29
SW Ep.2 az IMAX moziban!!!!
  • CSOCSO
    #29
    jaja ezt akartam modnani hogy az emberek feje a térdednél van és ha leesel akkor biztos halál:)))))))))
  • CSOCSO
    #28
    fuu vazze nézzétekmekkor aa kis emberke a vászonhoz képest.. nálunk a 35 ös filmek vannak szvsz:)))))))
  • CSOCSO
    #27

    ez a sima... van a 3d amihez szemüveg kell és kijönnek a cuccosok a vászonbol és van a dome ami egy nagy félkőr alaku vászom ami benyulik a fejünk fölé
  • Tikal #26
    Meg a vászon homoru, valamennyire körül öleli a nézőteret, és a székek nagyon meredek lejtőn vannak :)

    És majdnem azt hittem beleesem a niagarába :)
  • CSOCSO
    #25
    www.imax.com


    több mint 4 szer nagyobb a vászon mint a szokásos mozikban!!
  • CSOCSO
    #24
    imax arrol szol hogy sokkal nagyobb filmre nyomatják az anyagot ..azhem a sima mozik filmje valami 5*3 cm es..de nem biztos. mig az imax filmek 10*10cm es filmen van...
    a vászon is ilyen baromira nagy..nem akarok hülyeséget mondani de bécsben mintha azt mondták volna hogy 400négyzetméteres a vászon!!!!!!
    ez nem kicsi...egy 10 emeletes ház van elötted ..zoral..lehet dvd ripeket letölteni netről...még pc-n is sokkal másabb az egész... nagyon kicsit de lehet érezni hogy ezt nem sima kamerával hanem imax kamerával vették...de ezt nemtom elmagyarázni annak aki nem látott mé soha iylet élőben..egyszerűen veszélyes..leginkább légi felvételeket csinálnak a kamerákkal vagy legalábbis a kamera sokat mozog, igy elég komolyan beszédülsz...pl a matrix 1 ben mikor reeves leesik ahéztetőről..nah az imax moziban eszméletlen zoral mindenki kiesne a székből...
  • Tikal #23
    hát ha otthon imax vásznad van meg berendezésed akkor a te kedvedért biztos lesz :)
  • CSOCSO
    #21
    ja ja ezt igérgetik.. elkezdték már??????,
  • Cat #20
    duna plazaban is felépül nemsokára...
  • Tikal #19
    de én a niagaránál
  • CSOCSO
    #18
    ja ja:) én is bécsben voltam.. de a piramisokat néztünk..no meg a t rex es bemutató is nagyon meleg volt
  • Tikal #17
    Hát ha lesz Bécsben is akor tuti elmegyek, egyszer voltam egy ilyenben a Niagaránál, ott a vizesésről volt szo , de nagyon állat volt, olyan érzés volt néha mintha bele esnél a folyoba, kira volt nagyon :)))
  • CSOCSO
    #16
    AZTA KU*** IS*** BA****** ME**


    NEWS: MATRIX sequel to screen in IMAX format



    Toronto’s IMAX corporation has announced that it has closed a deal with Warner Bros. to screen the upcoming MATRIX sequels THE MATRIX RELOADED and this fall’s THE MATRIX REVOLUTION on giant IMAX screens across the USA, at the same time that the film is running in conventional movie houses. The film will be remastered digitally using IMAX’s DMR technology, the same technique that was employed to bring Ron Howard’s APOLLO 13 and George Lucas’ STAR WARS: EPISODE II: ATTACK OF THE CLONES to IMAX screens.

    THE MATRIX RELOADED is planned to appear in IMAX theaters two or three weeks after the film hits conventional theaters on May 15, while THE MATRIX REVOLUTION will debut Nov. 5 on IMAX screens and in conventional theaters simultaneously, the first time a feature has debuted in both formats simulatenously.

