Vid. kártya tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uganúgy lehet, mint az összes nVIDIA kártyát, vagy CoolBits, vagy Powerstrip, vagy nézd meg az elõbb leírt oldalt, ott van még egy csomó jó cucc hozzá.
Az FTP-n már nem találom törölte valaki?
De nem fontos, ne fáradj vele köszi. Poverstrip-el eddig mûködik a dolog.
De nem fontos, ne fáradj vele köszi. Poverstrip-el eddig mûködik a dolog.
Ez ma nem megy nekem...
legegyszerûbb, ha simán leírom:
ftp.supergamez.hu/upload/nVIDIA CoolBits RegKey
legegyszerûbb, ha simán leírom:
ftp.supergamez.hu/upload/nVIDIA CoolBits RegKey
Bocsi, elcs*sztem a linket, szóval:
INNEN
INNEN
Na, akkor preparálok neked egy RegKeyt, amit le kell futtatnod, és restart után mûködnie kell...
RegKey innen tölthetõ le.
RegKey innen tölthetõ le.
Probáltam, nekem nem talált semmit.
Hali
Megtudnád mondani hol található pontossan a regeditben ez a "Coolbits"? Bár jó a Powerstrip, de kivács lennék rá.
Köszi
Megtudnád mondani hol található pontossan a regeditben ez a "Coolbits"? Bár jó a Powerstrip, de kivács lennék rá.
Köszi
Így van, akit érdekel emailezzen.
Mivel az oldalam nem megy, ezért emailben tudom megirni az infókat csak.
Mivel az oldalam nem megy, ezért emailben tudom megirni az infókat csak.
Én mindig ezzel kezdem, ha egy gépben valami nem jó, akkor keresztpróba, majd csak aztán megyek reklomálni, ha a cucc még garis, nehogy elhajtsanak azzal, hogy némá, itt tökjól müxik...
Ez jó ötlet, majd beszélek valakivel!!!
Köszi!
Azért gondoltam a hardveres sérülésre, mert pont akkor sz*rakodott a ventillátora! Tudod búgott mint az állat!!! Meg a progi is írta, hogy hardveres sérülést is okozhat a túlzott tuning!
Köszi!
Azért gondoltam a hardveres sérülésre, mert pont akkor sz*rakodott a ventillátora! Tudod búgott mint az állat!!! Meg a progi is írta, hogy hardveres sérülést is okozhat a túlzott tuning!
Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.
Kicsi rá az esély, de elképzelhetõ. Nem tudod kipróbálni egy másik kártyával a géped, vagy egy másik gépben a kártyád?
Gerry: csak az a baj, hogy eddig ment az 1.31-es pointrelease-val, és a tuning óta ilyen sz*r! Talán hardveresen sérült meg!!!
Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.
Olvasd el a pointrelease readme.txt-jét, abban le van írva, hogy hogyan lehet kikapcsolni az újított grafikai dolgokat, és hogy úgy nézzen ki, mint a régi 1.17-es. Akkor ugyebár jól kell, hogy fusson, és tudod olyanokkal is nyomni a mókát, akiknek 1.31-es van fönt.
Tudom az is megvan, de azzal mégjobban szaggat!!!
Szevasztok! Van egy óriási prob.-om!
Van egy nVidia TNT2 M64 32MB ramos vid.kártya!
Oszt fogtam az NvMax progit amivel kíválóan lehet tuningolni az nVidiás kártyákat! Nos a 125Mhz-et felhúztam 166MHz-re ha tovább viszem akkor természetesen már szétesik a kép, de ez most nem lényeg, a memóriákat, meg 156 MHz-re! Hzá mit mondjak... a Quake3 vagy 20 fps-sel többet produkált, mint elõtte! Aztán vissza vettem, mert a hangszóró elkezdett sípolni, hogy magas lett a hõmérséklet (ASUS TUSL2-C) és vissza vettem 130MHz-re! És most jön a lényeg: a Quake 3 Intro-ja (az ID logo) úgy szaggat mintha diavetítésen lennék!!! És hibába tettem újra az OP rendszert, nem sikerült! Csak egy módon lesz gyorsabb, ha nem teszem fel az 1.29-es PATCH-ot, hanem a gyárit rakom rá! De akkor meg nem tudok SuperHeores.ozni vagy Bid For Power-ezni, mert ilyenkor nincs MOD támogatás!!!
