javascript

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
thx

[...] Te romboló állat! Te sátán!

npeter
igen muxik csak magában az ablakban nem muxik a kép pozicionálás(még)

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

batman
és az mûxik? mert ez engem is érdekelne, hogy miként lehet megadni az új ablak megnyitásának helyét.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

npeter
kössz a tippet.majd kiprobalom.
a top=100 és a left=250 elvileg az uj ablak pozicioja a képernyon
by

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

cSuwwi
ez így nagyon nem jó

ezeket nem lehet ablaknyitáshoz használni, ha jól tudom, csak az elõre kitalált "kapcsolókkal" lehet játszani

ilyenek nincsenek, hogy "top=100 left=250 leftMargin=0 topMargin=0"

szvsz úgy kéne megoldani, hogy windowopennel nyitsz egy a kép méreténél kicsit nagyobb ablakot, amibe egy php/html lapot töltesz be, rajta a képpel. Annak az oldalnak beállítod a margóját 0-ra, így pont ki fogja tölteni.

shit happens

npeter
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani, hogy az uj kép, ami egy uj ablakban jelenik meg az rogton az ablak elso x,y kordinájátol toltse be.Mert most ugy néz ki a dolog, hogy megy frankon a windowopen.Megjelenik a kép, DE van oldalt és fent ures rész (margo).Ezt szeretném eltuntetni.
function ablak() {
<?
$size= GetImageSize ("$nagykep");
print "window.open ('$nagykep', 'newwin', 'width=$size<0> height=$size<1> top=100 left=250 leftMargin=0 topMargin=0')";
?>
Ezzel probálkoztam de semmi eredmény.
Ha vki tud ebben segíteni nagyon +koszonnem.
By

Helló!
Van egy nagy problámám. A linkre kattintva a megnyíló ablaknak csak az eszkösorát engedélyezem, megy is minden ahogy elterveztem. Viszont azt szeretném megoldani, hogy ne egy új ablak nyíljon meg, hanem a meglévõbe töltõdjön be az új html és itt is csak az eszközsor legyen látható. Létezik erre megoldás?