    In a press release, Imax said that "the simultaneous release of first-run Hollywood event films in its theaters is the holy grail for the company, and it's something investors have been anxiously anticipating for some time."
  • CSOCSO
    #15
    azt nem vágom hogy a nagy sw fanok miért nem jönnek ebbe a fórumba
  • CSOCSO
    #14
    agyhalál a javából..te már voltál IMAX ban?:)
  • Lazarus
    #13
    Mono mozi után el kell menni egy IMAX moziba = agyhalál nem?
  • CSOCSO
    #12
    én tudom:)
  • reszcsi
    #11
    A két esemény között röpke 5 év telt el. A lényeg, hogy kb. akkora különbség az IMAX-Multiplex mint a mono kisvárosi mozi-DD hangos multiplex.
  • Sephi
    #10
    Jo utat es remelem leesel a szekrol es eltorod a bokad:)))))))))))))
  • CSOCSO
    #9
    LOLOL az 1 behatós élmény mozi az durva:))) szal ha nem lennél kisvárosi akor neked is az IMAX lenne a best.. bár most hülyeséget mondtam.. az IMAX a best csak abban késöbb voltál mint duna plázában.. de hol van egy duna pláza egy IMAX hoz?:)))))) IMAX RULEZ!! én kimegyek mindneképpen IMAX ban és meglesem!!!!
  • CSOCSO
    #8
    ha azt kihagyod magadra vess!!!
  • Lacc
    #7
    Te komplett hülyének nézel engem hogy kimegyek Bécsbe egy vacak mozi miatt? :DDDDDD
  • reszcsi
    #6
    Én Sydney-ben voltam egy IMAX-ben, egy Alien Adventure című műsort néztem. Computer animáció, pár idióta idegen leszáll a földön, és pechükre egy élményparkban landolnak. Vízalatti világ, hatalmas gyerekszoba, stb-n keresztül viszi őket a hullámvasút. Ja, és ez 3D-s IMAX volt. Életem 2. meghatározó moziélménye volt, olyan szintű 3D hatást még nem láttam mint ott, és az a hatalmas vászon fantasztikus. Órákig a hatása alatt voltam, pedig nem vagyok az a könnyen lelkesedő típus. (Az 1. meghatározó moziélmény az volt, amikor a kisvárosi mono mozi után beültem a Duna Plaza-ba, Dolby Digital hang, brutál kép és felújított Star Wars. :D)
  • CSOCSO
    #5
    kimész miat kapsz???? hát...dührohamot hogy ilyen nincs magyarországon!!!
  • CSOCSO
    #4
    hülye:) IMAX:))) kurva jo mozi..beülsz elfordul a kamera és te kiesel a székből!! nem tudod elképzelni mekkora az a vászon... mikor meg akarod nézni a vászon a bal széélét és a jobb szélét és nem elég az hogy csak a szemedet használod de a fejedet is fordítani , mindezt a legutcsó sorbol is , nah az már durva!!!!!az elötted lévő ember feje a sípcsontodnál van:) ha leesel nagyon nagyot borulsz..és vmi 13 ezer watt garantálja a jó hangzást..!! nagyon zoral lesz!!!!
  • Dikkma
    #3
    Klimax mozi? Biztos jó ;)
    Ha kimegyek mit kapok? :)
  • CSOCSO
    #2
    Hamarosan IMAX mozikban is támadnak a klónok
    2002-07-05

    Hétfőn a Fox ausztráliai képviselete hivatalosan megerősítette, hogy Ausztráliában és további
    14 országban hamarosan IMAX mozikban is bemutatják a II. Epizódot. A kenguruk földjén
    szeptemberben kezdődik a szünet, úgyhogy várhatóan akkor kerül sor a film a második
    premierjére, ám Japánban, Dél-Kóreában, Hong Kongban és Kínában már augusztus elején,
    Németországban, Franciaországban és Spanyolországban augusztus legelső hetében, London
    óriási IMAX mozijában pedig már július végén görbe vászonra kerül a film. Az Egyesült
    Államok IMAX mozijai várhatóan a mozibevételek szempontjából kiemelkedő Labor Day
    hétvégéjén mutatják be A klónok támadását ebben a különleges formában.
    Arról egyelőre nincs információ, hogy lehet-e reménykedni a film egy speciális változatában,
    esetleg plusz jelenetekkel gazdagítva, de a Fox azzal bíztatja a rajongókat, hogy az IMAX
    vetítés megéri a várakozást. A forgalmazó ígérete szerint azokba a mozikba, amelyek nincse-
    nek digitális vetítőberendezéssel felszerelve, a lehető legjobb minőségű analóg kópiákat küldik
    majd.
  • CSOCSO
    #1
    Nemtom ki volt IMAX moziban de az a mozi nagyon zoral!!!! sajna a legközelebbi ilyen Bécsben van meg hasonlo helyeken de ki kell mennie mindenkinek legalább egyszer minimum az sw ep 2 miatt!!! nem azért mert jo az a film hanem azért mert az IMAX ban leginkább természet filmek vannak...az IMAX mozi azért cool mert akkora vászon van bent mint az itthoniak 4 szerese!!!..400 négyszetméteres kivetítő!!! amikor a mátrixban leesik az ember mert nem tudja átugrani a háztetőt..akkor olyan feelinged lenne auz imaxban hogy te is kiborulnál a székből... mi valami piramisos szart néztük..( természet film féleség) de ahoyg a repülö ment ott a sivatag felett a piramisoknál, hát mi anyázás közepette szédültünk a székben pedig nem vagy egy olyan szédülös tipus... mindjárt kijavítok egy irományt amibe le van írva hogy lesz EP 2 az IMAXban!!!! MINDENKINEK KI KELL MENNIE ODA AKOR IS HA UTÁLJA AZ EP2-T ÉS AKKOR IS HA MÁR 20 SZOR LÁTTAD AZ EP2-T!!!!!!!