43
MSI KT3 Ultra
-
Anee #43 annak a southbridge-e más.
2002/5 GameSTarban volt.Memóriakezelésben rosszabb volt mindkét 266-os alaplapnál
Ha nem a leglecsupaszítotabbat veszed akkor nem éri meg.
-
#42 Az Ultra2 az újabb, arról nem tudok semmit, keress internetes teszteket. Asszem a legújabb VIA chipset van benne. -
#41 Igazat beszélsz!amugy már eldöntöttem:KT3 Ultrát veszek! Vagy vegyek Ultra 2-t?mi a különbség? -
#40 Szerintem nem éri meg az ASUS az árkülönbözetet, mire akarod használni? Gondolom RAID meg 6 PCI slot nem kell annyira, az XP-t nem akarod tuningolni se... szerintem simán az MSI a legjobb vétel az ár/teljesítmény mutatók alapján. De vehetsz Solteket is, Abitot is, nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne. -
#39 Hányadik GameStar-ban olvastad? -
#38 Miért milyet vegyek?tán egy ASUS A7V333-at?amugy ebben a fórumban csak tőled hallottik hogy szar -
Anee #37 mért MSI-t akarsz venni? -
#36 A msotani legjobb vétel az MSI-k közül melyik lap lenne? -
Anee #35 ha nem 6/30adikai lenne a bios s nem félévente jelenne meg akkor végrehajtanám ezt a procedúrát
Hát egy KR7A 266-os rammal is csak picit lassabb...
-
#34 Persze. :) -
#33 Egy Athlon XP1800+t elvisz a KT3 Ultra? -
#32 Hát ha nem kell neki a RAID, akkor szerintem is ez a legjobb vétel. Viszont ebben van on-board 5.1 sound. :) Az UltraARu van kb. egy árban az ASUS-szal, de ASUS azért drágább.
Az 2000+-t nem tudom, nézd meg az msi.com.tw-on a BIOSokat. Vagy nyomass rá egy Live Update-et. :) -
Anee #31 kb fél hónapos BIOS van benne de baszik támogatni...pedig nyitott a szorzóm..ááá
Jha hogy csupaszról beszélsz..
az látod már 17 ropiért még lehet hogy meg is éri -
#30 KT3 Ultra - nincs is RAID... az az Ultra ARU, nem? PCI slot - nem árt, de mindenki döntse el mire van szüksége. :)
K7T Turbo: BIOS flash-el elvileg mehet bele 2000+, nem? -
Anee #29 K7T Turbo
arra azért kiváncsi lennék hogy támogat ez a lap egy 1400-es 200FSB-s Athlont..
Hát nemtudom azért a 6 PCI nem árt...nekem egy alapból elment a VGA hűtés miatt s már csak egy üres van.
Emellett a DIMM-AGP szerelhetőség sem egy szuper az újabb MSI lapoknál.
Az végülis jó hogy avn USB kivezetés rakatszám de minek..
Anandtech tesztből is látható hogy a raid sem egy fasza rajta...
Ennyiért árban már van ASUS A7V333 vagy GigaByte 7VRXP, Nameg EPOX
Arra értettem a szorzót hogy 12.5*133 lenne a 2000+os órajele ugyebár...s ez a max ha duron ha athlon van benne..
De felőlem megveheted SOKKAL jobb is van -
#28 És ezt a legnagyobb szorzót mire értetted? -
#27 Milyen MSI lapod van? Egyébként én nem láttam, hogy lehűzták volna bármelyik MSI-t, jó, "csak 5 PCI slot van vazz", meg ilyen szintű dolgok voltak... egyébként annyira szubjektív, szuerintem Abit, MSI, ASUS, Soltek, stb. vannak olyan jó gyártók, hogy azonos chipsetes lapoknál a feature-ök/ár alapján válassz, teljesítményben, megbízhatóságabn nem hiszem, hogy egetverő különbség lenne.
Vagy igen? -
Anee #26 mivel nekem is MSI lapom van s tele van a pöcsöm vele így tényleg lenézem az MSI lapokat
Rá van irva az enyémre hogy Support XP2000+ azt egy lófaszt legnagyobb szorzó 12...
De ez TÉNYLEG harmatgyenge
Meg szerintem 5-6 teszt már nem téved -
#25 Látom te nagyon lenézed ezt az alaplapot -
Anee #24 Jó.Anantech is lehúzta az alaplapot csak a rászerelt extrák mentették meg
GameStarban is utolsó lett.....
-
#23 Mondom, biztos nem jársz vele rosszul! :) -
#22 Én a KT3 Ultrát választom, sok jót hallottam róla, és nagyon megbízható(mint az összes MSI) -
#21 Persze, tudja. Szerintem az MSI mindenképpen jó választás, döntsd el a K7T266 Pro2A és a K7T266 Pro2RU, és KT3 Ultra között, hogy melyiket szeresd. Én azért ajánlottam a 266Pro2-t, mert jók a tapasztalataim, és a neten is dícsérték sokan, a KT3Ultrát nem ismerem, de nem lehet rossz. :)
Az A betűt csak viccből írtam, pl. VIA KT266 nem volt olyan jó, mint a KT266A. :) -
#20 amugy az MSI KT3 Ultra tudja az ATA133-at? -
#19 ezt hogyérted hogy nincs neve mögött A? -
#18 Mondjuk, a KT3 Ultra jobb választás lett volna dehát tetudod -
#17 Én is ilyet akartam, mert MSI rulez (piros nyák :D), de utána egy K7T266 Pro2 mellett döntöttem, mert rábeszéltek, hogy megbízhatóbb. :) Ebből a Pro2a változat mát tud ATA-133-at is, a DDR sebességkülönbség meg nem ér annyit (árban kb. ugyanannyi egyébként). VIA chipsetben meg aminek nincs a neve mögött 'A' az gázos szokott lenni, szal... :) -
[Walaki]D`Lair #16 Tomshardware---->>>> Átbaszás akárhonnan nézzük. Rohadt inteles banda :DDDDD -
DEx- #15 Nekem is ilyen van, nagyon siráy lap!!! -
Anee #14 Olvass már teszteket erről a lapról veszettül halvány.Egy KR7A 266-os rammal teljesít úgy mint ez...Az ára amúgy a csupasz verziónak 17 ropi...
Inkább ASUS-t vagy GigaByteot vegyél
Olvasd el mondjuk a Tomshardweres tesztet.... -
#13 Amugy a boltba már megvizsgáltam közelebbről! A tied is piros? -
#12 -
#11 Ja bocs férrenéztem, aztolvastam SDRAM megy bele...! Szóval akkor a régi ramjaim jók bele? És az 1600as Athlonnal nem lessz baj? -
#10 256 SDRAM mennyibe kerűl? -
#9 SDRAM nem megy bele, tehat a 192 mb rammal lesznek gondok, mert en csak 256-osrol tudok, de lehet hogy van 128-as is. -
#8 hát ha prociról van szó 1600as Athlon lenne benne, RAm meg 192! Ez így elég? -
#7 nem jársz vele rosszul....
tuningolni lehet ha a ramod+ proci birja
vedd meg nyugott szívvel -
#6 hat kemeny 4 napja van meg a gep es meg semmit nem garazdalkodtam rajta. :-(
-
#5 Ha tudsz légysz írj pár dolgot az alaplapról(húzhatóság, meg ilyenek) -
#4 1700+ -os hasznalok. Pontos arat nem tudok, de ugy 33+Afa korul lehetett. (+/- 1.500 ft)