67
SVCD filmhez feliratot hogyan jáccak le?
-
sasasa3636 #67 innen hogy lehet letölteni feliratot segits elöre is kössz [email protected] -
Paradicsom #66 Helosztok!
Vki tudna mondani nekem a nero6hoz seriált?
Köszi
Paradicsom -
zOraCk #65 hali! ez az utolsó freeware verziója: http://www.aplusfreeware.com/categories/Audio-Video/files/VCDEasy.zip -
Lanc3 #64 Sziasztok.
A namedemo hozzászólásában említett VCDEasy nevű program ingyenes, működőképes verzióját nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni? Vagy a 2.1.1 -es verzióhoz crack vagy serial nincs valakinek? -
gobelin #63 a tavaly leírtakon kívűl nincs már valami egyszerűbb módszer svcdre felirat rárakására (módjuk csak be kell húzni a neroba vagy ilyesmi...) -
#60 Bocs, elfelejtettem lentebb konvertalni a kepet! -
#59 Hi! Kiprobaltam Nero 6.0023-al az SVCD irast avibol es nem mukodott. Megint pluginos hibauzenet jott. Ime:
Akkor ezek szerint megsem tudja a 6-os szeria alapbol az avibol svcd-t?
-
#58 Masok is ezt mondtak, ugyhogy azt hiszem meg kell tanulnom :) Koszike! -
#57 hamarebb inkab konvertald at mondjeuk TMPGenc-rel, es csak a kiirast hagyd a nerora -
#56 Hi! Hogy lehet Nero-val SVCD-t irni avi-bol? ugy tudom valami plugin kell hozza, de meg akarhanyszor probaltam soha sem sikerult. -
#55 pedig ott kerestem...
megnezem meg egyszer -
#54 TMPGEnc
MPGTools menupont... -
#53 egy kis gondom lenne... mivel lehet elvagni egy mpeg1 filet?
masik dolog, hogy ha csuszik a hang, mivel lehet korigalni? -
#51 hat nem felszarnak az ilyenek... fizetni azert ami ingyen van
persze a bolagato zsiraf razza a fejet ha valami ingyen elerheto, ha o nem kap belole -
#50 nem elbasztam :) -
#49 <b>Ha sok a pénzed, akkor:</b> Hungarian Download Center (smsweb)
<b>Ha pedig nem, akkor:</b> DVD2SVCD Homepage (itt ingyenes, mivel a program is az!) ;) -
Pip Boy #48 Hali! Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnám letölteni a DVD2SVCD-t ?!
Légyszives segítsetek!!!! -
#47 igen, de csak a cseh verzio
kulonben nagyon gyenge film -
Tovi #39 Nem fog, ha elolvasod a #35-öt -
Tovi #37 No problem, ezért van a fórum -
#36 Köszi a javítást, akkor rosszul tudtam, sorry. :) -
Tovi #35 Tévedés, a kódekben van, annak a logója. Ezt szedd le, pl. a DC-ről: Elecard MPEG2 Video Decoder 2.0 Beta "cracked", és eltünik a logó.
347kbos, ha kell küldöm emilben -
#34 Elecard biztos hogy bekapcsolódik, mert előtte nem ment a film :) (lejátszó: Media Player Classic, de RadLight is simán viszi)
Amúgy kicsit félreértettük egymást, mert mikor irtad hogy "1 logo ugral a kepernyon.", nem gondoltam hogy arra kis fehér négyzetre gondolsz. Az a filmben van, nem a kódektől függ, és nem is ugrál, ráadásul benne sincs a képben - úgyhogy szerintem nem zavaró. ;) -
#32 Szerintem vmi mást szedhettél le, nem azt amit én. :)
A honlapjukon tényleg a download / Evaluation Software rész alatt van az "MPEG-2 Decoder –Moonlight's Elecard MPEG-2 Video Decoder provides a software-only MPEG-2 and MPEG-1 decoding solution."
de ha rákattintasz a lenti linkre, akkor nézd meg mit szed le:
http://www.moonlight.co.il/download/EMpgPlayer_21.zip
Ez nem csak a decoder, hanem maga a lejátszó program is, ami tényleg nem freeware.
Én innen ( http://www.elecard.com/download/ )szedtem le ezt a verziót: Moonlight-Elecard MPEG2 Video Decoder v. 2.0 build 2510 (779,210 bytes, ZIP)
Remélem így most már rendben lesz :)
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com -
#29 Szia!
Mit kéne regisztrálni?? Tudtommal egyik sem fizetős progi, nálam nincs semmilyen logó. -
#26 1.) Media Player Classic lejátszó
2.) Elecard letöltése a honlapjáról, install
3.) VobSub letöltése, install
4.) Daemon Tools letöltése, install
Szitu (példa kedvéért lentebb említett T3):
Adott a film bin/cue formátumban, van hozzá felirat (sub vagy srt). Daemon Tools-ba mountold be, a benne lévő mpeg-t másold át valahova. Feliratot tedd mellé, nevezd el őket ugyanúgy.
Elecard-t tedd fel.
Media Player Classic indit, elvileg a VobSub is indul hozzá (default install esetében biztosan).
Film megy, van alatta felirat. -
Blint #24 nekem egy olyan kérdésem van ami nem igazán a témával kapcsolatos de SVCD ügy!
Windows MediaPlayer simán lejátsza az SVCD -s filmet, még a BSPlayer azt mondja unknown file format!
nah ha most felteszem az ACE Megacodec pack -et, akkor ez is lejátsza, viszont én nem akarok feltenni egy halom gagyi cokecet!
Eddig simán a K-Lite van fent, ami szerintem a legjobb, csak pár filmnek ezek szerint nem elég.
Szal szerintetek még mit kellene feltenni? -
hungrie #23 Hali!
Na én is csatlakoznék az alant író emberkéhez!!! -
Aspyrin #22 Háj
Van egy avi fileom + str feliratom, ebből szeretnék asztali lejátszóba vcd-t kreálni. Amíg nem kellett a felirat a tmpgenc jó volt, viszont most elakadtam a feliratnál :-/ Mit tegyek ? -
DEx- #16 Hát ezaz.
Nemigaz, hogy az elecardon kívül nincs más mpeg2 codec. -
DEx- #14 Az mennyi idő kb?
Gyorsan végig szalad rajta, vagy szüttyög sokáig?
Honnan lehet leszedni azt a plugint hozzá? -
#13 Öcsém ennyit szarozni az SVCD felirattal egyszerűen virtualdubb-al ráégetitek a filmre oszt kész. -
DEx- #12 Jajjj.
De az elecard az egy mpeg2 codec. Az ace, meg a nimo azok codecpack-ek, amiben codec-ek vannak, többek között az elecard is :-) -
DEx- #10 hhahó! -
DEx- #9 DE a koalaplayer, meg az ace packban nem az elecard codecet használja/codec-van benne?
Mert akkor meg vagyok lőve megint.
Nektek nem szar az elecard?
Összenyomja a képet... -
DEx- #7 Rendben van, tisztáztuk, hogy kinek teccik, kinek nem. DE FELIRAT HOGY MEGY ALÁ??? -
#6 Szerintem az SVCD az király dolog, csak az a baj vele, hogy egy film minimum 2cd. -
DEx- #5 Értelmes hozzászólásokat várom továbbra is. -
DEx- #3 :))
Kösz.
-
DEx- #1 Tehát ez a kérdés.
A powerDVD-vel nem lehet. Az elecard mpeg codec meg összenyomja a képet és szar az is. Valami más codec az elecard-on kívűl?
Tud vki?