2118
Championship Manager 4
-
#1031 vagy www.cmagazine.dk asszem ez az JA -
#1030 Talán sigames. -
#1029 Nem tudom már -
#1028 Várj egy picit megnézem -
#1027 Há mit tom én. -
#1026 1ébként honnan lehet editor-t letölteni? -
#1025 minek ahhoz magyarítás? -
#1024 H,nem tudtok az editor 0.09es editorhoz magyarítást?? -
inaki ramirez 1 #1023 nagyon szeretnek téged.....
-
#1021 rengetek hiba van benne, nem is emléxem, hogy a 01-02-es cm-be voltak e gibák, de az tuti, hogyha voltak, akkor az 1 kezemmel meg tudnám számolni -
#1020 egyre több bugocskát fedezünk fel......nem lesz így jó -
#1019 attól függytlenül lehet, ha mondjuk megnyered a bl-t, meg a kupát :) -
inaki ramirez 1 #1018 ...és én még csodálkoztam hogy amikor kiestem a spanyol elso osztálybol,/hah de rég is volt/én lettem az év edzője..........
néztem is nagyokat..
ettol fuggetlenul ki lettem rugva...
-
#1017 olyan is volt nálam, hogy olasz bajnokságban az év játékosa úgy lett valaki, hogy 9 meccset játszott 1 szezonban, vmi 7.2-es átlaggal... -
#1016 pedig az...
ez egy rohadt bug...
ez olyan mint amikor év végén van a fifa world player meg ilyen szavazások, és egy csomószor kapusok kapják a díjat, ami igazából kib*szott ritka -
inaki ramirez 1 #1015 az nem,eleve az egyik vkp-om kapta,akit ráadásul most zavartam a tarcsiba oan szar....
golt?jo ha eggyet rugott...
tobb otlet?
-
#1014 aki a legtöbb gólt rúgja európában -
inaki ramirez 1 #1013 ki kapja a golden boot-ot?
mi alapján adják?
-
Jose #1012 pedig tényleg jól végzem....szerintem -
Jose #1011 az eladott emberek értéke 80M euro volt mire kilábaltam a transfer pénz meg 575e euro lett.
a vezetés szerint pedig nagyon jól végeztem a munkám -
#1010 én bezzeg senkit nem veszek, ugyanaz a csapat, és hoztak két bajnoki címet két szezon alatt :)
büszke vagyok magamra :)) -
#1009 én az Arsenallal jártam így, igaz, volt pár nagy igazolásom -
#1007 hogy-hogy csődbe mentél? vettél egy csomó nagy nevet? -
#1006 LOL -
#1004 FASZOM!!!Rámegyek a 60 százalékos letöltésre azt a felénél kiírja hogy letöltööte!!!!!!Mekkora szar ezŰ!! -
#1003 Az Interrel vagyok,azt a realnál csőd volt(Mert minden szart megvett)azt roby carlost 5 milláért vettem meg:) -
#1002 :D -
#1001 mi baj van vele? :))
garami helyett én is bajnokot csináltam volna a fradi keretével
ez meg az 1001. /éjszaka meséi/ -
#1000 1000. -
#999 jaja, most hogy mondod, bár eléggé furcsa lenne egy 18 éves edző irányítana bármely csapatot... -
#998 Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a játékot? -
#997 észrevetted, hogy az elején megadott születési éveteket nem kezeli reálisan a gép?
én beírtam, hogy '80 születés, azt látom, hogy '67-ben születtem.......lehet nem lehet 23 évesen a kispadon pattogni? :)) -
#996 kiváncsi vagyok, hogy a köv szezonomnál az eddig adott pénzt megtarthatom-e és adnak még hozzá, vagy új keretet állítanak -
#995 érted, elvárnak vmit, azt ha kicsit hápogsz, leugatnak -
#994 :D -
#993 jaja, már én is tapasztaltam effélét -
#992 viszont játékost ne nagyon ugassatok le, mert az összes csapattárs meg fog utálni /tapasztalat :)/ -
#991 ha adsz nekik ultimátumot, még az sem segít -
#990 én kétszer próbáltam, kétszer küldtek el a picsába -
cm4 #989 Sikerult mar valakinek feljebb emeltetni a heti fizetest,vagy a jatekosvetelre fordithato osszeget?