119
Nem megy az alaplapban
-
#79 Az ELVILEG az nem elég, nézd meg, hogy biztosan a helyükön vannak-e a cuccok, ha nem megy továbbra sem próbálj ki egy másik VGA-t. Tápod milyen is? -
szuszu #78 Elvileg minden rendben lett összerakva...
Na de hogy bejelentkező képernyő se legyen...
Lehet hogy nem csípi a videokártyámat az új alaplap? -
#77 Ezeket kell megnézni:
-Jumperek/Switchek mefelelően vannak-e beállítva (FSB, Feszültség, stb...)
-Elég erős-e, és egyáltalán müxik-e a tápegység (Min. 300W, de jobb a több)
-Jól bele lettek rakva a RAM(-ok), és a VGA (néha kicsit meg kell nyomni, és megoldódik a probléma...)
-Jó-e az alaplap, VGA, CPU, RAM, (másik gépben kipróbálni)
-Csipog-e a speaker, és ha igen, akkor hogyan? -
szuszu #76 Hasonló problémám van mint a legelső hozzászólónak. Abit KGLite alaplapom mellé AthlonXP 1800-as procit vettem, de nekem már a bejelentkező képernyő sem jelenik meg, nemhogy még bootolna a gép...
A videokártyám Geforce2 MX (egyenlőre :)!)
Mi a manó baja lehet a gépnek?
Aki tud segítsen, pls! -
#75 ...meg esetleg a mistral.hu, ha nem félsz tőlük! -
#74 demostudio.hu ,aqua.hu -
#73 Számtechboltban. :P -
#71 Én speciel egy erősebb darabot vettem, 8700+Áfa volt, most kb 8000, de van 6-7000-ért is, ami szintén jó, nézz utána,hol a legjobb az áruk... -
Kevinke #70 Nem egy nagy ár ezért! Nagyon frankók a Codegen cuccok! -
Kevinke #69 Egy 300-as Codegen táp úgy cirka 6-7e HUF! -
#68 Mennyiért veddte a 300as Codegent? -
#67 Na igen, de attól függ leginkább, hogy milyen a konfigod, ha 3 HDD, CDRW és DVD is van a gépedben, akkor az acorp már nem elég erős, nem az a baj, hogy rossz minőségű, mert nem rossz, csak kisebb teljesítményt ad le, mint egy Chieftec, vagy Codegen... -
#66 Nos, én egy 300-as Codegent használok, az elvileg elég, (nekem kicsit több cucc is van a gépemben) Ha télleg márkás értsd Codegen Chieftec, Enermax, akkor bőven elég lesz, ha Mercury, Acorp, akkor SÜRGŐSEN CSERÉLD KI, mert azok gyenkék! -
Anee #65 Hát nemtudom rendes hálózat mellett az acorp tápok nem szálnak el.
ha nincs sok áramszünet úgy hogy lecsapja a gépedet akkor sokáig lehet birni acorppal...
Bár nekünk ami acorp táp az mind 3 évnél öregebb:-) -
#64 Tényleg. De ez nem teljesen csak a tápon múlik (földelés, elektromos hálózat, stb.)
Acorp a legszemetebb, de egy bizonyos évjárat elött nem olyan vészes, pár éve kezdték meg az anyagspórolást, aminek meg is lett az eredménye. Szóval ha a régi szériából való a tied, akkor lehet hogy kis szerencsével elég sokáig kihúzod vele. -
#63 Télleg olyan szar az Acorp, mint egyesek írják ??
Csakmert nekem már 2 éve üzemel egy 235W-os Acorp a cel 700-as gépemben.. -
#62 Ha jó minöségú a táp, akkor ehhez a konfighoz elég a 300W, nem kell nagyobb. -
#61 Tudna valaki válaszolni a 54#55#-ös kérdéseimre? -
Anee #60 sima 12cm-es hűtő is megoldja a port..meg félévente kibirod a takarítást. -
#59 Kösz már én is gondoltam rá!
A villanyszámlát fizeted? :)
-
#58 Meg lehet hogy egy kis szilikonzselé is segítene a dolgon -
#57 Tegyél a gép mellé 1 azaz egy darab sima asztali vagy szobai ventillátort, lehetőleg úgy, hogy a gépbe fújjon. -
#56 visszanéztem a régi beírásokat.
Én el vagyok kenődve:
-1400 Mhzes TB
-Tak68
-Epox 8k7a sajna nem plusszos így a fesz. asszem def 1.83
-300Wos p4 táp
nyitott háznál, táp kivéve is normálisan 60Fok!!!
játéknák,filmcodingnál tuti 65 foknál mozog ez szerintem nem normális! tiszta por a házon belűl minden.
Ez nem igaz, tudtok valami olyan házat vagy trükköt ami beválna. A házamról már nem is beszélek... a hűtő miatt nem megy be a táp sem ...
grrrr
-
#55 Gerry amugy te hányas Codegent használsz most?ja és az előbbi kérdésem a következő konfigra szólt: MSI KT3 Ultra, Ahlon XP 1800+(gyári hűtővel), GF3 Ti500 64MB(gyári venti), 128DDR(alaplapban), Pioneer DVD rom 104, MAXTOR 40GB! Na hát ez a konfigom! -
#54 Egy 300W-os(valami jobb nem noname)nem égeti le a következő konifgot? MSI K7T Ultra-ban egy Athlon XP1800+! Vegyek egy 300-asat, vagy gyűjtsek nagyobbra? -
#53 mindeg=mindegy (ez van nem tudok írni) -
#52 O.K. vita lezárva! (Ezek szerint az én Enermaxomból kifelejtették a védőáramkört...)
