67
SVCD filmhez feliratot hogyan jáccak le?
  • sasasa3636
    innen hogy lehet letölteni feliratot segits elöre is kössz [email protected]
  • Paradicsom
    Helosztok!

Vki tudna mondani nekem a nero6hoz seriált?
    Köszi
    Paradicsom
  • zOraCk
    hali! ez az utolsó freeware verziója: http://www.aplusfreeware.com/categories/Audio-Video/files/VCDEasy.zip
  • Lanc3
    Sziasztok.
    A namedemo hozzászólásában említett VCDEasy nevű program ingyenes, működőképes verzióját nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni? Vagy a 2.1.1 -es verzióhoz crack vagy serial nincs valakinek?
  • gobelin
    a tavaly leírtakon kívűl nincs már valami egyszerűbb módszer svcdre felirat rárakására (módjuk csak be kell húzni a neroba vagy ilyesmi...)
  • Danny
    Bocs, elfelejtettem lentebb konvertalni a kepet!
  • Danny
    Hi! Kiprobaltam Nero 6.0023-al az SVCD irast avibol es nem mukodott. Megint pluginos hibauzenet jott. Ime:

Akkor ezek szerint megsem tudja a 6-os szeria alapbol az avibol svcd-t?
  • Danny
    Masok is ezt mondtak, ugyhogy azt hiszem meg kell tanulnom :) Koszike!
  • zakika
    hamarebb inkab konvertald at mondjeuk TMPGenc-rel, es csak a kiirast hagyd a nerora
  • Danny
    Hi! Hogy lehet Nero-val SVCD-t irni avi-bol? ugy tudom valami plugin kell hozza, de meg akarhanyszor probaltam soha sem sikerult.
  • zakika
    pedig ott kerestem...
    megnezem meg egyszer
  • Frank99
    TMPGEnc

MPGTools menupont...
  • zakika
    egy kis gondom lenne... mivel lehet elvagni egy mpeg1 filet?
    masik dolog, hogy ha csuszik a hang, mivel lehet korigalni?
  • zakika
    hat nem felszarnak az ilyenek... fizetni azert ami ingyen van

persze a bolagato zsiraf razza a fejet ha valami ingyen elerheto, ha o nem kap belole
  • cSuwwi
    nem elbasztam :)
  • cSuwwi
    <b>Ha sok a pénzed, akkor:</b> Hungarian Download Center (smsweb)

<b>Ha pedig nem, akkor:</b> DVD2SVCD Homepage (itt ingyenes, mivel a program is az!) ;)
  • Pip Boy
    Hali! Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnám letölteni a DVD2SVCD-t ?!
    Légyszives segítsetek!!!!
  • zakika
    igen, de csak a cseh verzio

kulonben nagyon gyenge film
  • Tovi
    Nem fog, ha elolvasod a #35-öt
  • Tovi
    No problem, ezért van a fórum
  • Harder
    Köszi a javítást, akkor rosszul tudtam, sorry. :)
  • Tovi
    Tévedés, a kódekben van, annak a logója. Ezt szedd le, pl. a DC-ről: Elecard MPEG2 Video Decoder 2.0 Beta "cracked", és eltünik a logó.
    347kbos, ha kell küldöm emilben
  • Harder
    Elecard biztos hogy bekapcsolódik, mert előtte nem ment a film :) (lejátszó: Media Player Classic, de RadLight is simán viszi)
    Amúgy kicsit félreértettük egymást, mert mikor irtad hogy "1 logo ugral a kepernyon.", nem gondoltam hogy arra kis fehér négyzetre gondolsz. Az a filmben van, nem a kódektől függ, és nem is ugrál, ráadásul benne sincs a képben - úgyhogy szerintem nem zavaró. ;)
  • Harder
    Szerintem vmi mást szedhettél le, nem azt amit én. :)

A honlapjukon tényleg a download / Evaluation Software rész alatt van az "MPEG-2 Decoder –Moonlight's Elecard MPEG-2 Video Decoder provides a software-only MPEG-2 and MPEG-1 decoding solution."

de ha rákattintasz a lenti linkre, akkor nézd meg mit szed le:
    http://www.moonlight.co.il/download/EMpgPlayer_21.zip

Ez nem csak a decoder, hanem maga a lejátszó program is, ami tényleg nem freeware.

