8
Monitor tartalom másik gépen
  • Solten
    #8
    link
  • nemzetes
    #7
    Lenne egy kérdésem! Lehetséges e az a megoldás hogy az én gépem lássa a másik két gép ügyködését, pl. hogy van három gépem, három monitorom, egy routerem, na és az egyik gép monitorján mondjuk kép a képben lehet ne látni a másik két gép asztalát illetve hogy azon a gépen éppen mit ügyködnek. Nem kell hogy bele is tudjak nyúlni, csak látni akarom a ténykedést. Nem tudom hogy elég világos voltam e? Példának okáért elmondom, hogy mit szeretnék: Az egyik gépen folyamatosan könyvelnek és a végeredményeket vizuálisan kell követni állandó jelleggel. A másikon egy raktárkészlet fut folyamatosan és annak a fogyását, töltését kell nyomonkövetni. A harmadik pedig az a gép ami előtt én ülök és a monitorom sarkában szeretném látni ezeknek a gépeknek a képét!! Esetleg klikkre teljesképernyős megjelenítés nem ártana.
    Van valami ilyesmi progi? Vagy olyan kütyü ami ezt megoldja?
  • Pheel
    #4
    De izé. A monitor megjelenítő eszköz. A gép nem. Az egy doboz. Vegyél projektort és vetítsd rá! :-P
  • Gerry
    #2
    Nemtommá pontosan hol, de olvastam valamelyik újságban, hogy van a monitorokhoz is eloszó, olyan mint a nyomtatókhoz. Az lehet, hogy neked is jó lenne...
  • Gerzson
    #1
    Adott két gép, az egyik képét szeretném megjeleníteni a másikon, ugyanolyan felbontásban (800x600 1024x768) és színmélységben, tehát valami olyan kártya kellene a másik gépbe, amelyiknek videókártya(monitor kábel) bemenete van (mint például a projectoroknak). Olvastam digitalizáló kártyákról amik bírják a színmélységet, de a felbontásuk csak 720x576 (DVD), és nem is tudom, hogy a csatlakoztatást hogyan is lehetne megoldani.

    Kipróbáltam a Pcanywhere-t, de nagyon lassítja a gépet, és 3D-s játékoknál nem is müködik, tehát ez nem jó megoldás. Inkább olyan kellene ami nem befolyásolja azt a gépet ahonnan jön a kép.