RPG Maker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
izééé...'de mivel nem gépek'-et akartam írni😄
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szerintem a készítõk csinálják gõzerõvel, de mivel nem emberek, így nem megy mindig gyorsan😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Magam is megpróbálkoztam már az RPG Makerrel játékot készíteni, de bevallom nem sokra mentem. Megvolt a történet, jó pár térképet megcsináltam, de sajnos nem volt hozzá türelmem. Úgy döntöttem, hogy inkább játszom a már kész játékokkal, a készítést meghagyom másoknak. Sikerült ugyan pár demot letöltenem, de mégis, a legtöbb link már nem mûködött. Talán feladták a készítõk, vagy még dolgoznak rajta?
Annak a pár játéknak a kritikáját írtam le, melyeket módomban állt kipróbálni.
De sajna, igazából egy csapat van csak, melynek komoly munkái születtek, és folytatják is remélhetõen.
Azért ha lehet, ne szidjatok annyira, mert amit most leírok inkább építõ kritikának szánom, de akár vehetitek felhívásnak is!
Démonok éve
Talán lehetett volna belõle valami, ha folytatják.
Sajnos csak rövid ideig játszhattam, mert hamar elakadtam.
1. Miután a bányából feljöttünk, és csatlakozott hozzánk a katona elõfordult, hogy a karakter háttal volt mozgás közben, és nem követte a menetirányt.
2. A halott katonától nincs tovább út, vagy csak én nem találom.
Sajnos a városban a házak, stb. kísértetiesen hasonlítanak az Amnéziára.
Dragon Ball Z: The history of Saiya-jins demo
Az alaptörténet ugye adott, de nincsenek mellékküldetések, hiányzik a keret. A fõhõs arra megy amerre akar.
A harcrendszer viszont jó, a karakterfejlõdés is oké! Ígéretes darab, jó lenne javítani rajta.
Bosszú demo 1.2
Sajnos itt is hamar elakadtam:
1. A szigeten, a madár befogása után, bemenekülünk a barlangba, ahonnan nincs tovább. Eddig tartott a demo?
2. Elõfordult egy olyan eset, miután kijöttem a hajó darabjai közül és elmentem a temetõs részre, onnan semerre sem tudtam tovább menni.
Az elveszett sziget legendája
Nos, a játék úgy kezdõdik, hogy van két karaktered egy kicsiny térképen. Mivel fogalmad sincs arról, hogy mirõl szól a történet, hiszen bevezetõ nuku, fogod magad és bemész a városba. Itt már kiderül, hogy egy varázslót keresel. Kereshetsz egy kis pénzt a bajnok legyõzésével, aztán vásárolhatsz egy-két dolgot.
Innen mehetsz a térképen a foltra, ahol elbánsz két csontival. Vissza a városba, majd irány az erdõ. Itt találkozhatsz a LEGYÕZHETETLEN gonosz lánnyal, és addig szórakozhatsz vele, amíg el nem fogy a gyógyitalod.
Ennyi lenne?!
Emlékcsavar és Amnézia
Talán a Moondragon team az egyetlen olyan csapat, melynek mindkét játéka befejezésre került és sikert aratott. A történetek jók, harcrendszer jó, játékmenet jó. Csak így tovább!
Mystik Killer
Rövid kis demo. Ígéretes! Folytatás?!
Annak a pár játéknak a kritikáját írtam le, melyeket módomban állt kipróbálni.
De sajna, igazából egy csapat van csak, melynek komoly munkái születtek, és folytatják is remélhetõen.
Azért ha lehet, ne szidjatok annyira, mert amit most leírok inkább építõ kritikának szánom, de akár vehetitek felhívásnak is!
Démonok éve
Talán lehetett volna belõle valami, ha folytatják.
Sajnos csak rövid ideig játszhattam, mert hamar elakadtam.
1. Miután a bányából feljöttünk, és csatlakozott hozzánk a katona elõfordult, hogy a karakter háttal volt mozgás közben, és nem követte a menetirányt.
2. A halott katonától nincs tovább út, vagy csak én nem találom.
Sajnos a városban a házak, stb. kísértetiesen hasonlítanak az Amnéziára.
Dragon Ball Z: The history of Saiya-jins demo
Az alaptörténet ugye adott, de nincsenek mellékküldetések, hiányzik a keret. A fõhõs arra megy amerre akar.
A harcrendszer viszont jó, a karakterfejlõdés is oké! Ígéretes darab, jó lenne javítani rajta.
Bosszú demo 1.2
Sajnos itt is hamar elakadtam:
1. A szigeten, a madár befogása után, bemenekülünk a barlangba, ahonnan nincs tovább. Eddig tartott a demo?
2. Elõfordult egy olyan eset, miután kijöttem a hajó darabjai közül és elmentem a temetõs részre, onnan semerre sem tudtam tovább menni.
Az elveszett sziget legendája
Nos, a játék úgy kezdõdik, hogy van két karaktered egy kicsiny térképen. Mivel fogalmad sincs arról, hogy mirõl szól a történet, hiszen bevezetõ nuku, fogod magad és bemész a városba. Itt már kiderül, hogy egy varázslót keresel. Kereshetsz egy kis pénzt a bajnok legyõzésével, aztán vásárolhatsz egy-két dolgot.
Innen mehetsz a térképen a foltra, ahol elbánsz két csontival. Vissza a városba, majd irány az erdõ. Itt találkozhatsz a LEGYÕZHETETLEN gonosz lánnyal, és addig szórakozhatsz vele, amíg el nem fogy a gyógyitalod.
Ennyi lenne?!
Emlékcsavar és Amnézia
Talán a Moondragon team az egyetlen olyan csapat, melynek mindkét játéka befejezésre került és sikert aratott. A történetek jók, harcrendszer jó, játékmenet jó. Csak így tovább!
Mystik Killer
Rövid kis demo. Ígéretes! Folytatás?!