2118
Championship Manager 4
-
inaki ramirez 1 #898 persze igen de ez ugye nem a no_data-s?
-
inaki ramirez 1 #894 gyerekek pliiz vki rakja fel valami normális:-) hejre a uj peccset meg a crekket....
koszi elore is....
-
inaki ramirez 1 #892 koszi de nekem a 4.07es kéne....
remélem amit kisficege megadott az jo link...
-
#889 köszönjük Tibcsy -
#885 akkor, aki ért hozzá linkelje már be ide legyen szíves.....ha lehet, a 407-es paccsal együtt....köszi -
#883 a bizt. kedvéért én megőrzöm az összeset és mindet fölrakom....az a legtutibb -
#882 Dehogyis!!Letöltöttem és fel is raktam,ott volt a magyar bajnoskság,csak kiír egy hibát.Ezért kéne a crekk -
#881 4.06-os patch-ben van magyar bajnokság -
#880 Tehát mégegyszer.Csak a 13 megát meg egy cracket kell hozzá szerválnom.És akkor kijavítja a hibákat és lesz magyar bajnokság. -
#879 nem, ez a patch azért volt ilyen kis méretű, mert nem frissíti az adatbázist. igen, kell a patch-ez crack, ami még nincsen, de biztos lesz nemsokára -
#878 Na Zaki!Ha letöltöm a 13 megás peccset,akkor már csak a ckreck kell.Igaz?Nem kell hozzá ilyen 50 megás dolgok? -
#877 VÉGRE!! -
#876 BAZZ!!!!!! -
#875 :DDD -
#874 Mitommén mikó' jön ha akkar.. elment intézni a kocsordi tanács részírűl kiadott szocpolitikát. -
#873 Mikor lessz crack????????????
-
#872 HA? -
#871 Zaki mikor jön? -
#870 Az véletlen volt -
#869 ha-ha-ha -
#868 Dió2?Az mi? -
#867 izzééé...3mazni...Diablo3-azni...még én is megkavarodok... -
#866 Mit csinálni? -
#865 Gyere inkább dió2-zni, Zaki elment táppínzre -
#864 Képzeljétek!Az Interrel vagyok,és a negyeddöntőben a milant kaptam(ő a legjobb nálam a managerbe)és hazaipályán játszottam,az a hülye sevcsenko gólt lött,azt a második félidöben beállítottam Kallont és lött 4 et,végülis 6-2 re nyertem:) -
#863 ZAKI!!!!!!!!! -
#862 Na,Te biztos itt vagy! -
#861 Ha? -
#860 ZAKI!!Te itt vagy biztos! -
#859 Honnét lehet letölteni a cracket? -
#858 Figyeljetek!Ha letöltöm a 4.07-est(Ha lenne hozzá crack)akkor mást nem kéne letölteni,felraknám és lenne magyar bajnokság hiba nélkül? -
#857 4.07-es patch< /a>
-
inaki ramirez 1 #855 és oan ami nem no_data-s?????
linket tuttok dobni????
-
Nasheem #854 crack is van hozzá valahol?
A gamecopyn még nem találtam. -
viktorg #851 honnan lehet letolteni
-
viktorg #849 Szasztok''
A 4,07-es peach mit fog tartalmazni? Tudtok jo játékosokat mondani akiket egy magyar csapat is meg tud fizetni??
Kérdés hogy lehet igazolni más reserve cspatábol és u 19-es csapatábol
Koszi -
#848 képzeld olyan játékosokat igazoltam ingyér a brazil ligából... mindenkinek lejárt a szerzősése 2003 elején, rájuk is reppentem (Kaká, Alex, Marinho, Anderson Polga, Iranildo, meg még 1 csávót, Mancini is jött volna, de a köcsög Real lenyúlta...) -
#847 Jézusom....
Kicsit eltakarodok, és máris leamortizálódik a topic ?!
Ezt nem nagyon kéne...ne durvuljatok...főleg ficege...ne írkálj be minden lélegzetvételt, és légy türelmesebb -
#846 attól félek, hogy a gumiszobában fogja majd végezni ez a topic... -
inaki ramirez 1 #845 ez nem semmi..........
a topicot át lehet nevezni kisficege topiccá.....