Tsunami 2265

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
opsz
Randal
Hali! nekem az a gondom, hogy 98 alatt nem látom a választási menüt teljesen, az intro veszettül csúszik és nem jutok el a fõmenüig. Lehet ellene valamit csinálni???

yahhh!!
úgyis gagyi

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Crem
😊
Így jártam én is...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mosmáááá nem kell...uninstall

szassztok népek!!
kis help köllene..a gyakorlás vagy mi után mingyá az elsõ pályán nemtok átjutni
mindenkit kiírtok oszt a végén gyön egy olyan hely ahol nincs híd sem semmilyen áthidaló szerkezet,ugorni meg nemtok akkorát hogy átjussak rajta.ha leugrok onnan meg nem lehet kijutni ((
nah ha vlki tuggya hol járok ippeg az segijjen pls!
pax vobiscum

CSOCSO
elsõ ránézésbõl is repülni is lehet bombázni lõni kell mindent.. tipikus kis JAPÁN MECH gamez! aki nem mangás lázadós( itt éppen nem a dragon ball gagyisztikumra gondolok hanem az igazi MANGA -ra ahol high tech van sok robot , sok jó nõ hatalmas fegyverek stb) annak ez nem fog tetszeni😊
Crem
Nem-nem vagy rá kíváncsi!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
NAGYON-NAGYON SZ@R!!!!!!

Crem
Én csak holnap tudok véleményt mondani!😞(

Megjelent? Letölthetõ már valahonnan? Kiváncsi vagyok rá?
Crem
Annyiban tévedtem, hogy nem FPS hanem third-person shooter...

Crem
Title: Tsunami 2265
Url: n/a
Group: iMMERSiON
Released: Tuesday July 16th, 2002
Size: xx/44
Firstlook Reviews: n/a

Mikor jelenik meg?
Ok. most látom a hozzászólást
Ez meg mi?
Crem

Crem
HI!

Nem tudom mi ez, de valami FPS-szerû game!😊))

Mindenesetre ebben a lightos idõszakban már jó lenne valami game!😊

A WEB oldalon némi infó és kép!😊