60
Rózsaszín pitbull
-
rocco89 #60 http://www.indavideo.hu/video/Rozsaszin_Pitbull_-_Buzibar_kicsit_maskepp
pitbull rock and rooool -
Daza500 #59 Jó lett ! :) -
#58 új album!! -
#57 béla bá béla bá trükkös bélabá -
rocco89 #56 óóÓ pilótakex -
#55 összes fent van(5album) -
rocco89 #54 http://www.rozsaszinpittbull.hu fent van az összes -
Mc Master #53 ja honnan lehet letölteni?
-
Mc Master #52 Kár hogy elöbb nem láttam ezt -
rocco89 #51 Huh koncert végre. Most szombaton az az 2008. szeptember 6. Pécs, Toxic ! -
#50 nekem is talán 3 album - és jobb, mint a honlapról leszedhető változat, némelyik -
#49 nekem van vagy 30-40 szamom..... -
AranyKéz #48 Valakinek megvannak az mp3-ak? Anno letöltöttem, kiírtam, aztán valahova elkallódott, most meg kellene, de nem lehet őket letölteni.
-
#47 Nagy ritkán, ha őkelme egy nővel volt,
A lány ruháján nem született sperma folt.
És nem nevettek rá a csajok kedvesen,
Mert a nyelve sem működött rendesen!
-
cika2007 #46 helyesbben www.jo.zan.hu/rozsaszinpittbull EZ A JÓ
-
cika2007 #45 A rózsaszín pitbull a király inenn lehet leszedni MP3.makat albumokba
www.jo.zan.hu/roszaszinpitbull -
ddiiddgg #44 Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Sims 2 kiegészítőket????
Ha valaki tudja írja meg az email címemere.
Email címem:[email protected]
Előre is köszi. -
ddiiddgg #43 hello
-
#42 képekenk énsi örülnék, -
Bankrupt #41 valaki nem tud mutatni képeket az együttesről? -
#40 ...na persze azért nem egy Kazinczy-díjas szövegek...
-=ZR=- -
#39 :) még a BME koleszból szereztem be 3 albumot - én a kis tenyérbemászó szemüveges kehes kis köcsög - de csak én tudom, mi van belül... Most izzadok itt a melóhelyen, hogy hogy írjam ki CD-re, hogy ne legyen infakktus, ha valaki ránéz a szerverre :P
mindíg is tetszettek - nem egy butaagyú szöveg csak sokan azt gondolják, hogy a trágár rész a lényeg. Lawrence is azt mondta 1928-ban a Lady Chatterley-ről, ha valaki nem tud természetesen beszélni a sz@r@sról, b@sz@sról, az nem élhet egészséges életet... És bizony itt nem a megbotránkoztatásról, hanem az ember lelkének rendbetételéről van szó...
Mindíg is mondtam: miért érezzem ÉN kellemetlenül magam a TE hülye neveltetésed miatt?
Jah és a politikai tartalom itt a választások környékén igazán üdítő volt ;)
-=ZR=- -
LC Finntrol #38 Szent Péter engem ne hívj én nem mehetek,a lelkem a válalatot illeti meg -
Viola90s #37 Iszonyat jók! -
#36 Ejjderég hallgattam őket :) Egyidőben szerettem, meg sikerült néhány emberkével megismertetnem, meg megszerettetnem, de most már... ejjj... meghallom egy-egy zenéjüket és nézek nagyokat, hogy én ilyet hallgattam két éve :) Mondjuk nosztalgiázni jó...
Amúgy a topic elején írnak Czene Bandiról, és eszembe jutott hogy néhány hete valaki azt mondta nekem hogy az énekes(v. valamelyik tag) meghalt mostanság úgy, hogy elütötte a villamos... Ez igaz? Vagy ő a Bandi? Vagy?... [nemvágja] -
blackgamer #35 az fizetős, ez ingyenes! -
tankcsapda1989 #34 Metálmackó a barátom és gyakran elbeszélgetünk , a vodkáról meg a p*náról amit mind a ketten kedvelünk :-) -
tankcsapda1989 #33 Rózsaszín Pitbull számokat albumokat keresek tudja valaki honnan lehet letölteni? -- www.normannnn.atw.hu -
Chappy #32 inkább emgiráljál hollandiába,
a könnyű drogok otthonába!
-
#31 tee, az Mig-29 szám, nem is pitbull. lál.
-
#30 Vágom a dátumot...vagtan idaig is:)
Prezi linkelte be a topigot... -
#29 nézd a dátumot.. akkor még biztos alkeszvolt :-P -
#28 mérne? -
Vlala #27 én is csak a NSZF-t ismerem tőlük. Ennyi elég is belőle :-) -
SCooBYY #26 . -
blackgamer #25 itt van pár album!!! -
MeMs #21 www.jo.zan.hu
-
#20 Nekem főleg az a hivogatos szám kéne amikor hivogatnak egy nőt aztán mindig kicseng meg ilyesmi, a címét nem tom! -
#19 Ne szívjál füvet ! -
#18 tényleg az összes