Tipikus nyari pangas...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múltkor a strandon átsuhant egy kép az agyam elött:
Strand, fürdés, aztán napozás, laptop elõ (ha ki merném vinni, meg ha egyáltalán lenne:-), fórum izzít, DigiFotógéppel kép készít, ahogy hasonfekve koptatom a bill-t, és SG-re felrak!
Forumba berak! MEKKORA ANYÁZÁS LENNE:-)))))))))))))
Strand, fürdés, aztán napozás, laptop elõ (ha ki merném vinni, meg ha egyáltalán lenne:-), fórum izzít, DigiFotógéppel kép készít, ahogy hasonfekve koptatom a bill-t, és SG-re felrak!
Forumba berak! MEKKORA ANYÁZÁS LENNE:-)))))))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azé van pangás, mert akibe csak egy hangyányi ész szorult, az sütteti a hasát valami vízparton és nem a net elõtt rohad!!! Meg persze vannak, akik a melóhelyen gályáznak, de az más tészta, na õk tartják még életben a fórumot... 😊))
Icewind hidegen hagy. Szerintem kicsit sok mar ez a vegetelen 3d rpg stilus. Mar faj a fejem toluk a Dungean Siegetol kezdve a neverwinterig mind ugyanaz... es faraszto.
En mar hitman 2 mafia es generalst varok most😊)
En mar hitman 2 mafia es generalst varok most😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az UT2003-nak elvileg most kellet volna kijönni, dehát nemigazán sikeredett...
Vagy csak én nem tudnék róla?
Vagy csak én nem tudnék róla?

Na, igen, szeptemberben jön majd a sok cucc, én meg bent rohadok majd a fõiskolán... Nincs igazság a földön!
Na midegy, addig is nyomom amivel lehet, meg húzok a haverokkal le a tóra...
Na midegy, addig is nyomom amivel lehet, meg húzok a haverokkal le a tóra...
Miért, ami eddig kijött, azt mind végigjátszottátok?
Egyébként Laccnak igaza van, menj sörözni a haverokkal, mozdulj ki otthonról. Jobban jársz.
Egyébként Laccnak igaza van, menj sörözni a haverokkal, mozdulj ki otthonról. Jobban jársz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Na-na.....Az Icewind Dale II. most jön.....igaz, ez nem sok...de mindjárt megnézem, mi jön még.
Ritka ocsmany egy logod van ugye tudod?😊))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De utalom eszt az idoszakot. Hot unalom semmi jo nem jelenik meg. Tiszta vihar szunet van es megint ugy lesz hogy szeptemberben rank tor a sok gama oszt mar nem tudgyuk mit toltsunk le vagy mit jaccunk😊
Miert nem jelenik meg ilyenkor semmi jo?
Miert nem jelenik meg ilyenkor semmi jo?