Mindeg, abban egyetértünk, hogy a Chieftec az király, csak ne lenne olyan borsos az ára... -
#51 Codegenben nicsen olyan védöáramkör, ami Enermax, Chieftec, DTK tápokban van, de zárjuk le a vitát, nincs jelentösége, mindenki azt vesz amit akar. Én csak elmondtam a véleményem, tapasztalatom, amúgy meg hogy ki ért veled egyet az nem igazán számít, áthívhatlak egy másik fórumra, ahol ugyanebben a témában nekem adnának igazat... -
#50 Az én Codegen tápom, nem az eredeti, ami a házban volt, hanem, egy erősebb, több tápcsatis, nagyobb áramerésséget ad le, és kb 11+Áfa volt, akkor amikor az acorp, és a mercury, meg többi az 5500-6000+áfa volt. A Chieftec, akkor csak 350-es volt 15500+Áfáért, és nem volt rá zsém, meg fölöslegesnek is tartottam, meg az Enermaxot kb annyiért számították be, mint a codegent, úgyhogy az lett, amúgy több üzletben is ezt ajánlották, azóta kitűnően üzemel (2 másik embernél is), úgyhogy nem értek veled egyet. Igaz jogod van fikázni a codegen-t, de mások is nekem adtak igazat... -
#49 Még1* mondom: bQven nem Acorp kategória a Codegen, de én a látottak/hallottak alapján nem tartanék belöle 1-et sem itthon. Mindenesetre bátor ember vagy, de legalábbis mázlista. Én ezzel úgy vagyok, hogy ha egy 3 kilós géprQl van szó, akkor rádobom még azt a +5-10 ezret, hogy biztos legyek benne, hogy nem fog leégni a gépem, s vele együtt én is. Másszóval a Codegen szarnak jó, jónak szar... -
#48 Na, erről beszélek én is... -
#47 Szerintem (és nem csak szerintem :P ) a Codegen 1általán nem gagyi, sőt! Nekem eddig 2 Codegen tápom volt, és mind a kettővel 100%-ig meg voltam elégedve. -
#46 Ez mondjuk szomorú, bár nekem meg egy Enermax 300W-os ment szét, és vitte az alaplapot, de mégse szídom, mert tudom, hogy míg 10 Acorpból 8 szétment volna, addig 10 Enermaxból meg véletlenül ez az egy ment szét, de gariba vissza lehetett vinni... Most Codegen-t használok, egy éve, (ASUS A7V266-E RAID + 5.1 Sound, AthlonXP 1800+, 512MB DDR, Teac CDW524E, Pioneer DVD-116, Maxtor 40GB 7200, IBM 80GB 7200, WD 6.4GB 5400, Seagate 3.2GB 5400 HDD-kkel, GF3 Ti200, D-Link 10/100 ethernet, Sony FDD, GlobalWin TAK68 + 2db 5000ford/perces venti a HDD-khez, +12cm-s tápventi a szellőzéshez) tehát mint látod nemkevés cucc van bepréselve a házamba, de semmi baja, nem fagyogat, és a táp is bírja, a PC Probe szerint elég stabilan adja a feszültségeket. Tehát a Codegen nem szar! (vagy ha mégis, akkor nekem állati nagy szerencsém van, no meg még 2 másik ismerősömnek...) -
#45 LOL, ezt beszéld meg azokkal, akiknek komplett gépük ment szarrá a Codegen miatt. Mondjuk úgy hogy márkás szar, az Acorpnál feltétlenül jobb, de elég durva dolog egy Chieftec, vagy Enermax szintjére emelni. -
#44 Codegen gagyi hmm.... Ezzel nem feltétlenül értek egyet, többnyire kb. olyan minőségű, mint egy Chieftec, nomeg ha az árát megnézed, az sem a "gagyi" kategóriát képviseli. Amúgy a Chieftec télleg jó... A legjobbak: Chieftec, Enermex, Codegen... -
#43 Chieftec tápot vegyél, nekem egy 340W-os van, elsö pillantásra nem olcsó, de ezzel legalább nyugodtan alszom, amíg megy a gép. És elvileg élettaretam gari van rá (természetesen Mistralban ez 1 évet jelent). Szerintem mindenképp megéri egy megbízható tápra költeni, mert egy gagyi (Acorp, Codegen, stb) ennek a sokszorosát viheti magával...
És ne csak a W értékekre menj rá, egy hulladék 400W-os valójában sose fogja hozni azt a szintet, mint mondjuk egy 250-es Enermax.
Amúgy én is azt mondom, hogy nem hütés gondod van, a TAK68 böségesen jó erre a procira. -
Anee #42 be lehet szerelni a régi helyére -
#41 Ugye egy 300-as tápot belelehet szerelni a régi táp házába?vagy új házat is vegyek? -
#40 Árlista -
Anee #39 3-4 a noname 5-6 a márkás