3
Ericsson R600-as mobillal internet hozzáférés?
  • nortol
    #3
    A 3-4 kb/s sebességü adatletöltést szinte már megszoktam, mert sokszor a cégnél is hasonló van. Ezért ez még nem lenne gátló tényező otthonra.
  • Xanyi
    #2
    Hi!
    Ha mobilon keresztül akarsz internetezni, azt tényleg megteheted az R600-assal, és a GPRS-sel a letöltési sebesség szerintem olyan 3-4 kbs lesz!
    Ha veszel egy ilyen telót Rock & Roll előfizetéssel, akkor elég jó áron kijön a netezés lehetősége! A gond csak az, hogy ehhez 2 évet alá kell, hogy írj, és a Voda ki is emeli a honlapján, hogy KEZDETBEN lesz csak átalánydíjas a mobil internet! Tehát ezekszerint adatforgalom alapján fog számlázni kb egy év múlva, és akkor már nem fogja megérni!
    Bár remélem nem így lesz, és nem akarják becsapni az ügyfeleket azzal, hogy aláiratják 2 évre, aztán 1 év után felemelik az árakat!
    Xanyi
  • nortol
    #1
    Szeretném, ha segítenétek egy kicsit!
    Azt szeretném tudni, hogy milyen különbség van a mobillal való netezés és a sima modemmel való netezés között. Állítólag az R600-as 36 kb/s sebességü adatátvitelre képes adat kábellel. Örülnék, ha segítenétek ebben a témában, ugyanis lehet, hogy ez az egyetlen megoldás létezik csak a számomra. Jó lenne, ha általánosságban is tudnánk beszélgetni erröl a lehetőségről.
    Köszönöm előre is a válaszaitokat.