BSA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem. Nekem milyen jogaim vannak a BSA-val szemben? Mit akadályozhatok meg, mire fel?
ezt csak onnan tudom, hogy a tárgyaláson Szegeden elfogadta a szakértõ azoknak a bemutatott cd-it, aki bemutatta...
és így volt, akit felmentettek...
röhejes, mert azóta bárki megvehette a programokat.
amikor 2000-ben elkezdték az ügyet, akkor kellett volna kérni.
Tulajdonképpen ezeket az embereket nem jogosan mentették fel, bár ügyesek voltak az tény...
és így volt, akit felmentettek...
röhejes, mert azóta bárki megvehette a programokat.
amikor 2000-ben elkezdték az ügyet, akkor kellett volna kérni.
Tulajdonképpen ezeket az embereket nem jogosan mentették fel, bár ügyesek voltak az tény...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
így van, az megengedett.
sokan jogszerûnek hiszik a szofver egynapos, úgymond "ingyenes" használatot a warezoldalakon feltüntetett 24 órán belül le kell törölnöd figyelmeztetés miatt
sokan jogszerûnek hiszik a szofver egynapos, úgymond "ingyenes" használatot a warezoldalakon feltüntetett 24 órán belül le kell törölnöd figyelmeztetés miatt
Mo-on egy DB biztonsági másolatot készíthetsz, ha be tudod mutatni az igazit, amikor kérik.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a szerzõi jog védelme alatt álló szoftver nem másolható! Kizárólag a szerzõ beleegyezésével, NINCS SEMMILYEN 24 óra!
A fájlok dátuma nem számít, mert cd írásnál az aktuális rendszeridõt is beleégeted a lemezbe, szóval lehet tudni, hogy mikor írtad a cd-t, ha jól van beállítva a rendszeridõ. Meg lehet nézni, pl. a Nero-val is...
shit happens
Ezt a logikát követve, akkor nem tartod bûnösnek magad, ha letöltesz egy filmet a dc-rõl és megnézed (24 órán belül, aztán törlöd). Mintha kivennél egy filmet a tékából.
Vagy letöltesz egy mp3 albumot, és átmásolod pl. kazettára...
Azért sántít a dolog, gondolom érzed...
Vagy letöltesz egy mp3 albumot, és átmásolod pl. kazettára...
Azért sántít a dolog, gondolom érzed...
shit happens
Törölt felhasználó
nesztek egy BSA 😊))

DC-t kéne megfogni, az már lenne valami
mindenki csak tölt mindent a felét sem hallgatja/nézi meg
túl jól megy mindenki a dolga
bezzeg az én idõmbe! 😊
mindenki csak tölt mindent a felét sem hallgatja/nézi meg
túl jól megy mindenki a dolga
bezzeg az én idõmbe! 😊
"...amikor a hóhért akasztják"