Én innen ( http://www.elecard.com/download/ )szedtem le ezt a verziót: Moonlight-Elecard MPEG2 Video Decoder v. 2.0 build 2510 (779,210 bytes, ZIP)

Remélem így most már rendben lesz :)

----------------------------------------
    Harder | www.gyik.com
  • Harder
    Szia!
    Mit kéne regisztrálni?? Tudtommal egyik sem fizetős progi, nálam nincs semmilyen logó.
  • Harder
    1.) Media Player Classic lejátszó
    2.) Elecard letöltése a honlapjáról, install
    3.) VobSub letöltése, install
    4.) Daemon Tools letöltése, install

Szitu (példa kedvéért lentebb említett T3):

Adott a film bin/cue formátumban, van hozzá felirat (sub vagy srt). Daemon Tools-ba mountold be, a benne lévő mpeg-t másold át valahova. Feliratot tedd mellé, nevezd el őket ugyanúgy.
    Elecard-t tedd fel.
    Media Player Classic indit, elvileg a VobSub is indul hozzá (default install esetében biztosan).
    Film megy, van alatta felirat.
  • Blint
    nekem egy olyan kérdésem van ami nem igazán a témával kapcsolatos de SVCD ügy!
    Windows MediaPlayer simán lejátsza az SVCD -s filmet, még a BSPlayer azt mondja unknown file format!
    nah ha most felteszem az ACE Megacodec pack -et, akkor ez is lejátsza, viszont én nem akarok feltenni egy halom gagyi cokecet!
    Eddig simán a K-Lite van fent, ami szerintem a legjobb, csak pár filmnek ezek szerint nem elég.
    Szal szerintetek még mit kellene feltenni?
  • hungrie
    Hali!
    Na én is csatlakoznék az alant író emberkéhez!!!
  • Aspyrin
    Háj
    Van egy avi fileom + str feliratom, ebből szeretnék asztali lejátszóba vcd-t kreálni. Amíg nem kellett a felirat a tmpgenc jó volt, viszont most elakadtam a feliratnál :-/ Mit tegyek ?
  • DEx-
    Hát ezaz.
    Nemigaz, hogy az elecardon kívül nincs más mpeg2 codec.
  • DEx-
    Az mennyi idő kb?
    Gyorsan végig szalad rajta, vagy szüttyög sokáig?

Honnan lehet leszedni azt a plugint hozzá?
  • ThunderMaX
    Öcsém ennyit szarozni az SVCD felirattal egyszerűen virtualdubb-al ráégetitek a filmre oszt kész.
  • DEx-
    Jajjj.
    De az elecard az egy mpeg2 codec. Az ace, meg a nimo azok codecpack-ek, amiben codec-ek vannak, többek között az elecard is :-)
  • DEx-
    hhahó!
  • DEx-
    DE a koalaplayer, meg az ace packban nem az elecard codecet használja/codec-van benne?

Mert akkor meg vagyok lőve megint.
    Nektek nem szar az elecard?
    Összenyomja a képet...
  • DEx-
    Rendben van, tisztáztuk, hogy kinek teccik, kinek nem. DE FELIRAT HOGY MEGY ALÁ???
  • macro
    Szerintem az SVCD az király dolog, csak az a baj vele, hogy egy film minimum 2cd.
  • DEx-
    Értelmes hozzászólásokat várom továbbra is.
  • DEx-
    :))
    Kösz.
  • DEx-
    Tehát ez a kérdés.
    A powerDVD-vel nem lehet. Az elecard mpeg codec meg összenyomja a képet és szar az is. Valami más codec az elecard-on kívűl?
    Tud vki?