Vid. kártya tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Uganúgy lehet, mint az összes nVIDIA kártyát, vagy CoolBits, vagy Powerstrip, vagy nézd meg az elõbb leírt oldalt, ott van még egy csomó jó cucc hozzá.

Gerry
Ha felmész a www.guru3d.com-ra, onnan is leszedheted, az overclocking tools alól.

scynetyc
Geforce2 Mx400 64mb tv-outost lehet e és hogyan tuningolni?
Az FTP-n már nem találom törölte valaki?
De nem fontos, ne fáradj vele köszi. Poverstrip-el eddig mûködik a dolog.

Gerry
Ez ma nem megy nekem...
legegyszerûbb, ha simán leírom:
ftp.supergamez.hu/upload/nVIDIA CoolBits RegKey

Gerry
Bocsi, elcs*sztem a linket, szóval:
INNEN

Gerry
Na, akkor preparálok neked egy RegKeyt, amit le kell futtatnod, és restart után mûködnie kell...
RegKey innen tölthetõ le.

Probáltam, nekem nem talált semmit.

Gerry
Beírod a keresés mezõbe (CTRL+F, ha jól tudom), enter, és íme megjelenik.

Hali

Megtudnád mondani hol található pontossan a regeditben ez a "Coolbits"? Bár jó a Powerstrip, de kivács lennék rá.

Köszi

Így van, akit érdekel emailezzen.

Mivel az oldalam nem megy, ezért emailben tudom megirni az infókat csak.
Gerry
Persze a gari nem vonatkozik túlhajtott cuccosra, és azt pofátlanság is visszavinni...

Gerry
Én mindig ezzel kezdem, ha egy gépben valami nem jó, akkor keresztpróba, majd csak aztán megyek reklomálni, ha a cucc még garis, nehogy elhajtsanak azzal, hogy némá, itt tökjól müxik...

Ez jó ötlet, majd beszélek valakivel!!!
Köszi!
Azért gondoltam a hardveres sérülésre, mert pont akkor sz*rakodott a ventillátora! Tudod búgott mint az állat!!! Meg a progi is írta, hogy hardveres sérülést is okozhat a túlzott tuning!

Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.

Gerry
Kicsi rá az esély, de elképzelhetõ. Nem tudod kipróbálni egy másik kártyával a géped, vagy egy másik gépben a kártyád?

Gerry: csak az a baj, hogy eddig ment az 1.31-es pointrelease-val, és a tuning óta ilyen sz*r! Talán hardveresen sérült meg!!!

Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.

Gerry
Olvasd el a pointrelease readme.txt-jét, abban le van írva, hogy hogyan lehet kikapcsolni az újított grafikai dolgokat, és hogy úgy nézzen ki, mint a régi 1.17-es. Akkor ugyebár jól kell, hogy fusson, és tudod olyanokkal is nyomni a mókát, akiknek 1.31-es van fönt.

Tudom az is megvan, de azzal mégjobban szaggat!!!

Gerry
Van már 1.31-es pointrelease, próbáld ki azt!

Szevasztok! Van egy óriási prob.-om!

Van egy nVidia TNT2 M64 32MB ramos vid.kártya!
Oszt fogtam az NvMax progit amivel kíválóan lehet tuningolni az nVidiás kártyákat! Nos a 125Mhz-et felhúztam 166MHz-re ha tovább viszem akkor természetesen már szétesik a kép, de ez most nem lényeg, a memóriákat, meg 156 MHz-re! Hzá mit mondjak... a Quake3 vagy 20 fps-sel többet produkált, mint elõtte! Aztán vissza vettem, mert a hangszóró elkezdett sípolni, hogy magas lett a hõmérséklet (ASUS TUSL2-C) és vissza vettem 130MHz-re! És most jön a lényeg: a Quake 3 Intro-ja (az ID logo) úgy szaggat mintha diavetítésen lennék!!! És hibába tettem újra az OP rendszert, nem sikerült! Csak egy módon lesz gyorsabb, ha nem teszem fel az 1.29-es PATCH-ot, hanem a gyárit rakom rá! De akkor meg nem tudok SuperHeores.ozni vagy Bid For Power-ezni, mert ilyenkor nincs MOD támogatás!!!
Please segítsetek!!!

CybearBoy
A ramokra boltban vettél bordát, vagy házilag barkácsoltad rá a bordákat? Mert én is akarok a VGA-m ramjaira, de még sehol nem találtam. :(

Crokin
Az órajelet (core clock freq) 320Mhz-re, a memoriát pedig 500Mhz-re lehet felhúzni.

Repatarurgyán

kössz de elég brutális hûtés van most a gépben.+ le van szedve az oldala és a talpas ventil oda van elé állítva...

koszontem.

Gerry
Ja, nekem is Inno-s kártyám van, annak ellenére, hogy az olcsóbbak közé tartozik, kefejezetten jól tuningolható cuccok az Inno-s kártyák...

Gerry
Erre nem nagyon tudok mit mondani, nekem nincs MX-es GF4-em, és nem is lesz, mert a mostani GF3 Ti200-as is erõsebb nála (mivel van benne Directx8 hardware-es támogatás), és majd egy-két hét múlva GF4 Ti4200-ast, vagy 4400-ast veszek, DE kb 10%-al magasabb órajelen még vígan el kell mennie, aztán meg ha ésszel csinálod kihozhatsz egy olyan értéket, amelyiknél még stabil a gép, de nagy a teljesítmény is...

megvan. és serintetek egy Inno3D gef4 mx 440 est mennyire szabad húzni, ha tettem a memóriákra is hûtõbordát? + ami alapból van rajta ventillátor.

koszontem.

Gerry
Szívesen. Most meg fog jelenni egy fülecske a Detonátor beállításai közt, ahol egy csúszkával állíthatod az órajeleket...

megvan a reg edit ben megtaláltam köszi!

koszontem.

Gerry
Ezt a Windows Registry Editorával tudod engedélyeztetni. Ha így sem vágod, akkor utánanézek, hogy pontosan hol, mert így fejbõl én sem tudom már.

hm lehet hogy csak en vagyok a vakegér de nem találok Coolbits- et sehol benne. merre is van?

koszontem.

köszi máris nézem

koszontem.

Gerry
Az nVIDIA Detonatorban engedélyeznio kell a CoolBits-t, akkor tudod állítani a GPU és a MEMÓ órajelét. Ez a legegyszerûbb... Meg ott van még a PowerStrip, azt is jól lehet használni.

Hali hol lehet olyxan programokat beszerezni neten, amivel Gef4 kártyákat lehet húzni, ha van egyáltalán ilyen.

köszi elõre is

koszontem.