Please segítsetek!!!
Van egy nVidia TNT2 M64 32MB ramos vid.kártya!
Oszt fogtam az NvMax progit amivel kíválóan lehet tuningolni az nVidiás kártyákat! Nos a 125Mhz-et felhúztam 166MHz-re ha tovább viszem akkor természetesen már szétesik a kép, de ez most nem lényeg, a memóriákat, meg 156 MHz-re! Hzá mit mondjak... a Quake3 vagy 20 fps-sel többet produkált, mint elõtte! Aztán vissza vettem, mert a hangszóró elkezdett sípolni, hogy magas lett a hõmérséklet (ASUS TUSL2-C) és vissza vettem 130MHz-re! És most jön a lényeg: a Quake 3 Intro-ja (az ID logo) úgy szaggat mintha diavetítésen lennék!!! És hibába tettem újra az OP rendszert, nem sikerült! Csak egy módon lesz gyorsabb, ha nem teszem fel az 1.29-es PATCH-ot, hanem a gyárit rakom rá! De akkor meg nem tudok SuperHeores.ozni vagy Bid For Power-ezni, mert ilyenkor nincs MOD támogatás!!!
Please segítsetek!!!
A ramokra boltban vettél bordát, vagy házilag barkácsoltad rá a bordákat? Mert én is akarok a VGA-m ramjaira, de még sehol nem találtam. 😞
kössz de elég brutális hûtés van most a gépben.+ le van szedve az oldala és a talpas ventil oda van elé állítva...
koszontem.
Ja, nekem is Inno-s kártyám van, annak ellenére, hogy az olcsóbbak közé tartozik, kefejezetten jól tuningolható cuccok az Inno-s kártyák...
Erre nem nagyon tudok mit mondani, nekem nincs MX-es GF4-em, és nem is lesz, mert a mostani GF3 Ti200-as is erõsebb nála (mivel van benne Directx8 hardware-es támogatás), és majd egy-két hét múlva GF4 Ti4200-ast, vagy 4400-ast veszek, DE kb 10%-al magasabb órajelen még vígan el kell mennie, aztán meg ha ésszel csinálod kihozhatsz egy olyan értéket, amelyiknél még stabil a gép, de nagy a teljesítmény is...
megvan. és serintetek egy Inno3D gef4 mx 440 est mennyire szabad húzni, ha tettem a memóriákra is hûtõbordát? + ami alapból van rajta ventillátor.
koszontem.
Szívesen. Most meg fog jelenni egy fülecske a Detonátor beállításai közt, ahol egy csúszkával állíthatod az órajeleket...
megvan a reg edit ben megtaláltam köszi!
koszontem.
Ezt a Windows Registry Editorával tudod engedélyeztetni. Ha így sem vágod, akkor utánanézek, hogy pontosan hol, mert így fejbõl én sem tudom már.
hm lehet hogy csak en vagyok a vakegér de nem találok Coolbits- et sehol benne. merre is van?
koszontem.
köszi máris nézem
koszontem.
Az nVIDIA Detonatorban engedélyeznio kell a CoolBits-t, akkor tudod állítani a GPU és a MEMÓ órajelét. Ez a legegyszerûbb... Meg ott van még a PowerStrip, azt is jól lehet használni.
Hali hol lehet olyxan programokat beszerezni neten, amivel Gef4 kártyákat lehet húzni, ha van egyáltalán ilyen.
köszi elõre is
köszi elõre is
koszontem.