-nek igaza van. Az én ismereteim szerint is az "eredeti" játék a 66, amit 22 játékos játszik. A snapszer a 66 szabályaira épülõ kártyajáték 3-4 játékos részére.
Ez igy nem igaz. Igy is nevezik meg ugy is. Es nem attol fugg, hogy hany jatekos jatsza...)))
Szerintem Rincewind-nek igaza van. Az én ismereteim szerint is az "eredeti" játék a 66, amit 22 játékos játszik. A snapszer a 66 szabályaira épülõ kártyajáték 3-4 játékos részére.
imádok kártyázni de a sehol nem találom még a borjú nevezetû magyar kártya játékot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki kóddal játszik az mélyen ássa el magát a föld alá.
De k*rvajó géped van istenem....
hol lehet leszedni a 66-ot
"Az alap, amikor két játékos játszik az a hatvanhat. A három illetve négy játékos változata a snapszer."
Ez igy nem igaz. Igy is nevezik meg ugy is. Es nem attol fugg, hogy hany jatekos jatsza...
Ez igy nem igaz. Igy is nevezik meg ugy is. Es nem attol fugg, hogy hany jatekos jatsza...
Ok. Akkor elnézést kérek. Ezt így nem tudtam. Egyébként van 66 a www.nold.hu-n.
Az alap, amikor két játékos játszik az a hatvanhat. A három illetve négy játékos változata a snapszer.
Nem 66 hanem Snapszer. Egyébként magyar kártyajátékok vannak a www.nold.hu címen.
nekem van ultim, lorumom, es 66 (snaplim) is (2 fajta is) de csak 2-en lehet jatszani mindketot.
66 ? Nem ismerem ? Hogy kell játszani ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
a zsír érdekelne !( Tömörítve nem lehet olyan nagy) ! ftp.supergamez.hu
Kössszi !
Kössszi !
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1