5
Roger Wilco más hangon
  • Gerry
    Nos a megoldás valami ilyesmi lehet, bár nekem nen Live!-om van, de szerintem azzal is hasonló a helyzet. Elvileg valahol be lehet állítani, hogy ne csak a mic-nek a hangját torzítsa, hanem a wave, vagy directsound kimenetet is, attól függően, hogy melyiket használja a Roger Wilco, azt kell beállítani... Soxerencsét!
  • CSOCSO
    hááát azt nemtom....
  • Radir
    Hi!

De miért nem? A sima liveware 3.0 telepítésekor azt írja a progi, hogy "lepd meg barátaidat barátaidat furcsa hangoddal a neten" -hát legalábbis vmi ilyesmire emlékszem. Szóval szerintem tudnia kellene, különben mi értelme van annak a sok effektnek. nem hiszem, hogy valaki csak azért bekapcsolja, hogy mókus hangon hallgasson zenét, vagy nézze a filmet...Hmm..

Ötletek?

Bye!

Radir
  • Timber
    Nem hinnem, hogy ez megoldhato ... max ha a mikrofon es a hangkartya koze tudsz rakni valamit.
  • Radir
    Hi All!

Szóval adva van egy Live, vagy Audigy. Azt szeretném elérni, hogy a Wilco-n keresztül a haver máshogy hallja a hangom; pl Chipmunk-ként.
    Hogy lehetne összehozni. kell-e hozzá vmi speciális progi. LiveWare telepítve van. Azt sikerült elérnem, hogy amit mondok azt úgy is hallom vissza, ahogy szeretném ha hallaná...De sajnos minden más is így szól, mp3, film stb; persze ő a normál hangomat hallja.

Előre is Köszönöm a segítségeket.

Üdv

Radir

ui: Elnézést, hogy nem a zene/mp3-ba írtam be, úgy gondoltam ez itt aktuálisabb lehet.