15
Szal...
-
#15 :)) -
#14 A múltkor a strandon átsuhant egy kép az agyam elött:
Strand, fürdés, aztán napozás, laptop elő (ha ki merném vinni, meg ha egyáltalán lenne:-), fórum izzít, DigiFotógéppel kép készít, ahogy hasonfekve koptatom a bill-t, és SG-re felrak!
Forumba berak! MEKKORA ANYÁZÁS LENNE:-))))))))))))) -
#13 Azé van pangás, mert akibe csak egy hangyányi ész szorult, az sütteti a hasát valami vízparton és nem a net előtt rohad!!! Meg persze vannak, akik a melóhelyen gályáznak, de az más tészta, na ők tartják még életben a fórumot... :))) -
#12 Icewind hidegen hagy. Szerintem kicsit sok mar ez a vegetelen 3d rpg stilus. Mar faj a fejem toluk a Dungean Siegetol kezdve a neverwinterig mind ugyanaz... es faraszto.
En mar hitman 2 mafia es generalst varok most:)) -
#11 Az UT2003-nak elvileg most kellet volna kijönni, dehát nemigazán sikeredett...
Vagy csak én nem tudnék róla? -
#9 Na, igen, szeptemberben jön majd a sok cucc, én meg bent rohadok majd a főiskolán... Nincs igazság a földön! Na midegy, addig is nyomom amivel lehet, meg húzok a haverokkal le a tóra... -
#8 Miért, ami eddig kijött, azt mind végigjátszottátok?
Egyébként Laccnak igaza van, menj sörözni a haverokkal, mozdulj ki otthonról. Jobban jársz. -
M.A.D. #7 Na-na.....Az Icewind Dale II. most jön.....igaz, ez nem sok...de mindjárt megnézem, mi jön még. -
#6 tudgyuk mit toltsunk.. hat ez van.. adig jácchatunk a regi lyátékokkal...:) -
#4 Ritka ocsmany egy logod van ugye tudod?:))))) -
#3 :)
Ja, még az irc is olyan mintha sivatag lenne! Sehol senki. -
#2 Idd le magad inkább jobban jársz :)) -
#1 De utalom eszt az idoszakot. Hot unalom semmi jo nem jelenik meg. Tiszta vihar szunet van es megint ugy lesz hogy szeptemberben rank tor a sok gama oszt mar nem tudgyuk mit toltsunk le vagy mit jaccunk:)
Miert nem jelenik meg ilyenkor semmi jo?