41
C-Strike vs medal of honor
-
Sheppard #41 Jobb a cs!
Na mondjuk a verziók között is van szakadék... -
#40 hülyevagy ember :D CS a legjobb -
nazikiller #39 jobb a Mohaa! -
#38 mindkettő király gamma.... -
#35 CS :D -
#34 Egyébként Medal. :D -
#33 Ezt a flémtopikot eddig nem is láttam. :( -
#32 Kösz. Sikerült -
#31 bf ezerszer jobb....nem is értem hogy lehet két ilyen gamezt összehasonlítani..az egyik ilyen lődd ami a mozog mig a másik sokkal többoladlú..mekkora feeling mikot egymást támogatjátok levegőből m,vízből, földről:)ehehe
mondjuk ha már fps és nem bf hanem cs tipusú gamez akkor már inkább INF...talán SF...az inf legalább élethű... -
#30 Én asszem a hídtól jobbra lévő helyről lövöldöztem, mert a bal oldali tornyot kilövik úgyis...
Tehát ha épp át akarnál menni a hídon, akkor a tőle jobbkézre eső házikóból érdemes lövöldözni!
Namég eszembe jutott, hogy használnod kell a légiedezetet is. Csak már elfelejtettem pontosan hogy. Asszem válts át messzelátóra ha már nem rohangálnak a nácik, és a tankokra célozva nyomd meg a tűzgombot. Üres célra nem repülnek rá a gépek!
Szerintem ennyi... -
#27 Elakadtam a 'The Bridge'nevű pályánál!
A hidat megmentettem a felrobbantástól,de a tankok tűzerejével nem bírtam megküzdeni,lejárt az időm!Három magaslati helyről tudok tüzet mérni,de hiába,hogyan lépek túl ezen a részen????
Valaki segítsen! Köszi!!!! -
:) #26 mohaa rulezz már várom a kiegészitőt:) -
#23 Mindekinek megvan a maga velemenye a jatekokrol... szerintem is Mohaa rulz :) -
:) #22 király ez a topic:))))) mé ne lehetne összehasonlitani ????????????? rengeteg hasonló dolog van bennük -
Cobra11 #20 LOL:-))))))))))))) -
Cobra11 #19 Ebben egyetértünk. Fahéjas palacsinta rulez 4ever!!!!! Teszkó gazdaságos fahéjas palacsintát kóstoltátok már? -
#18 Teszkó gazdaságos sajtos popcorn a best!! -
#16 Egyébként mindkettő szar. Ezzel a játékkal egyik sem tud versenyezni. De mégcsak egyik kaja sem...
(Irányítás: J K L M, lövés: Space) -
#15 Sör... -
#14 en a kakaosat meg a turosat szeretem :P -
#13 sztem a lekváros palacsinta a király -
#12 Fenét. Fahéjas palacsinta sokkal jobb. -
#11 Melyik épelméjű nyitotte azt a topicot?! -
Cobra11 #10 Már megint egy ilyen topic? Kakaós csiga cs. fahéjas csiga? Fahéjas csiga rulez 4ever: -
#9 Nem tudom de mintha tavaly nyáron már megbeszéltük volna, hogy nem lesz több ilyen topic erre tessék. Amúgy jobb a doom mindegyiknél nem a 3 hanem az 1 meg a 2 :) -
:) #8 szerintem yó ez a topic:)))))))) -
#7 karalábé -
#6 szerintem a sárgarépa a legjobb!! -
#5 Mindkettő jó!
MEkkroa vagyok?? -
galocza #4 azt a leborult hétszentségit az ilyen idióta topicok idióta indítóinak! -
#3 már megint egy ilyen hülye topic????? -
#2 Szerintem is sokkal jobban -
:) #1 medal of honor jobb:))))