Rózsaszín pitbull
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pitbull rock and rooool
,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A lány ruháján nem született sperma folt.
És nem nevettek rá a csajok kedvesen,
Mert a nyelve sem mûködött rendesen!
<#nevetes1>#nevetes1>
HIP-HOP ARAD
www.jo.zan.hu/roszaszinpitbull
Ha valaki tudja írja meg az email címemere.
Email címem:[email protected]
Elõre is köszi.
<#vigyor2>#vigyor2>
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
mindíg is tetszettek - nem egy butaagyú szöveg csak sokan azt gondolják, hogy a trágár rész a lényeg. Lawrence is azt mondta 1928-ban a Lady Chatterley-rõl, ha valaki nem tud természetesen beszélni a sz@r@sról, b@sz@sról, az nem élhet egészséges életet... És bizony itt nem a megbotránkoztatásról, hanem az ember lelkének rendbetételérõl van szó...
Mindíg is mondtam: miért érezzem ÉN kellemetlenül magam a TE hülye neveltetésed miatt?
Jah és a politikai tartalom itt a választások környékén igazán üdítõ volt 😉
-=ZR=-
Amúgy a topic elején írnak Czene Bandiról, és eszembe jutott hogy néhány hete valaki azt mondta nekem hogy az énekes(v. valamelyik tag) meghalt mostanság úgy, hogy elütötte a villamos... Ez igaz? Vagy õ a Bandi? Vagy?...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
a könnyû drogok otthonába!
Prezi linkelte be a topigot...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

http://jo.zan.hu/pittbull/index.html
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nikásze peeri menó
Nikásze peeri menó